|
![]() |
#2101 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2103 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Zanimljiv podatak. Naime, danas me susjed u zgradi pitao da jel sam podnio zahtjev za optikom, da su njega jučer prikopčali. Predpostavljam da će meni potrajat zbog prijenosa broja od drugog operatera na HT, ali nadam se da neće tako dugo potrajat. Btw. Do sada sam bio super zadovoljan Amisom na par lokacija po Zgb-u, ali neki dan sam bio kontaktiran od njihove službe kako bi me nagovorili da ostanem kod njih jer, pazi sad, imaju istu uslugu po manjoj cijeni. Ali to je laž, jer niti ima njihve optike u Španskom, a za VDSL sam predaleko. Tako da su izgubili kredibilitet kod mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni došlo u ponedjeljak, znači nekih 10-15 dana ovisno kako gledaš No naravno, shebali su mi brzinu jer nisu aktivirali 200/100 opciju nego standardnu, pa sam ih kontaktira da to isprave i rekli su do tjedan dana, a vjerojatno puno prije. Nije da se žalim, i 100/20 je super nakon 4/0.5 ![]()
![]() |
#2108 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#2109 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 | |
Premium
|
Citiraj:
Ima samo bakrena parica, a ponavljam, predaleko sam od centrale za VDSL. A da tek idu sada provlačiti kablovinje do zgrade i po zgradi samo radi mene, čisto sumnjam. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2111 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne kuzim zasto su tako zakomlicirali sa 2 uređaja kad postoji all in one wifi + gpon router. Npr. http://www.tp-link.com/lb/products/d...TX-VG1530.html ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2113 |
Premium
|
Samo da javim da su mi spojili prošli tjedan optiku u stan. Dobio neki crni ONT (neda mi se ići provjeravat koji ![]() I sada kada idem provjeriti na moj.ht stranice piše mi da imama aktiviran MAXadsl a ne ultraMAX, zvao korisničku i bilo je rečeno kroz 2 dana da će to riješit i ništa :/ Kaj je najbolje među "Mojim dokumentima" sam našao neki PDF od nekog lika iz, pazi sad, Orebića... Jel imao netko sličan problem? Jer mi nije jasno koji račun ću dobiti, za optiku ili maxadsl? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
I meni pise Osnovna usluga: MAXadsl Dodatne usluge i tarifne opcije:
Brkaju pojmove. Dobio si TP-Link TX-6610. http://www.tplink.com/be/products/de...?model=TX-6610 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni su na 0800 9000 rekli da se može kombinirati maxObitelj i optika, ali zašto bi to netko išao raditi mi je nejasno. Cijena za tu kombinaciju je suluda. Ono, plaćaš punu cijenu MAX3 L paketa i još ti natamburaju pretplatu za 150 kuna u kojoj imaš, pazi, 1 Gb internet prometa. Za ilustraciju, u staroj obiteljskoj tarifi u kojoj se još uvijek nalazim 4 broja imaju neograničeno prema HT-u, neograničeno SMS, 5000 min. prema svim drugima koje međusobno dijele, 5 gb 4G interneta svaki zasebno i još sam dobio iPhone 5S kada je bio najjači model na tržištu, sve za 460 kuna. Po meni, najbolje je da uzmeš paket optike koji hoćeš, eventualno struju preko njih da dobiješ onaj mjesečni popust, a za mobitel se dogovaraš zasebno sa njihovom službom za savjetovanje. Ove "službene" ponude za pretplatu su im blago rečeno lopovske. Svaka čast kreatorima novih mobitel tarifa u HTu i maxObitelji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Problem je što sam uzeo MaxObitelj prije cca. 1 mjesec (fixni, internet, mobitel). Optika mi je dosla do zgrade tek prije par dana, i ocekujem da ce biti stvarno dostupna za cca. 1-2 mjeseca. ...i sada mi kazu da ne mogu "staviti" Optiku na MaxObitelj. Pod ugovorom sam jos 23 mjeseca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Upecali su te na iduća 23 mjeseca i ne vjerujem da će biti voljni imati dodatne troškove uvođenja optike. Da si ih tražio uvođenje optike kao uvjet sklapanja maxObitelji, vjerujem da bi se to dalo izaranžirati. Osobno, u ovoj situaciji bi poslao lijepu zamolbu na info@t.ht.hr , pa APP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Jesam li jedini koji na optici ne može podići IPSec VPN konekciju? Na drugim lokacijama se uredno spajam (na poslu, negdje gdje je maxadsl i sl.)
![]() |
#2121 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Samo mali info za one koji su čekali brdo mjeseci optiku - T-Com je imao zabranu priključivati nove korisnike na optiku (zbog očitih razloga), a kako stvari stoje opet bude (zbog opet očitih razloga) ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
Premium
|
Otvori nam oči.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Premium
|
rekao bih ovo prvo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad se ulogira sa administratorom na ZTE ide se u Security -> ALG. Nije bio uključen IPSEC ALG. Kakva idiotarija.
![]() |
![]() |
#2127 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Neznam sto bi mogao raditi na ONT-u ali ,za speedport USER
![]() |
#2128 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
iz slavonskog broda sam.. dobio sam papir nedavno da će našu ulicu spojit na optiku.. i bili su neki dečki, nešto su spajali ali ja nisam bio kod kuće.. spojeno je samo na ulici, a mi moramo platiti/riješiti spajanje od ulice do kuće.. eh sad problem je što u toj kući nije bilo ni interneta ni telefona, a prije 2 tjedna sam potpisao ugovor u iskonu (tad još nisam znao za optiku, ali i imam 3 mjeseca fore u iskonu da otkažem ugovor bez plaćanja penala, tako mi je teta rekla koja tamo radi).. treba mi internet pod hitno.. koliko se čeka onda spajanje na optiku u tcomu, jel najbolje otić kod njih i vidit tko može riješiti spajanje priključka na kuću ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Da li mi može netko objasniti kako je moguće sam prošle godine bio dostupan za spoj na T-Com optiku, a ove godine nisam. BTW, navodno čak u zgradi imamo dovučenu optiku T-Com-a (bar mi je tako rekao tehničar koji nam je nešto drugo radio u zgradu) Radi se o samom centru Rijeke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |