|
![]() |
#181 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
probaj sa ovim, koliko ja znam trebao bi raditi svoj posao na SP3: http://www.softpedia.com/get/System/...-Patcher.shtml |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
®
|
jel imao tko takav problem? fala tichma,al nes ga kolje.nece ni raspakirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
®
|
super.radi fala.nisam neznam kak. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Koji sp3 skinuti i koja je razlika (vidim da veličina nije ista): -windowsxp-kb936929-sp3-x86-debug-enu.exe (343MB) -WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe(316MB) |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Instalirao sam danas WINXP sa SP3 (slipstream) i skuzio da nestaje jedna slika pod screen saver tabom (pogledajte na link)... Ista stvar se dogodila kada sam preko postojeceg SP2 instalirao SP3 sa win updatea, dakle vjerojatno SP3 ima bug... Dakle pogledajte o kojoj slici se radi (ispod monitor power): http://img146.imageshack.us/img146/4263/98750673sx3.jpg... Ima li jos netko takva iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod mene isto nema te energy ili kakve već ikonice i nema mogućnosti za staviti Internet Explorer na desktop, jedino kao shortcut. Inače, radi sasvim OK...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Katastrofa, ovo smece od service packa je nis koristi, ne rade mi uopce Power opcije, nakon koliko da mi se gasi monitor/pc ode u standby, screensaver i sl... Vec drugi puta ista stvar sa SP3. Nebih bio ljut da mi ovo nece biti 5 reinstalacija windowsa u proteklih 7 dana. Probao sam doci na zelenu granu i sa vistom no bolje da o tome ne govorim, to je prica za sebe. Vista SP1 je stvarno donio napretka u pi*** ma******, mozda ce nakon SP4 (budimo realni) biti za koristenje (osima tko do tada ne dode novi proljev, pardon, operativni sustav). Naprosto nemogu vjerovati kako netko iz tako, ajmo rec ugledne firme kao sto je Microsoft moze izbaciti takav poludefektni komad softwarea, ja neznam jel netko tamo bio pijan ili nadrogiran dok je to radio??? Apsolutna sramota, sada mi je toliko prekipilo da bi najradije presao na neki linux... Isprike na mojim izbačajima bijesa, svatko ima svoje trenutke... I da, mrzim Microsoft ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
EMP moderator
|
Power opcije kod mene uredno rade, traži problem negdje drugdje. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
meni SP3 radi savršeno na svim kompovima... za one koji tek planiraju napraviti zakrpu preporučam da 1. naprave kompletan system backup s npr. Acronis T.I. (backup s provjerom traje cca. 30 min, a povrat image-a oko 15ak min za 50GB podataka)... jer svaki upgrade/zakrpa sa sobom donosi i određenu dozu rizika da nešto neće raditi...
![]() |
#197 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
a ja taman reinstalira windowse, a i sve mi lipo radi, al me zajebaje update, skinilo je i instaliralo nekoliko updateova normalno, zatim SP3, al sad mi nece instalira jos tih 5-6 koji su ostali, downloadalo je sve, al kad ide instalirat pise failed.. ove meni vaznije san instalčira manualno s microsoft downloada (IE7 i WMP11), al me muci zasto nece ostalo instalira.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
jedini problem koji na kojim sam naišao sa sp3 jest da na nekim računalima poblesavi rdp klijent sa nekakvim istekom pre-release perioda što se može lako popraviti. ostalo sve je ok, komp se malo brže boota, ostalo sve više-manje isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
ja imam problem taj kad stavim sp3 da mi internet nece raditi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Mala pomoć za utvrditi da li je SP3 prava verzija (ako je već takav post bio, molim moderatora da ga ukloni, hvala na razumijevanju):Start, Run: utipkati msinfo32, i pod System information mora biti slijedeće:Hardware Abstraction Layer: Version = ''5.1.2600.5512 (xpsp. 080413-2111)''.Ako piše kao gore 5512 je 'pravi' SP3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Kod mene SP4 radi sasvim ok....od onih prvih verzija koje su se nalazile po netu pa da ove zavrsne. Isto tako svaki update skinem i sve sljaka.....bar za sada... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() |
#204 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
EMP moderator
|
SP nema veze s tim, koji god skineš, radit će. Jedino ako nisi nLiteao Windowse, ali to je druga priča.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Drift king
Datum registracije: Jan 2007
|
Radi meni windovs ko windovs, ali mi nema hrvatske tipkovnice, imaju ove osnovne kao sto su englski, njemacki, španjolski. SP3 koji sam ja instalirao radi, ima izgled Viste i sve super, ali nema hrvatske tipkovnice, tako da mi nista ne vrijedi. Mora imati veze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
EMP moderator
|
Službeni SP3 nema veze s Vistom niti tako izgleda - skidaš s krivih izvora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
vista sux
Datum registracije: Nov 2007
|
da ti nisi skinu neki skin viste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Drift king
Datum registracije: Jan 2007
|
NIsam skinuo skin Viste. Ali vidim da ne treba da bude nikakvih grafickih promjena. Hvala vam. Jel ova verzija sto se moze skinuti sa Microsofta ima u sebi hrvatsku tipkovnicu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|