|
![]() |
#2072 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2074 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Meni isto tako nije htelo sejvat i sad si postavke slažem preko commandline-a i sad radi kako narihtam u comand-lineu! Probaj samo moje skopirat a sve svoje izbriši pa probaj onda... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2076 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Jesam i ništa, kako god namjestim settingse stalno su mi isti.....ne kužim zašto.....
![]() |
#2077 |
Why so serious
|
Dalje neznam....meni je to riješilo problem sa ne sejvanjem postavka! @bang-čekaj malo do sad nisam ni igral (nisam stignul) sad počinjem...pa za svaku igru velite da je šrot godine...krizis, gta, nfs,.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2078 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2079 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Citiraj:
![]() Hvala još jednom ![]() btw. evo za sve one koji misle radit sa commandline.txt-om sve naredbe koje možete iskoristit (kopirano iz gta readme file-a) : Code:
12) COMMAND LINE PARAMETERS _______________________ Tools: -benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game. -help: Display list of all command line options Graphics: -renderquality: Set the render quality of the game. (0-4) -shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16) -texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2) -viewdistance: Set the view distance of the game (0-99) -detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99) -novblank: Disable wait for vblank (No Vsync) -norestrictions: Do not limit graphics settings -width: Set width of main render window (default is 800) -height: Set height of main render window (default is 600) -safemode: Run the graphics in the lowest setting possible -frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ –frameLimit 1 = Locks down to 60HZ) -refreshrate: Set the refresh rate of main render window – Warning - Monitor must support (ex. –refreshrate 60) -fullscreen: Force fullscreen mode -windowed: Force windowed mode -availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. –availablevidmem 0.9) -percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA Audio: -fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint -minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint System: -noprecache: Disable precache of resources -nomemrestrict: Disable memory restrictions
![]() |
![]() |
#2080 |
Why so serious
|
A hebiga, neznam kud su mi pobjegle crtice... ![]() ![]() Evo dodao crtice....al gle, sad vidim ja ih ni nemam u command fileu i radi mi lol! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2081 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() EDIT:krajziz je barem izgledo prebolesno s obzirom koliko je zahtjevao.vidim da neki pravdaju zahtjevnost igre(gta4) izgledom haube i takve stvari..OMG EDIT2: piše ne gta4 forumu da su ju povikli |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2082 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Trebo si nvidiu kupit, lol ![]() Počekaj još malo...patch je na vidiku ! E, pa vrati igru...dobt ćeš pare natrag! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2083 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
za vas koji kupujete nvidiju samo ću reć da izrada jedne 8800gtx košta 14 dolara.a koliko je koštala kad je stigla u trgovine??? peč moj prijatelju neće pomoć .barem ne ovaj prvi koji će ovako brzo izaći.pa oni moraju radit na peču pola godine a dotad ko živ ko mrtav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2084 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ja je danas uninstalira , nisam je ni isprzija ( zao mi 2 dual layera ) . Mozda ju i kupim kad u 1 kucistu budem imao 100 procesora a u drugom 100 grafickih kartica . Inace bez obzira na probleme s igrom meni se uoce ne sviđa , jednostavno nemam "feeling" ko u san andreasu koji je stvarno bio atmosferican . Igra je "siva" isto ko i grafika sto je sad izgleda modni detalj ( fc2 , cod 5..) , ko da gledas televiziju s gotovo do kraja smanjenom bojom . Fiziku necu ni spominjat , liku treba 10 metara da se okrene oko svoje osi , auta lete 20 metara u zrak na najmanju grbu na cesti....nemam zivaca pisat sto sve ne valja u igri . Da nebi ispalo da sam gta "mrzitelj" - jos uvijek imam i igram modani san andreas i jos uvijek mi je cool igra |
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
8800GTX se ne proizvodi već više od godinu dana, a kad se je proizvodila njezina proizvodnja je koštala nVidiju ravnih 90 dolara, a to kaj su oni masno naplatili kad je stigla u dućane je pak priča za neku drugu temu. Tak da priča o ovih 14 dolara može prolaziti kod male djece. Kaj se tiče same igre, nakon kaj su počele stizate prve recenzije i mišljenja forumaša mogli ste znati na čemu ste, a ovak svaki dan natučete 10 stranica totalno bezveznih postova o problemima s igrom. Imate igru, a više ste na forumu i jadate oko toga kak ne valja, umjesto da ju ili igrate takva kakva je ili da ju maknete s diska i voljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2086 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2087 |
Premium
|
Evo malo testiranja...blagi ocaj Stavio sam rezu 1024*768 radi testiranja,texture quality=medium,render=high,view na 55 i ostalo na maximalu Cpu mi radi stalno preko 90%,Ram smjesnih 1.30 Gb i ne prelazi,i sto je jos smjesnije graficka od 50-74% ali vecinom na 50%,mogli su malo vise prebacit posao na grafu pa nebi stekalo...fps od 18-30 Evo slike: http://pce.hostili.com/images/T4paj.jpg Strasno koliko je zahtjevna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
hahahah kako su svi pukli od igre haha, sutra zovem algoritam i trazim pare nazad pa da vidim reakciju haha, igrat cu piratsku pa mi nece bit zao kaj je u banani, al naravno da nema sanse da vrate lovu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2095 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
@svi skupa Umjesto da toliko gledate kad ce igra trznut, i kad ce koja tekstura zamisli nestat na sekundu... radje uzivajte jednom... I ja sam dosad igrao sve igre na max uber high detaljima i islo je fluidno.... Ali bez obzira na to, uzivao sam ju igrat kao niti jednu igru dosad, i koja je ostavila najdublji trag, barem na meni (mozda i jesam vec zaboravio na mafiu isl ali opet).... A igram jos iz doba commodorea... Igra ima savrseno dobro ispricanu pricu, likovi stvarno imaju karakter, da nisu od nula i jedinica pomislio bi da su stvarni ljudi, igra je toliko jaka da se na kraju zblizis sa svim tim "ljudima"... I na kraju kad sam ju presao ostaje ta neka neobjasnjiva praznina, koja dovoljno govori o kvaliteti igre....Primjer: kod zadnje misije odabrao sam taj ajmo reci krivi put... I ubijen je taj netko, i sad kad udjem u igru, nastupi ta praznina da uopce vise nemogu igrat niti se neobavezno zajebavat po gradu... Osjecas se bas lose... Puno jaci filing nego dok pogledas neki odlican film i onako se zamislis.... Ovo je stvarnije.... I po meni vise od maximuma sto neka igra moze pruziti.... Bez obzira na neke mane, od srca bi joj dao 10/10, odnosno 100/100 odnosno 100% pa i 101%.... remek djelo Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 12.12.2008. u 09:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2097 | |