|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ne da mi se čitati ovih 180 postova ![]() Pretpostavljam da moraju biti isti kanali na oba ali nema veze. E sad,ti televizori su u različitim sobama pa kako bi išlo s prebacivanjem programa,jel ide preko TV-a ili se mora daljinski u taj uređaj uperiti?Nemojte se smijati,nemam baš previše pojma o tome pa pitam ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da, bit ce ti isti program, a daljinski ćeš valjda morati uperiti ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#184 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#185 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Na maxTV TV vodicu su mi se pojavila 3 nova programa, MelodyZen, LuxeTVHD i AnixeHD, nazvao sam odmah sluzbu za korisnike i tamo su mi odgovorili da ce sve poceti za 2-3 dana te da ce biti obavjesti o pocetku HD-a. ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#189 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
#190 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Jesu vam krenuli ti programi ili samo toje u popisu kao i meni? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#192 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovaj njihov helpdesk nema pojma. Trazim da me prebace na HD oni kazu da ce to svima prebacivati i da trebam cekat tjedan dana, a na stranici pise da se podnese zahtjev kod njihove sluzbe za korisnika ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Dobra im je taktika za HD, ispocetka ce biti besplatno, da vide jel to uopce moze raditi kod nekog veceg broja korisnika, ako bude radilo, onda ce pocet naplacivati ![]()
#195 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma hebo ja njih i njihov HD... Da hebo... ![]() Makar priznam, da mogu imat scifi u HDu dao bi im jos 100kn na mjesec, makar skoro uopče i ne gledam telku... Al onak barem bi imao razloga onda da pocnem... |
![]() |
![]() |
#196 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne čudim se da je tako, samo da vidiš dopis koji je poslan agentima za MaxTV HD, ne bi ga nitko razumio, osim možda onog koji ga je sastavio....
#197 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ovako, nesto si mudrujem da uzmem probno taj max-tv i sada me zanima dali ja to mogu nekako spojiti taj max-tv na monitor i kako? Ima tu brdo postova pa da ne trazim....molim Vas odgovor na koji bi se to nacin dalo izvesti...tj dali je to uopce moguce? Monitor je ovaj iz siga. Unaprijed zahvaljujem ekipa..... ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#204 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#205 | |
Premium
|
Citiraj:
Znaci, spijim taj dvi na graficku i to bi moglo funkcionirat? Ima netko slicna iskustva ili je to mozda radio? |
|
![]() |
![]() |
#207 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
kupis prvo kabl dvi to hdmi. kad to kupis hdmi spojis na max tv uredaj a ovaj dvi u monitor. spojis tako da istekas postojeci dvi kabl(ako je to moguce kod mene je moguce, ovaj plavi kabl) i tu to ustekas. prek graficke ti to nece radit jer ono na grafickoj su izlazi a ne ulazi tebi bi trebali ulazi. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Filip7. 21.05.2008. u 21:34. |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
|
Citiraj:
Preko onoga rgb-in ili kako!? Sorry na tako mutavim pitanjima, ali nikada to nisam radio pa pitam. Naravno da mogu istekati taj dvi iz monitora. Nego, nazovem ja danas sluzbu za korisnike od t-coma i oni mi kazu da je to nemoguce spojiti na monitor!? Ocito tamo svakakve primaju da rade u tzv. tehnickoj podrsci! |
![]() |
![]() |
#209 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#210 |