|
![]() |
#2102 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2103 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ma ne tu nego tamo gdje su malo bolje sakrili. Local Group Policy Editor->Computer Configuration->Administrative Templates->Windows Components->Windows Update->Configure Automatic Updates E tam staviti na Enabled s time da treba izabrati opciju 2: Notify for download and notify for install. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Znam da je popularno hejtati Windowse 10 no evo o čemu je riječ oko win10 i krekiranih igri: Citiraj:
![]() |
![]() |
#2105 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Nikad mi firewall (eset security) nije ovako žestoko radio kao na Win 10. Stalno neke telemetrije, akai gluposti,... Srećom pa uvijek radim da pita dopuštenje pa nakon nekog vremena više ne pita, no pitanje je što sam korisno u tom procesu ubio.... Edit, većinu tih gluposti su počeli i u 7icu kroz update gurati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni je počeo odjednom nekakvu poruku o driveru pokazivati na početku sa samo ok opcijom, a shut down mi trenutno radi kao restart ![]() Probam nazad na 7, dobijem poruku da nema potrebnih fajlova i onda se sjetim da sam Windows. old obrisao...
![]() |
#2108 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Čitam ovu temu i stvarno je puno toga korisnog i realnog izrečeno. IMO definitivno nije vrijeme za zamjenu win 7 za win 10. Definitvno promašaj, zapravo je šteta jer sam mislio da dolazi do debakla sa svakom drugom distribucijom kad ono počeli su biti dosljedni sa izbacivanjem poluproizvoda van svakom novom verzijom.. Uglavnom fala ekipi na podjela iskustava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa ne bih rekao da je baš promašaj, ali trebat će još neko vrijeme da se neki problemi srede. Ja ću pričekat još 2-3 mjeseca pa onda vidjet što ću. Ne žuri mi se nigdje ![]() Btw da pitam, jel netko probao neke starije igre pokrenut (Fallout 2 recimo) i emulatore za PS1/2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Meni zbilja nije jasno zasto se ovi silni teoreticari zavjera ne ostave desetke vise.Znaci, svaki novi page - nova teorija zavjere o W10, spijuniranju od strane tajnih sluzbi i dva covjeka u crnom u aftu sa zatamljenim staklima, koji prate svaki nas korak. Hebote, ako si toliko u panici; format i vrati se na W98, Linux ili sto vec.Nemoj ni raditi upgrade.Pusti da ostali uzivaju...tj. mi koji obozavamo biti praceni i koji volimo kad americanskoj tajnoj sluzbi na multi-monitor setupu izbaci da je Mario92 pretrazivao t33n 4n4l pr0n. ![]()
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 18.08.2015. u 16:47. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2111 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() ******* Smiješno je kad ljudi, koji ne razumiju što se događa, uzmu tipkovnicu u ruke i onda pišu gluposti bez da istraže i da sami iz prve ruke vide o čemu je riječ. Naravno, argumenti su nepostojeći i onda napadaju ili ad hominem ili koriste jeftine fore da ispadnu pametni ali jebiga - nisu. Čovjek bi rekao da su u pitanju klinci a ne odrasle jedinke. Ah, nema veze, bar se nasmijem iako je žalosno to kaj se događa.
![]() |
![]() |
#2112 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2113 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Iziso je novi Build 10525 za Windows insidere (fast ring): Announcing Windows 10 Insider Preview Build 10525 Malo da razbijemo seriju misinformacija i teorija zavjere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Zasad sam instalirao na jedno 20ak laptopa već win 10 i na jedno 3-4 sam naišao na problem sa intelovim HD driverima. Na nekim laptopima koji su priključeni na još jedan monitor odjednom slika se nešto izmrlja na eksternom monitoru dok na laptopovom se izduži, uninstaliraš drivere i instaliraš sve radi normalno nekih pola sata pa onda opet. Drugi slučaj je da nakon instalacije win 10 HDMI ne reagira ko da je hardverski crko. Interestantno je da u tim slučajevima su bili svi baš HP-ovi laptopi i svi su bili bar windows 7 ready što znači ako nude free upgrejd na win 10 trebali su napravit da to sve funkcionira kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Ja sam prije tjedan dana radio upgrade na sestrinom Acerovom laptopu i nije bilo problema. Nakon upgradea nije odmah mogao sam naći Intelove HD drivere i taman sam ih idući dan mislio ručno instalirati, ali su ih u međuvremenu već Windowsi sami našli i instalirali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
to windows ready može se okačit mačku o rep... imamo mi super-duper skupe termalne printere koji su windows 8/8.1 ready samo što ih nemreš zahaklat za ad-hoc vajrles (koji je jedan od interesantnijih fičra bikoz kabel meh, a bt je spor) pošto je taj fič izbačen iz win8 ![]() eto toliko su ready da od 3 jedine funkcije koje imaju vezano za win podržavaju 2... možda postoji ready platinum sekcija koja podržava baš sve fičre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2119 | |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Očito da im Windows ready znači da su spremni za Windowse, ali ne garantiraju u kojoj mjeri. Spreman sam i ja za jedan na brzinu s curama iz reklama za Victoria's Secret, ali nam baš nekako i ne ide, isto ko i tim syssovim printerima i Windowsima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2121 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa nešto ko i HD (sitnim slovima) ready... ergo nije 1080p nego 720p. samo sitna napomena kako su ovo gore prvenstveno MOBILNI printeri, dakle naglasak nije na neki tako extra fičr nego na core biznis tog uređaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imam jedno pitanje ekipa. Nakon punim mjesec dana sam došao doma, i vidio da su mi doma instalirani windowsi, cura vjerojatno stisnula. Meni su dobri za sad, dižu se za 15 sekundi i sve super. Ali imam problem. Kad hoću pokrenuti bilo koji program (tipa My Computer) prvi puta, treba mu preko 15 sekundi da otvori. Kasnije je sve normalno, kad se već jednom otvorio. Zašto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
1. U CMD-u "netsh wlan show networks" -nadjes SSID mreze na koju se hoces spojit 2. Network sharing center: -create new connection -set up manually -upises tocan SSID naziv -podesis security opcije -MAKNES KVACICU SA "start connection automagically" -next next close 3. Opet CMD: "netsh wlan set profileparameter name="TvojSSID" connectiontype=ibss 4. Opet CMD: "netsh wlan connect "TvojSSID"" Radi provjereno, tako sam se kacio na ad-hoc wifi printera u domu u Poljskoj. A sad zasto je izbaceno prikazivanje i spajanje na ad-hoc wirelessa iz Win 8/8.1... eeeehhh... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
E jebemusisu, sad bi ti multitaskao... u 2015. smo, jedan po jedan app, nisu ti ovo 90e... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2127 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2015
|
![]() Citiraj:
ovdje je opisan tvoj scenarij. Eventualno kontaktirati ovlašteni servis koje točno medij potreban; Single language or... Javi nam kako je prošlo da i sami znamo kako riješiti ovakvu situaciju, ako se nađemo u njoj. Zadnje izmijenjeno od: Profil200. 19.08.2015. u 22:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Hm, moja insider verzija win10 se nocas upgradeala sa 10162 na 10240, i vise nemam dolje desno ono evaluation copy, sa prolaskom ponovno one pocetne "procedure" - setting thing up for you itd...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni se Build 10525 ne može instalirati, nadogradnja pukne odmah na 0%.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|