|
![]() |
#182 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#184 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Jesi li ih zvao preko telefona ili si slao upitnik putem neta??? Ja trebam istu stvar pa me zanima kako da najbrže to riješim
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
#186 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]()
Zadnje izmijenjeno od: dugixy1. 13.09.2007. u 17:32. |
|
![]() |
![]() |
#187 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
Bit ce povecanja da, i meni je jedan frend rekao koji radi tamo, ali jos nije sigurno kolko. Iskreno, nekako mi tih 16mbit zvuci previse...po meni realno bi bilo nesto kao 1->2, 3->5, 5->8 ali otom-potom. Ja isto razmisljam o prelasku na Optimu, no ona u mom kvartu jos nije dostupna, no kad dodje, sigurno prelazim na Optimu. BTW. Kolko vidim, AMIS ima iste cijene ADSL-a ko i T-Com? I zanima me jos jedna stvar...online igraci koji imate Optimu.Kakav vam je ping? Jel stabilan? |
![]() |
![]() |
#188 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#189 | |
Premium
|
Citiraj:
btw koliko vidim ovaj topic je otisao u potpuno drugom smjeru od predviđenoga ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#190 | |
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
HD: "Pa dobro zašto ste onda promjenili paket kad ste pod ugovornom obvezom?" JA: "Pa da li negdje piše da ne smijem ili da je to za korisnike kojima je istekla obveza?? Osim toga zar nemate nekakvu kontrolu tko ima ugovor a tko ne pa da se ta poruka ne pojavljuje korisnicima koji to ne mogu napraviti?" HD: "Samo malo" i stavi me na čekanje.... HD: "Gledajte....šuti....s obzirom da ste već podnijeli zahtjev bit će vam odobrena promjena na 5GB" JA: "A što je s 2 mjeseca flata?" HD: "Dobit ćete i to!" JA: "Znači malo vam je sustav u banani?" HD: "Ne bih znala, to je to hvala i doviđenja!" Komentar na ovo ![]() ![]() Eh onaku usput sam pitao jel imaju kakvih informacija o promjenama brzina i normalno standardni odgovor "Kad bude bit ćete pravovremeno obaviješteni."
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Grozno...
![]() |
#193 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Fino fino da se bacim na 8mbit ili ti mb po sekundi ![]() E sad koliko sam chitao za COD4 ce biti potrebno upload od 512kbs, pa zato dizu brzine ![]() ![]() ![]() Zapravo jel ima @atha kakvih novosti o dizanju uploada (mislim sigurno ce ga biti samo na koliko)???
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#194 |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Na to s brzinama imam samo jedan komentar: Bolje išta nego ništa... Mislim, bilo je i vrijeme da nama na 1Mbit povećaju brzinu, s obzirom da smo mi jedini popušili prilikom prošlog dizanja (upload ne računam, jer to nisam niti osjetio!). Ali stvarno su gadovi kakvih nema, a žalosno je kaj ih nitko ne može natjerati da drastično smanje cijene paketa. 220KN za flat je i dalje jako puno, koliko god neki pričali da je to "povoljno".... U isto vrijeme, konkurencija je odvratno loše rasprostranjena i zato mi se trenutno jako gade. Optima mi uz račun obavezno šalje i spam, odnosno reklamiraju usluge koje nude na svojoj infrastrukturi. Nije mi jasno kako mogu biti tako licemjerni?! Nude mi svjesno nešto što mi uopće nisu u mogućnosti pružiti - WTF!??! ![]() Inače, radim u najužem centru ZG-a (čitaj: niti 50m od trga), a DSL mi može ponuditi samo T-Scum.... Žalosno. Konkurenciji: pokopajte se! ![]() No dobro, bar ću uskoro (valjda) imati 2Mbit-nu vezu. Još kad bi i flat pao na nekih 180KN sve skupa.... ![]()
#195 |
Premium
|
Flat nije 220kn nego 140kn ili si mozda mislio na sve skupa i flat i 1mbit onda ok. |
![]() |
![]() |
#197 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
ma te odvojene cijene za brzinu, telefon i flat je nista drugo nego mazanje ociju... najbolje se vidi kolko je zapravo T-Com skup u tablici koja je u stickyju na ovom podforumu...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja budem si onda 8 Mbit stavil, ako bude to 8 opće. Nego, imam pitanje. Dok podnesem zahtjev za promjenom brzine, oni odma to povečaju? Pod odma mislim u roku od par dana. Ili treba čekati kao kod promjene paketa? I kak se to onda naplati?
#199 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Nakon par sati download ide 310-320 KB/s ![]()
![]() |
#200 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#201 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
#203 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
pa šta nejde isto kao i za paket ako mjenjaš znači od 1 u mjesecu?
#204 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
#205 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
#207 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
gle, ovako, ako 9. mjesec ima 30 dana, a ti se 16. prebacis npr. s 1mbps na 3mbps 1mbps 79kn/30dana = 2,633kn po danu znaci tih 16 dana na 1mbps ces platiti ==> 2,633kn/danu*16dana=41,133kn 3mbps 179kn/30dana = 5,97 kn po danua ostatak mjeseca ce biti na 3mbps, znaci 14 dana ==> 5,97*14=83,58kn znaci za brzinu ces platiti: 41,133 + 83,58 = 124,713 kn (give or take koju kunu) ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
#210 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Frendu jučer crko SE555, dobio novi D-Linkov u zamjenu. Počeli su s isporukama... Ovaj http://img.xcomputer.cz/ImgW.asp?cd=NN411&fd=f3 Normalni non-wireless modemi s ADSL2+ su D-Link DSL-584Tkoji su isto tako novi u ponudi od uređaja koje T-Com nudi. Nešto se kuha. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|