|
![]() |
#181 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Koje "ono"? Sve što si quotao ili samo neki dio toga? BTW, nemoj više qoutati cijeli post ako nije potrebno, quotaj samo onaj dio koji te zanima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
WichitaQ znam... ali sta ja mogu kad sve to me interesuje...procitaj ponovo moje pitanje. kako ono uraditi na cid36 mobitelima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
kad uzimam fajlove fs i main razumijem da moraju oba biti isti sto se tice modela mob...., al nemogu nikako naci da su istih rgiona da su emea 2 mozel mi netko naci za K750 CID49 linkove softwera R1CA021 ili jos bolje od R1DB001 ili jos bolje objasnit koja dva regiona da trazim koliko regioni kod fs i main zavise jedan od drugog?! i kad ubacujem softwer na drugom koraku "Customize File System" kad biram model i region da li je kod odabira regiona obvezno izabrati region koji je fs i main?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: tor. 04.07.2007. u 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: tor. 04.07.2007. u 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Može li mi netko odgovoriti-može li se SE K800 flashati u K810? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Soul Eater
|
Kratko rečeno...NE. Zato što su k800 i k810 po hardveru dva različita mobitela, dok je k750>w800 moguće zato što su to dva ista mobitela, samo drukčije "zapakirana". |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
http://forum.pcekspert.com/faq.php - tu se nalaze pravila. Vrlo jednostavna i svakom razumljiva. Ili ih nauči ili sretan put. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Registered User
|
Moze li ko pomoci HITNO JE!!! Mobitel nece da se upali... a ni xs++ nece da ga prepozna vise...stavio sa, neke patcheve za radio i ostalo... ali kad ga ponovo krenem upaliti ne reaguje!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Soul Eater
|
Nešto si zahebo. Jednostavno kreni proces flashanja ispočetka step-by-step i radit će... |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Registered User
|
ne kontas. kad sam stavljao patch. vjerovatno sam pogrijesio ono firmware... i sad kad hocu da upalim mob nece. nece ni da puni mobitel a ni da ga prepozna na xs++. ima li ikakve nade za mene. cini mi se da sam u far-u umjesto vkp kliknuo raw |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Soul Eater
|
Izvadi karticu, izvadi bateriju, pa vrati samo bateriju, pa onda kreni ispočetka i xs bi trebao prepoznati mob... |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Registered User
|
uradio sam kako si rekao. ali opet ne prepoznaje.ne kontam. ja kad sam stavio jedan patch.radilo.drugi radilo. i sve pathceve sam stavio. e onda kaze sta ja znam successfull. i kad sam uradio unplug tj izvadio i krenuo upaliti mobitel. nece |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Registered User
|
hehe upravo sam odnio u servis kod najboljeg majstora u gradu... Kaze on svaka ti cast,kak si ovo uspio. vjerovatno sam izbrisao IMEI. i sad on je pokusao sa servisnim kablom koliko sam vidio. ali morao sam ostaviti kod njega mob. sutra idem po rezultate. kaze da ce probati sa nekim top pointom, sta mu li ga je to? kratak savjet za flashere "dva puta mjeri, jednom rezi" a ne kao ja, zaletio se i evo rezultata! |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Samo još jedno pitanje - dali je usb kabel kojim se k750 flasha obični kabel kojin se dobije s mobom ili neki posebni (vidio sam slike na kojim su spojena 2 kabela ![]() Želio bih dekodirati k750 koji je kodiran na Tele2, možete li mi dati link ili puknuti neki kratki tutorial? Hvala! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Soul Eater
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: WichitaQ. 06.07.2007. u 21:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Stavljanje debrandiranog (sony) firmwarea ne otključava mobitel, te stvari nisu povezane. Za otključavanje treba poseban servisni kabel i posebni programi. Kabel se može kupiti ili napraviti ali ako se ne namjeravaš baviti s tim isplativije je mob odnijeti kod nekog lokalnog unlockera... Za provjeru zaključavanja uđi u servisni meni (utipkaj >*<<*<*) i pod Karakteristike > SIM zaključavanje piše konkretno šta je sve zaključano. (alternativno može se utipkati i <**< za SIM lock meni)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|