|
![]() |
#2101 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
Postavih pitanje(a) gore, pa bih molio odgovore ![]() Jos me nesto zanima, kad modam bios na grafi, nastelam sve da bude adekvatno za mining, dal to utjece na gaming u ikojem slucaju ? Tocnije, jel s tako postavljenom grafom za minanje, mogu bez problema i gejmati ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
Registered User
|
![]() Novi sam korisnik na forumu ali isto tako pocetnik u rudarenju . Ovo je trenutna konfiguracija racunala koju imam. Naravno spreman sam promjeniti dosta toga u buducnosti jer sam svjestan a i znam da cu vrlo brzo postati vlasnik 1 ili 2 veca riga . Win. 10 Processor / AMD Ryzen 7 1700x Eight-Core Processor 3.40 GHz Graficka / MSI Geforce GTX 1080 gaming X Maticna / Gigabyte AB350M Gaming 3 Ram / Corsair Vengeance LPX 16GB Power / Corsair CX750 Storage / 2xSSD Radeon 240GB & 1TB Kingston Moj problem trenutni je u rudarenju Ethereum-a . Unazad par tjedana sve je bilo super , na Nanopool sam imao cak brzinu od 20 MH/s gdje mi je za 0.14037546 ETH trebalo mozda 4-5 dana rudarenje. Znam nije mnogo ali 1 graficka kartica . Unazad par dana .bat file ne funkcionira , izbacuje error "GPU 0,GpuMiner cu_k1 failed 6, the launch timed out and was terminated" Nekad zna i proraditi ali na zalost u 10 sati rada izrudarim niti punih 0.00013198 ETH . Koristim Claymore Dual Miner ili Genoil 1.1.7 Dali mozda netko zna u cemu bi bio problem ili me mozda nekako usmjeriti na bolji rad , ako ste u Zagrebu mozemo se naci i na kavi/caju/pivi pa cisto da mi objasnite iz prve ruke . Stvarno se zelim potruditi oko toga. Ako bi ulagao novce ipak bi htio da znam 100% u sto ulazim a ne da mi se desavaju ovakvi problemi. Hvala puno ![]() ![]() ![]() ovo je screenshot zadnjeg error https://postimg.org/image/qi4xfj6md/ Zadnje izmijenjeno od: KamikazeGranny. 12.07.2017. u 17:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2103 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ocisti drivere sa ddu, instaliraj zadnje drivere i onda probaj zadnji claymore v9.7 i u .bat stavi Code:
SETx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1 SETx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100 SETx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1 SETx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 SETx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100 EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu1.nanopool.org:9999 -ewal ethadresa/user/mail -dcri 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 | |
Registered User
|
Citiraj:
Hvala puno na brzom odgovoru. Imam naravno jos jedno pitanje. Dali postoji jos koja valuta koja bi se mogla rudariti sa trenutnom grafickom karticom koju imam dakle Geforce GTX Gaming X 1080 8GB ? Ili da se baziram samo na jednoj valuti i da poboljsavam rig za tu valutu ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2105 | |
Registered User
|
Citiraj:
Evo dakle napravio sam sve kako pise , izbrisao drivere , instalirao nove , skinuo novi claymore v9.7 i krenulo je ali opet je izbacio isti error van . saljem sliku screenshota https://postimg.org/image/q0wbcq40z/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Registered User
|
Cijeli komp je nov novcat , graficka temp ne ide preko 50 stupnjeva... prasina nije sigurno hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pas cucka, šta je sa ETC i poloniexom? Frendu sam podesio i on mi kaže sad da nakon 15 dana se ne vidi ništa a pool mu javlja da je skupio 5 ETC-a sad sam prebacio rigove na moj etc polo wallet i kaže explorer ovako: http://gastracker.io/addr/0x03585b60...48983af6bb443c No na poloniexu nema ništa, a oni ne odgovaraju na tickete mjesecima... Naljutilo me i povukao sam sve sa Poloniexa što sam imao za trgovanje, neću više nikad tamo ništa prebaciti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
meni tek jucer krenuli problemi sa polo, poslao prvo 0.5 pa 0.05 i onda jos 0.5, kad odbijes fee imam u "zraku" 1.04 eth koji po tx hashu pokazuje da je potvrdeno i sve ali na polo niti je sjelo niti u history ne stoji pending...cim ovo rijesim isto povlacim sve sa njih |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2111 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2114 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
ak nemas probaj instalirat. meni je rijesilo neke probleme s majnanjem na nvidiji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Jel moguce da mi je preko noci na brzini od 25.02mh/s balance skocio za samo 200(od 0.16700-0.16900)? Do prije par dana otiso bi lec sa npr 0.15 i probudio se na 0.15600. Prosjecno imam između 20-40 shareova.
![]() |
#2116 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Smanji overclock, ako si OC-ao. Ako nisi se igrao s OC-om, probaj malo dignuti. Probaj skinuti stariju verziju claymora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Registered User
|
Probao sam skinuti stariju verziju claymora i dobivam istu stvar. Izbacuje mi isti error , no medutim kad sam skinuo "Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal AMD+NVIDIA GPU Miner v9.7" sve je radilo odpocetka no kad sam ga iskljucio i ponovo ukljucio nije vise radio , izbacio mi je opet isti error van. Stvarno vise ne znam sto radim krivo , niti u kojem postupku radim krivo nakon svega procitanog i svih tutoriala . Stvarno bi molio nekoga da mi pomogne u svezi ovoga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
EWBF's CUDA Zcash miner 0.3.4. b za nvida kartice, daa li ga itko koristi ? Imam par pitanja, pa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2121 | |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
2. downloadaj DDU (display driver uninstaller) utility 3. restart u safe mode 4. pokerni DDU i počisti sve vezano uz trenutni instalirani driver 5. instaliraj najnoviji downloadani driver sa nvidijinog sajta (također u safe mode-u) 6. restartaj računalo u "normalni" način rada i pokreni claymore ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Jer tih 1 % naknade programeru koji je napravio program pomoću kojeg zarađuješ je puno i previše. ![]() ![]() ![]() Zbog tebe i takvih mudrijaša je i stavljena zaštita, ako makneš dev fee, smanji ti se hash rate. Više nego pošteno ![]() Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 14.07.2017. u 09:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Za zaposlene i zauzete ljude koji nemaju vremena čitati readme, evo jedan protip za claymore fee (iltiga kak "ustedit 0.5% ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Alija Sirotanović
Datum registracije: Jun 2017
|
Treba mi pomoc! Ne radi mi Claymer. Izgleda da ga antivirusni program prepoznao i stavio ga na crnu listu. Pokusao sam da obrisem antivirus, ugasim firewall, ali windows 10 neda i dalje. Sta da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 15.07.2017. u 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
Registered User
|
Totalni sam noob sa cim mogu poceti da mi je lako dobavljivo i da ne spalim racunar tj da mogu podesiti da radi npr na 70 c |
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Početi možeš za prvom stranicom... |
![]() |
![]() |
|
|