Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.04.2016., 20:02   #2101
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
jason danier nije bas youtuber po defaultu.

no nebitno, mirrorlesi su buducnost, no to ne znaci da ce dslr-ovi nestati.
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2016., 21:56   #2102
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor riceburner Pregled postova
tebi je ocito onda netko maznul ogledalo iz njega, ako ti je mirrorless...

posto tako hvalite taj mirroles, neka mi netko onda objasni zasto nitko od ljudi koje zive od fotografije ne koriste tak nekaj tipa slony a7, olympus om-d ili slicno? nego i dalje tegle dinosaurus slr cigle i objektive, to mi nije jasno, ako su ovi mirrorlessi tako superiorni nad tim ciglama
Imam jednog potrganog bez ogledala, da, ali imam i Zorki 4. Nema ogledala, samo običan optički viewfinder.

Tvoj je problem što ne pratiš fotografsku scenu i što si ignorantan prema svemu.

Od onih koje pratim...

Jason Lanier - moda, vjenčanja: http://www.jasonlanier.com/jasonlanier/ - Sony A7

Hugh Hastings - sport, arhitektura: http://www.hughhastings.co.uk/about-me - Panasonic Lumix / Leica

Jacky Ley - autosport: http://www.jackyley.com/ - Fuji X-T1

Spike Tennyson - motosport: http://spiketennyson.zenfolio.com/p770989548 - Olympus E-M1

Patrick Murphy Racey - portreti: http://www.pmrphoto.com/ - Sony A6000

Serge Ramelli - landscape: http://www.sergeramelliphotos.com/ - Sony A7

i meni osobni favorit: Brian Smith - http://briansmith.com/photography/ - Sony A7

Poklopi se ušima

Imaš ovdje samo one koji su prešli na A7 seriju, pa baci malo oko.
http://ilovehatephoto.com/2015/07/15...ony-a7-series/

Tu neki i opisuju razloge prelaska i prednosti mirrorlessa
http://www.mirrorlessons.com/2015/04...211_Sony_a6000

Toliko o tome da nitko od ljudi koji žive od fotografije ne koriste mirrorless. Daj izađi na sunce malo, 2016. godina je...

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.04.2016., 21:57   #2103
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Reklo bi se da naginjes Sony-u
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2016., 22:08   #2104
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Napisal sam par jakih ralzoga zbog cega nema vise profica sa Sonyem an prosloj. Nisam ih izmislio nego su iz usta profica. Podrska i raspon FF objektiva su dva glavna. Dal je dslr ili mirrorles manje bitno... Sony ima jos puno posla a hoce na silu i na brzaka uzet velik komad tog segmenta.

Jason Lanier nosi 6 Sony fotica na vjencanje, 6 kom. Vidio sam na jednom njegovom videu i crknuo sam od smijeha. Ima pun velki dzep baterija na foto torbi. Ne volim tog tipa jer je arogantan i ocito je da mu Sony salje sve zivo. Nije mi on neki argument.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2016., 22:09   #2105
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
opet hrpa jutubera i waanabe interntet umjetnika, slony fanboyevi...

kazem, nisam vidio na niti jednom bitnom nekom dogadaju, bio to sport, politika ili neki selebriti event, bilo kod nas, bilo vani, fotografa, foto reportera sa mirrorlesom...

evo jedna za đedaja, kenjonfanboya :P

zakaj tu nitko nema slony, leica, panaslonic....

Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 05.04.2016. u 22:17.
riceburner je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2016., 22:12   #2106
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Reklo bi se da naginjes Sony-u
Pa pošto sam 5 godina proveo na Sonyu, pratim što rade poznati na tom sustavu, jasna stvar.
Citiraj:
opet hrpa jutubera i waanabe interntet umjetnika, slony fanboyevi...

kazem, nisam vidio na niti jednom bitnom nekom dogadaju, bio to sport, politika ili neki selebriti event, bilo kod nas, bilo vani, fotografa, foto reportera sa mirrorlesom...
Na brdovitom balkanu pitaš što da kupiš, svi viču Canon. Nije bitna oprema, bitan je onaj iza aparata. Tko zna znanje, napravit će dobru fotku, koji god mu aparat daš u ruke. Sve dalje je čista komocija i finese.

Nije se trebalo dugo čekati na odgovor na onaj besmisleni post koji je linkan ranije

http://www.sonyalpharumors.com/debun...fatal-mistake/

Staro 05.04.2016., 22:18   #2107
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Ivan pogledaj ovog dolje lika. Slika sa A6000, Woightlanderima i Nikkorima. Fantasticne su slike. Ince ne padam na Sony slike ali ove komb ubijaju.. Samo zato bi imal Sony i taj koncept manualnog fokusiranja kak je na mirrolesima mi je dost privlacan ali i luksuz.. 35 f/1.4 Nokton mi se najvise dopada...

https://500px.com/pakdock

Malo ste dosadni pa pokusavam da rasprava ode u drugom smjeru..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.04.2016. u 22:26.
Staro 05.04.2016., 22:24   #2108
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ivan pogledaj ovog dolje lika. Slika sa A6000, Woightlanderima i Nikkorima. Fantasticne su slike. Ince ne padam na Sony slike ali ove komb ubijaju..

https://500px.com/pakdock
Ti stari objektivi imaju dušu i svaki ima posebne karakteristike. Heliosi daju swirly bokeh, Trioplani daju bubble bokeh, žuti radioaktivni premazi na Canon FD i Pentax Takumarima daju određenu toplinu fotkama...Ruski Jupiteri i Tairi s dvadesetak listića blende i njihov bokeh...

Imam dosta takvih objektiva, ali čovjek se navuče na skupljanje toga.

Trenutno imam...Nikkor 85mm f/2, Nikkor 35mm f/2.8 shift, Super Multi Coated Takumar 35mm f/3.5, 55mm f/1.8 i 150mm f/4, Tair 300mm f/4.5, Olympus OM 80mm f/4 macro... Sve nažalost moram sad prodati, jer se moram riješiti ovisnosti

Od onog što sam probao Nikkor 35mm f/1.4 AI-s je nešto apsolutno savršeno. Sasvim druga dimenzija.

Staro 05.04.2016., 22:25   #2109
riceburner
Moj komp

riceburner's Avatar

Question

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Pa pošto sam 5 godina proveo na Sonyu, pratim što rade poznati na tom sustavu, jasna stvar.

Na brdovitom balkanu pitaš što da kupiš, svi viču Canon. Nije bitna oprema, bitan je onaj iza aparata. Tko zna znanje, napravit će dobru fotku, koji god mu aparat daš u ruke. Sve dalje je čista komocija i finese.

nije sad bitan kenjon, slony ili nekaj trece, nego eto zanima me samo zakaj nitko ne od pravih profesionalaca, (ne ovih wannabe internet heroesa) nego od ekipe koju sam ja stavio sliku za primjer, nitko nema mirrorless aparat i super novo razvijene objektive za takve senzore, nego svi imaju cigletine od SLRa i pratece objektive....

Staro 05.04.2016., 22:32   #2110
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
nije sad bitan kenjon, slony ili nekaj trece, nego eto zanima me samo zakaj nitko ne od pravih profesionalaca, (ne ovih wannabe internet heroesa) nego od ekipe koju sam ja stavio sliku za primjer, nitko nema mirrorless aparat i super novo razvijene objektive za takve senzore, nego svi imaju cigletine od SLRa i pratece objektive....
Ja stvarno ne znam što ti hoćeš? Kakvi wannabe internet heroesi, daj se uozbilji...dao sam ti respektabilne fotografe, kao šećer na kraju ti je Brian Smith.

Pravi profesionalci su ti vjerojatno ekipa kao moj frend koji si kupi Canonov FF aparat i par profi objektiva, nekako nabavi CPS iskaznicu i ponosno je pokazuje okolo i priča da je pro?

Tvoj problem je što si tvrdoglav, ne mogu ti ja ništa ovdje više

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.04.2016., 22:37   #2111
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Ti stari objektivi imaju dušu i svaki ima posebne karakteristike. Heliosi daju swirly bokeh, Trioplani daju bubble bokeh, žuti radioaktivni premazi na Canon FD i Pentax Takumarima daju određenu toplinu fotkama...Ruski Jupiteri i Tairi s dvadesetak listića blende i njihov bokeh...

Imam dosta takvih objektiva, ali čovjek se navuče na skupljanje toga.

Trenutno imam...Nikkor 85mm f/2, Nikkor 35mm f/2.8 shift, Super Multi Coated Takumar 35mm f/3.5, 55mm f/1.8 i 150mm f/4, Tair 300mm f/4.5, Olympus OM 80mm f/4 macro... Sve nažalost moram sad prodati, jer se moram riješiti ovisnosti

Od onog što sam probao Nikkor 35mm f/1.4 AI-s je nešto apsolutno savršeno. Sasvim druga dimenzija.

Volim i ja kad objektivi imaju svoj "potpis" i kad slika ubija bez neke spec. ostrine, rezolucije ili sl. kaj je postalo najbitnije.. Nisam probal ali gledam jako puno tudih slika. Jebes ostar objektiv ak daje "sterilne" slike.. Ta adaptivnost mi je najjaca strana kod Sonya jer otvara puno dobrih stvari ali s druge strane mislim da imaju jos puno posla ak veci komad profi trzista i mogli bi bit malo jeftiniji.
Staro 05.04.2016., 22:40   #2112
riceburner
Moj komp

riceburner's Avatar

smitha sponzorira slony, placa mu masnu lovu da siri slony propagandu, prica stara ko isusov magarac...

nisam ja tvrdoglav, nego mi objasni zasto na ovoj slici, na ovom eventu nitko nema mirrorless aparat? to me zanima...

Staro 05.04.2016., 22:43   #2113
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Volim i ja kad objektivi imaju svoj "potpis" i kad slika ubija bez neke spec. ostrine, rezolucije ili sl. kaj je postalo najbitnije.. Nisam probal ali gledam jako puno tudih slika. Jebes ostar objektiv ak daje "sterilne" slike.. Ta adaptivnost mi je najjaca strana kod Sonya jer otvara puno dobrih stvari ali s druge strane mislim da imaju jos puno posla ak veci komad profi trzista i mogli bi bit malo jeftiniji.
Sonyu zamjeram što su svi novi objektivi baš to, sterilni. Savršeno oštri, ali totalno flat što se tiče boja. Minolta je s druge strane bila baš poznata po tome.

Paralelno sam probao Sony-a istih karakteristika, uz svoju Minoltu 80-200 f/2.8, ta fotka jednostavno izgleda mrtvo i treba je dodatno saturirati.
Citiraj:
smitha sponzorira slony, placa mu masnu lovu da siri slony propagandu, prica stara ko isusov magarac...

nisam ja tvrdoglav, nego mi objasni zasto na ovoj slici, na ovom eventu nitko nema mirrorless aparat? to me zanima...
Agencijski fotografi (Cropix, Pixsell...), prvo ih prepoznaš po flashevima usmjerenima naprijed. Zašto nemaju mirrorlesse? Jer imaju ugovore s Canonom sklopljene prije desetak godina, po 50-ak istih aparata i objektiva. Ajde promijeni kompletan sustav ako možeš

Staro 05.04.2016., 22:49   #2114
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Sonyu zamjeram što su svi novi objektivi baš to, sterilni. Savršeno oštri, ali totalno flat što se tiče boja. Minolta je s druge strane bila baš poznata po tome.

Paralelno sam probao Sony-a istih karakteristika, uz svoju Minoltu 80-200 f/2.8, ta fotka jednostavno izgleda mrtvo i treba je dodatno saturirati.
Tu se slazemo 100%. Gledam dosta Sony(objektivi) slika i obicno imam bas takav dojam sterilnosti i sve slike su na neki nacin iste. Inace u obradi pokusavam to nadokandit ali to je jako tesko, da ne kazem nemoguce. Nije samo Sony takav, puno novih objektiva imaju taj "problem". Prekomplicirani su i masakriraju svjetlo sa svim ti korektivnim elementima kolko sam shvatio iz proucavanje po netu..
Staro 05.04.2016., 22:58   #2115
riceburner
Moj komp

riceburner's Avatar

Citiraj:
Agencijski fotografi (Cropix, Pixsell...), prvo ih prepoznaš po flashevima usmjerenima naprijed. Zašto nemaju mirrorlesse? Jer imaju ugovore s Canonom sklopljene prije desetak godina, po 50-ak istih aparata i objektiva. Ajde promijeni kompletan sustav ako možeš
ma ovi nasi domaci su isto fotografski polupismeni (svaka cast izuzecima)
ovo je konkretno u poljskoj snimljeno, bio prosli tjedan u becu ista stvar, niti jedan mirrorless nisam vidio...
za ugovore se slazem i znam za to, ali isto tako znam da se nikon i canon medusobno tuku i nude fotografima kompletne sustave samo da predu s jedne marke na drugu...
al opet nitko nema mirrorless

Staro 05.04.2016., 23:09   #2116
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
I ti si stvarno zapeo, pa mirrorlesi su na trzistu 2-3 godine, a ff dslrovi cijelu vjecnost, a i ovim starim prdonjama od 50-60godina dati nesto novo da se privikavaju malo teze.
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2016., 23:27   #2117
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Foto komentar Ne zna se ko tu koga bez obzira kak izgleda.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.04.2016. u 23:41.
Staro 05.04.2016., 23:36   #2118
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
...ali isto tako znam da se nikon i canon medusobno tuku i nude fotografima kompletne sustave samo da predu s jedne marke na drugu...
al opet nitko nema mirrorless
I oni su jedini koji se međusobno tuku. Sony je toliko loš po pitanju marketinga da vjerujem da ih na životu drži isključivo inovativnost.

Iz Canona sam u prošli petak navečer u 10 dobio dostavu EOS M3 i G1X na vrata. Sony moram doslovno mjesecima moliti da nešto pošalju. Domaće predstavništvo nema aparat više klase. Koliko se sjećam, jedino što imaju je A58... Obećali su ovaj tjedan poslati RX10 II, čekam kad će i pišem mailove.
Nikon ne da baš ništa. Fuji me isto cima da uzmem X Pro 2 na test, na probu ću dobiti i Sigmu 19mm f/2.8 za Sony E. Svi se koliko toliko trude oko tog marketinga, samo Sony ne. Jako je malo fotografa u svijetu koji su sponzorirani od strane Sonya.

Konkretno, naš najnagrađivaniji fotograf, Petar Sabol, koji koristi A99 i A77II nema ništa od sponzorske opreme. Nedavno je pobijedio na Sony World Photography Awards i dobio A7II za nagradu.

Ja dođem na koncert, nitko nema mirrorless osim mene. I što sad? Došao sam i na biciklističku utrku tako, s manualnim objektivom. Blijedo su me gledali, i što sad? Napravio fotke, naplatio fotke, zdravo doviđenja

Ajmo više fotkat, manje kenjat, ne da mi se više Fotkaj s čim ti srce želi, i ostali će.

-----------------------
Počeo sam si slagati albume na Flickru...

https://www.flickr.com/photos/138724047@N02/albums

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 05.04.2016. u 23:47.
Staro 05.04.2016., 23:44   #2119
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Vidio sam, fantasticna je slika. Takav fotograf bi to uslikal sa bilo cime prije ili kasnije.

Btw. 25600 mi je shutter count na 1200d. Danas sam nasao program koji besplatno cita, ostali se ili placaju ili ne podrzavaju sve aparate. Nije primarno program za to ali se vidi kolki je..

http://www.ideiki.com/astro/Default.aspx

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.04.2016. u 00:42.
Staro 06.04.2016., 01:25   #2120
Touni
Premium

Datum registracije: Nov 2014
@riceburner, sve ovisi koga smatraš profesionalnim fotografom. Odi na dpreview forum, m43 odjeljak i baš je prije nekoliko dana postavljena tema o tome koji profići koriste m43 sustav. Zadivio bi se kolika je lista.

Također ako imalo pratiš tehnologiju i gledaš neke od recenzija fotića vidit ćeš da se dosta profesionalnih fotografa koristi i Fujiem, a o Sonyu da i ne pričam. Štoviše već sam vidio i čuo dosta priča da se wedding fotografi prebacuju na Sony masovno. Da ne govorim da jedan od meni boljih wedding fotografa, Sergei Yurin koristi micro 4/3 sustav i bome naplaćuje svoj rad lijepo.
Ova fotka što si ti stavio je čisto fotonovinarstvo i tu svi koriste dslrove zbog toga što im treba jako dobar CAF, isto kao i za sport. No i tu se stvari mjenjaju i mirrorlesi laganini dolaze u domenu dobrih dslrova, a naravno nije za očekivati da se odjednom svi prebace na relativno novu tehnologiju, a već imaju postojeće sustave i objektive. S vremenom će stvari postajati drugačije i mirrorlesa će biti sve više, pa ako zbog ničeg drugog zbog toga što će proizvođačima biti jeftinije proizvoditi mirrorles sustave. Svaki, ali baš svaki sustav ima svojih prednosti i mana, razlikovao se on po veličini senzora (medium format, full frame, aps-c itd.), ili principu rada (dslr ili mirrorles). Senzor boli briga nalazi li se ispred njega ogledalo ili ne, tako da tvrditi da jedan sustav daje bolje fotke od drugog samo zato što ima ogledalce ispred senzora je glupost. U svakom slučaju svako si mora odvagati prednosti i nedostatke određenog sustava i sukladno tome kupiti opremu koja ga zadovoljava.
Touni je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2016., 01:31   #2121
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Vidio sam, fantasticna je slika. Takav fotograf bi to uslikal sa bilo cime prije ili kasnije.

Btw. 25600 mi je shutter count na 1200d. Danas sam nasao program koji besplatno cita, ostali se ili placaju ili ne podrzavaju sve aparate. Nije primarno program za to ali se vidi kolki je..

http://www.ideiki.com/astro/Default.aspx
Bome ga ne štediš. Nakon godine i dva mjeseca, moj je imao nešto preko 14 000

Staro 06.04.2016., 01:35   #2122
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

U pocetku sam nabio 10 tisuca da ni sam ne znam kako. Kasnije puno sporije. Cak sam i sumnjal da je fotic dosao sa par tisuca slika kao nov.. Jos nije puna godina. Volim ja slikat i "dokumentirat", to je to i nikakva umjetnost ili sl..
Staro 06.04.2016., 07:40   #2123
riceburner
Moj komp

riceburner's Avatar

Cool

lijepo sam vas potrolao, uljepsali ste mi vecer i pauze izmedu posla, hvala vam...
nakon rasprave narucio par rola filma, cu da fotografisem i manje trolam kako drug ajvan kaze...

Staro 06.04.2016., 08:01   #2124
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Moramo se malo zezat
Nego, ja sam naručio 6D
Ako ne bude dobar, ću da ga bijem i mijenjam za 5dmk3
Staro 06.04.2016., 08:15   #2125
riceburner
Moj komp

riceburner's Avatar

Citiraj:
Moramo se malo zezat
Nego, ja sam naručio 6D
Ako ne bude dobar, ću da ga bijem i mijenjam za 5dmk3
znam 4 slucaja da nisu bili zadovoljni, doduse kupili su ga cim je izasao, hrpa musica, jednom i mehanika otkazala, sad ne znam jel ispravljeno novijim firmwareima i modelima...
frendica se vratila na crop 7d, a ostali presli na 5d...

ja mislim da je taj 6d zesci fail, ...

Staro 06.04.2016., 08:15   #2126
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Gdje si ga naručio, kolko para?
blackened je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2016., 08:48   #2127
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Našao rabljeni, u super stanju, malo okidanja.
Budemo vidjeli kad dođe da li ima ikakvih mušica, ako ima, vratim ga i sve 5.
Staro 06.04.2016., 09:16   #2128
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Nije bitna oprema, bitan je onaj iza aparata. Tko zna znanje, napravit će dobru fotku, koji god mu aparat daš u ruke. Sve dalje je čista komocija i finese.
Slažem se... Badava nekom FF il nabrijani dslr, ak ne zna znanje..

Neko ko ima znanja, bolje će fotke napravit sa S7 neg neko ko nema, a ima neki bjesni dslr..

Mada mi nije jasna jedna stvar, većina ih slika iz gušta, al zakaj pikiraju dslr?
Zato kaj je veliki, masivan, zato kaj je uočljiv s njim
Kaj to znači, da se samo dobra fotka da uslikat s dslrom?
Dolazimo u vremena, di velike stvari gube tržište, a manje su više traženije i opet, svi znamo zakaj..

Jedan od razloga je, dslr je pristupačan cjenovno i ponuda objektiva je pozamašna po dobrim cijenama..
zvonac je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2016., 09:36   #2129
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Slažem se... Badava nekom FF il nabrijani dslr, ak ne zna znanje..
Neko ko ima znanja, bolje će fotke napravit sa S7 neg neko ko nema, a ima neki bjesni dslr..
Jasna stvar

Citiraj:
Mada mi nije jasna jedna stvar, većina ih slika iz gušta, al zakaj pikiraju dslr?
Zato kaj je veliki, masivan, zato kaj je uočljiv s njim
Netko fotka zbog gušta, boli ga briga što drugi imaju i kako ga gledaju
Netko fotka da ga vide, da vide opremu... - ja osobno, to ne kužim, nek si rađe kupi neki bijesni auto pa će biti viđen češće.

Citiraj:
Kaj to znači, da se samo dobra fotka da uslikat s dslrom?
Dolazimo u vremena, di velike stvari gube tržište, a manje su više traženije i opet, svi znamo zakaj..
Ne, al je lakše određene tehničke zahtjeve zadovoljiti dSLR-om
Meni je super da velike stvari gube vrijednost, jer kad fotkam, boli me briga za praktičnost, interesira me funkcionalnost.
Staro 06.04.2016., 09:50   #2130
RimtuTiTuki
Premium
Moj komp

RimtuTiTuki's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Ne, al je lakše određene tehničke zahtjeve zadovoljiti dSLR-om
Koje?
RimtuTiTuki je offline   Reply With Quote