|
![]() |
#2102 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nema frke. A5 2015 je imao taj neki random reboot problem. Ugl su se mjenjale ploče. Prvi idući put ak se skenja, pravac servis i probat iskamčit 2016 verziju ![]() Tj. ne servis, nego dućan koji je izdao račun. Oni neka šalju na servis da nebi bilo opet igrica "nismo mi, oni su" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2103 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2106 |
Guest
|
bok, za što točno služi mala bijela kutijica koju dobijete kod kupnje Galaxy S7 ? duplo manja nego punjač hvala |
![]() |
![]() |
#2107 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2109 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prebacivao sam tako podatke sa S5 na S7. Nisam bio zadovoljan u potpunosti. Po meni je bolje napraviti backup starog, pa recovery na novi mob. Pogotovo ako backup app ima sposobnost prebacivanja appsa i njihovih settingsa. Prije par dana se o tome pisalo na temi o Android aplikacijama pa baci oko.
![]() |
#2110 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
to prebacivanje nikad nije sretno rješenje. to je za lijenčine ili za žene.. kopiraj si sve podatke na usb stick ili na mob, ja otvorim explorer i kopiram sve na stick i onda preacim na mob ono što mi treba, što mi ne treba stavim na komp ili obrišem. aplikacije poskidam naknadno i narihtam si sve, to je 2-3 sata posla i znaš da je sve napravljeno ispočetka kao da si reinstaklira npr windowse na računalo. ovo kopiranje sustava s moba na mob, kažem za lijenčine. eventualno si postavke nekih apk backupiram nekom apk tipa mybackup ali većina googleovih aplikacija i tak pamti sve. sms call log si skopiram i to je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2111 |
Antimićanin
|
Prebacivao sam preko Smart Switcha sa nekog Minija na A5 2016. Prošlo sve bez beda. Imenik, poruke, alarm, postavke, melodije... nemam zamjerki za to. A sebi sa S5 na S7 sam radio backup and restore sa MyBackupPro jer nisam tad znao za Smart Switch i isto sam belo gledao u ovaj USB adapter ko i Čif Vulfinjo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Guest
|
e vidim da kod bsplayera kad želim gledati film javlja da nema potreban AC3 codec i zbog toga nema zvuka.. dok kod vlc playera radi normalno... dali je moguće to srediti da radi i kod bsplayera ? riječ je Galaxy S7. tnx ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Beerman
|
moram jednostavno, ne mogu ne izbaciti frustracije smećem od kablova koje samsung daje već godinana uz mobitele. Ta govna započnu s dezintegracijom valjda čim ih izvadiš iz kutije. Kablovi počinju biti ljepljivi, žuti.... neki dan sam slučajno i brzinski, da pridržim, stavio u usta kabel, osim što sam se umalo izbljuvao vjerujem da sam si skratio očekivani životni vijek za bar deset godina... katastrofa Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 16.12.2016. u 10:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
poz imam priliku mjenjat svoj s5 g901f star pola god. za dvogodisnji note4 n910f.. http://www.phonearena.com/phones/com...ones/8730,8577 jel se isplati ta rabota? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G930F |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ma i ja se kontam bi nebi.. al moj s5 je rootan i okinut je knox, a sestrin n4 je "defaultni"... pa nes razmisljam ako se mjenjam, i za jedno pola god. ga odlucim prodat, mogo bi dobit vecu lovu nego za moj s5..ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
a gle to je li la. moze sutra crknuti. lakše je prodati 1 god star mob nego 2.5 Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Premium
|
Navodno S8 neće imati iris scanner nego će ipak koristiti FR, ali montiran na zadnju stranu moba. Navodno se senzor montiran u ekran nije pokazao kao pouzdan. Jedva čekam da ih LG tuži radi kršenja patenta. ![]() http://www.sammobile.com/2016/12/16/...d-on-the-back/
![]() |
#2121 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
A i ako kojim slucajem lg ima patent, onda mu drugi proizvodjaci placaju neku naknadu za to. Sent from my Pixel XL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Premium
|
Samsung Galaxy S8 may be 15-20% more expensive than the S7. A mi se nadali da ce biti jeftiniji kako bi opet privukli kupce radi Note 7 fijaska. How yes no. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Premium
|
![]() |
#2128 |
Antimićanin
|
I opet ću ga platit cca 1000 kn kao i ovaj S7, jer taman firma bude ugovor produživala pa mi tak svejedno kolko bu koštao ![]() Ali do tada, ko živ ko mrtav. Vjerujem da će i drugi proizvođači napravit isto odlične mobitele. Huawei je na dobrom putu da P10 bude odličan pa ćemo i njega uzimat u obzir, ali daleko je to još. Neka prvo S8 izađe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Antimićanin
|
Blago ili ne blago, lud nisam da dajem 6000-8000 kn za mobitel. Za te novce se kupi auto ili opremi dječja soba ![]() 2000 kn je do sada rekordni iznos koji sam ikada dao za neki mobitel. Preko toga nisam išao niti planiram jer smatram da je to pljačka i da to toliko ne vrijedi da jebe rak raka. Nekome da, meni nikako. I dok se može čopiti preko neke firme ili obrta od poznanika koji će tu pretplatu odrađivati, to je dobro i to fercera. Zato i velim da koliko god da bude skuplji od prethodnika mi niš ne znači kad puni iznos nebi dao ni da padnem na glavu sa nebodera. Kad to stane i neće mi niko moći uletiti tako, budem i ja na Šijaojimijima za soma i dvesto ili tak nečemu do max 2 soma ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|