|
![]() |
#2102 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Vidiš da pričam o custom stvarima gdje stvari postaju zamršenije kad se prelazi sa L bootloadera na KK BL. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2105 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Isto imam osjecaj da su i slike i video mrvu bolji, barem mi se tako cini na mobitelu kad gledam. I dalje sam na onom inicijalnom buildu 30a od vodafona kojeg sam debloatao i radi tolko dobro da nemam namjeru ovo flashat dok mi ne postane "dosadno" ![]() I jos jedna prednost mi je sto mi mobitel moze radit po nekoliko dana bez restarta a i dalje je brz kao u pocetku, nema potrebe za svakih nekoliko dana za restart, card stack mi je super i onaj notification ribbon mi je sve drazi jer manje pulldowna imas. |
![]() |
![]() |
#2106 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Dok se to sve ne posloži kako treba ja sam zadovoljan sa CloudyG2 2.2 i DorimanX kernelom ![]() ![]() ![]() Novi UI je zakon,nema potrebe više za G3 portovima ![]() Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 01.04.2015. u 18:40. |
||
![]() |
![]() |
#2107 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
stavio i ja update, i naravno zaboravio prebacit backup na PC prije restora ![]() na prvi pogled zadovoljan, svida mi se novi skin, kamera mi se cini malo bolja, samo se nadam da se nije baterija pogorsala |
![]() |
![]() |
#2110 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nitko jos nije stavio review da vidim kaj sve ima. Mora bit jedan FW sa losom baterijom. Ja ga vise ne mogu vidit bez Nove na svom. Ruzan mi je postao. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2111 |
Guest
|
|
![]() |
#2112 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
Ekipa sorry na glupom pitanju ali relativno sam nov sa Androidima. Kako najjednostavnije napraviti backup/restore aplikacija? Fotke i to sam maknuo rucno ali ne znam sto s aplikacijama da ih bas ne vracam rucno nakon updatea? |
![]() |
![]() |
#2114 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Daklem, više-manje znate kako Lolo izgleda. Ovako na prvu, nisam primjetio ništa spektakularno niti WOW. Usim izmjenjenog UI-ja, nema se tu ništa pretjerano za hvaliti. Autofokus JE nešto poboljšan u odnosu na KK. Kad uvatim vremena, budem recapturirao neke scene sa ovim FW-om pa ću ih usporediti. Video je naočigled bolji, a i sama Camera aplikacija je doživila promjenu. Rekao bih da su sve promjene kozmetičke, ovako na 2-3 sata koliko drndam sad po njemu. Batka je pri kraju, napunim preko noći pa ćemo vidjeti kako će se ponašati. Imao sam min od minimalno 6 do max 7 sati SOT-a sa uvijek upaljenim 3G-om i WiFiom doma. To ćemo vidjeti u sljedećih par dana. Sama brzina i fluidnost moba je ista. Mob je bio munjevito brz i gladak na KK, tako je i sada na LP. Naravno, pola aplikacija sam deinstalirao, a dobar dio disablao i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Radi li ijedna root metoda? |
![]() |
![]() |
#2117 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
#2120 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja uzeo i treci LG ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2121 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2122 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
L90 dual je fini uređaj, osim dva detalja. Nema led notifikaciju i nema osvjetljene tipke. Ovo mi je zadnji mob koji sam kupio, a da nema te dvije stvari. |
![]() |
![]() |
#2124 |
Premium
|
Ne znam što je to senzor svjetla, to je ono kad staviš na auto osvjetljenje pa on detektira sam razinu osvjetljenja? Ako je, to mi je apsolutno nebitno, prvo što napravim isključim automatsko osvjetljenje, uvijek mi je preslabo. Ali to sam ja. |
![]() |
![]() |
#2125 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Upravo to je ono sto je i meni smetalo na svim mobovima dosad i a lolipopom na g2 je to ispravljeno. |
![]() |
![]() |
#2126 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sad sam malo vise procitao o SD 808 i G4 i ne znam vise kak ce to radit. Srezali su dve jace jezgre i ostavili 4 slabije. Grafa slabija od 420 al ne mora ni to bit lose. http://www.androidauthority.com/lg-g...on-808-597888/ Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.04.2015. u 00:54. |
![]() |
![]() |
#2129 |
Premium
|
Moguće, ja sam dobivao skoro 42000 na CyanogenMod 12 lollipopu. |
![]() |
![]() |
#2130 |
Guest
|
Sada sam pokušao ući u download mode (LG G2) ali jednostavno ne želi.... držim tipku volume up i ukopčam usb kabel nakon toga se pojavi LG logo i nakon se pojavi baterija i krene punjenje probao sam par puta i svaki put ista stvar... što sada mogu napraviti ? |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|