|
![]() |
#181 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Do sada uplaceno 490kn od strane: 1.atha 2. Rak 3. Darth 4. Pomo 5. widowmaker 6. Spirit 7. Duma 8. mymoon (gospon Kos ![]() 9. Veki-Os 10. AMDjac 11. Netko tko je napisao ovo - RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D., IGOR TOMIĆ 12. Ludi Maks (takodjer nije napisao nick, no srecom ga znam po imenu. ) 13. Andeo 14. ET 15. Mar EDIT: Nemojte me molim vas spamati na PM vezano za stvari koje pisu na ovoj temi. Sve je objasnjeno i nije neka mudrolija. Danas sam dobio 19 PM-ova tipa "jeli pce.cod2server(at)gmail.com mail na koji se trebam javiti", "javio sam se na mail" i tako to... Dakle, sve pise ovdje, malo procitajte. I dalje trazim osobu pod broj 11. koja je kao ime uplatitelja upisala moje ime.
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 19.01.2007. u 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Banned, varanje na tržnici
Datum registracije: Nov 2006
|
Ajde i ja sam zainteresiran što trebam napravit.Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#184 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Molim vas da nam mail: pce.cod2server@gmail.com pošaljete vaše podatke i mail adresu koju mislite koristiti pri komunikaciji s nama. Također obavezno naznačiti i nick koji milsite koristiti. Na mail koji nam javite dobit će te obavjest o računu na koji će te uplatiti vašu donaciju te će te na isti dobivati i pass. NE mojte nas spamat na PM svima će biti odgovoreno, sve upite vezano za registraciju pitajte ovdje ili na mail, redovito smo gore i dobit će te odgovor.
![]() |
#185 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#188 |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
Poslan mail.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Moderator
|
Poslani mailovi.... Do sada uplaceno 540kn od strane: 1. atha 2. Rak 3. Darth 4. Pomo 5. widowmaker 6. Spirit 7. Duma 8. mymoon (gospon Kos ![]() 9. Veki-Os 10. AMDjac 11. tomasini 12. Ludi Maks 13. Andeo 14. ET 15. Mar 16. Isus
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#192 |
Dark side Moderator
|
![]() |
#194 |
Moderator
|
Poslao sam svima u sutu mail, cijeloj grupi. Drugi ga vide i postupili su prema mailu, tako da je ocito do tebe. ![]() Poslao sam opet, na isti nacin kao prije. Check e-mail. Dvojimo izmedju dva providera, a radije zelimo provjeriti sto i kako da ne patimo kasnije 3mj vec da od provoga dana sve dobro funkcionira. Par dana simo-tamo nikome sigurno nije greda, tako da malo pricekajte i sve ce biti za pet.
![]() |
#197 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#199 |
Dark side Moderator
|
![]() |
#201 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() pola slova su mi na nekom čudnom hijeroglifskom jeziku.... ![]() edit: evo nekako sam uspio pročitati broj računa i ime kome se plaća... dovoljno... ![]() tnx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Dark side Moderator
|
V A Ž N O ! ! !
Trenutno smo zaprimili 46 prijava i toliko ćemo igrača za sada primiti. Najvjerojatnije će mo uzeti server sa 24 slota. Do daljnjeg ne registriramo igrače, ali možete slati prijave te će mo redom po potrebi ubacivati igrače po prijavama. DOLE NAVDENI ČLANOVI SU REGISTRIRANI: Atha + FLEKS E.T. + Darth Vader + nino Mitzek Ludi Maks + Rak + -POP- Veki-os + Gabre Mar + Zmaj Virus7 + Renesis scorpio_007 Crypt0 + phissen + B3mt1 + IceFisherman + Victim West thuNdeR Isus + gandza DUMA + AMD + widowmaker + Sam Fischer *NOB* Doca mymoon + Pomo + Gemmy Bakarski Lemur Spirit + tomasini + Balkanski Haker Toncek Buljo Andeo + zippo61 + Alucard MarKill + MetallicA 7600GT iveumag destroyer + označava osobe koje su donirale za server (to je trenutno leglo). Molim sve one koji nisu da ubace nešto u škrabicu ![]()
Jak ko rakija! Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 22.01.2007. u 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
kad će moje stić poštom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja sam ovih dana u totalnoj strci jer selim, pa kad preselim onda uplatim. a onda neću imat adsl jer moram dat novi zahtjev... tako da ćete bez mene igrati jedno vrijeme... samo da se zna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Moderator
|
@Sam Poslano opet... Takodjer i destroyeru, a to je ujedno i zadnja osoba koja je primljena. @Yibbre Primljeno na znanje. Nego, recite mi malo koje custom mape su vam dobre? ET i ja smo malo pricali i pripremamo jedan do dva packa, ali eto da cujemo i vase misljenje?
![]() |
#209 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#210 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Buhlert, Port, bridge, Vossenack, chateau, murmansk,
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|