|
![]() |
#2132 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
kakva njuska! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2133 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
vidim da je pokrenuo cijeli mali internet marketing projekt (fejs, twitter, web, youtube).. bit će da je usfalilo malo para pa se prodaje. Ah, zašto ne ? Ima ime.
![]() |
#2134 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2135 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Moj ljubimac iz zadnjeg TUF-a (Uriah Hall) je i dalje baš to. Ali nadam se da će se u ovoj borbi pojaviti u izdanju u kakvom je bio kroz cijeli TUF a ne onaj iz finala i druge borbe! Potencijalno odličan borac, samo mora prestati biti takav "nice guy" i počet svoje protivnike gledat kao protivnike, a ne prijatelje! Mislim da mu je ovo posljednja šansa da nastavi u UFC-u, jer ako ga ovaj dobije to su mu 3 uzastopna poraza i sumnjam da će mu se više pružiti ovakva prilika, a mislim da bi to bila prava šteta! Ostatak card-a je bolestan! Jedva čekam.
![]() |
#2136 |
Premium
|
ja ovu rondu nikako nemogu smislit. Stvarno vrhunski borac, ali je zatucana.
![]() |
#2139 |
Premium
|
![]() |
#2140 |
Premium
|
Svaki publicitet je dobar, pa makar on bio i loš ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2141 |
Premium
|
ako ti je cilj prodat se, svakako. To ne znaci da ta osoba nije zatucana.
![]() |
#2143 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2144 |
Premium
|
-->
Izgleda ko neko strasilo za djecu iz nekog "uvinutog" hororca.. Prasece oci btw..
Upravo ulaze. Uchi Mata, ko od sale.. KOji fajt. Ova Ronda je enciklopedija Juda a Misa se brani, svaka jos cast.. Grozno. Stvarno mi ga je zao.. Spojler i to grdi.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.12.2013. u 10:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2147 |
Premium
|
Ak postoji nest u tim borilackim sporovima cega se uzasavam to su ti low kickovi. Eto fino se vidlo zasto s tim da sam se do sad bojal da onaj koji prima nahebe ali moze i drugacije, kao sto se vidlo. Kad zamislim koliko da to boli, place mi se. Njemu je kost skroz pukla na pola. Pise da je vristal od bola da je bilo nezaboravno za one kaj su culi. Nije zasluzio to kakav god je znal bit i za mene je jos uvijek No1.. Dobar clanak, isto SPOJLER za one kaj nisu jos gledali mada ja nebi htio opet pogledat tu borbu. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.12.2013. u 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2148 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Ja dok sam trenirao kickboxing, nije me bilo strah udaranja u koljena i noge, već ona pomisao da mogu polomit nogu samo tako, i onda na jednom sparingu, frendu je puko zglob dok ga je ovaj pomeo.. nije baš ugodno za vidjeti... zato se više ne bavim time.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2150 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
Premium
|
Ja vise mislim da se Miesha zeznula i da se nije drzala gameplana. Samovoljno je otisla u bobu u parteru s Rondom a mogla je ostat gore gdje joj je bolje islo. Pokusava je Ronda dve runde punom snagom i nemam bas dojam da se igarala, vise da se ova vrhunski branila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Taj čovjek samo u glavi se treba posložit, njegovi nastupi u TUFu, do finala, su jedna od najvećih dominacija u svim sezonama, brutalni knock out pa po meni još brutalnije završit nekog sa ledja baražom ground n pounda ... U finalu protiv Gasteluma kao da je došao neki drugi Uriah. Chael mu je bio trener u emisiji pa nakon jedne pobjede mu je rekao You're contender, dakle odmah bi mogao uci u top 10 svoje težinske divizije, samo mu fali stabilnost u glavi, i želja. Kao borac, ima sva oružja, i kretanje mu je vrhunsko, lagan na nogama i eksplozivan sa udarcima na razne načine. Za Silvu mi je stvarno žao što mu se desilo, ali Longo je Weidmana pripremio ovaj put i na taj aspekat, i checkirao je low kickove brutalno. Brutalno za Silvu. Sad neka mu daju Vitora, da vidimo još jedan clash generacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
Banned
|
lol http://www.index.hr/sport/clanak/iza...ic/720677.aspx http://www.ufc.com/event/FOX10#/fight nadma se da ce to stipe odraditi u svom stilu. Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 17.01.2014. u 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2158 |
Premium
|
Koji dobar event, ja sam gledao live sve do Miočića na fejsu, bilo je besplatno, i onda čekam i čekam i čekam i skužim da je prestao free prjenos, ali pre kasno (nekaj sam radio dok je ovo sviralo u pozadini) tak da sam tek danas pogledao ta dva fajta. Kaj reći, iskreno, mislio sam da će ga ovaj nabit u prvoj rundi, ali svaka mu čast na pribranosti i dosljednosti, mislim da mu se smješi jako svijetla budućnost u UFC HW diviziji. Benson, razočaranje totalno. OStali svi su bili pre faking jebeni. Event je bio na istočnoj obali tak da se isplatilo ostati budan, a pogotovo jer je skoro sve (osim co-main i main eventa) bilo free na fejsu u HD-u. Jedva čekam UFC 169 sljedeći vikend. Card je bolestan.
![]() |
#2160 |
Premium
|
mozes proslijedit ![]() card je BO - LE - STAN !!! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|