Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 30.05.2006., 08:24   #181
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Hm, cini mi se da se ta "grupa" koja Vas je otjerala s linksa polako prebacuje i na ovaj forum sad je pitanje zelite li vjecno bjezati ili se boriti. Srecom su tu Jelc i Tor koji ce nas cuvati.
Staro 30.05.2006., 09:07   #182
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
pa gle sad dal nas je otjerala...ljudi su sami otisli (pogledaj Skyev post)...sve ce ti biti jasno

ja sam jos na linksu i na pce i ne odlazim

@Sky ...kad bi barem mogli nekako ocistiti links da to mjesto vrati klimu pogodnu za življenje...ali vjerojatno '' it is not gonna' happend ''

Ph03n1x je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.05.2006., 18:46   #183
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Bluć, truč, bla, bla…
I onda se ljudi pitaju zašto neko dobije po gubici kad pretjera. Ovo je PCE forum i NIKADA neće postati lokalna birtija za okupljanje pametnjakovića koji nemaju pametnijeg posla nego solit pamet po cijeli dan. Svaka čast Linsku, oni su firma koja se bavi prodajom i imaju razloga zašto su napravili forum i zašto ga održavaju takvim kakav je. Njihovo pravo. PCE je osnovan od male grupe ljudi kojima nikada nije bila na pameti zarada, a bogme nije to ni sada. Uvijek je na prvom mjestu bila istina a ne dodvoravanje zastupnicima i njima sličnima. Otud i nas na crnoj listi Intela. Nekome se nije svidjelo to što ne želimo pisati gluposti. Velika stvar. Ko ih …..
Uglavnom, mislim da stvarno nema smisla uspoređivati forume na bilo koji način, kome se sviđa ovdje a želi ostati jednostavno se mora pridržavati pravila igre. Ako ne – ah, banana barem ne fali. Stiže novi uvoz onih radioaktivnih iz Černobila….
tor je offline  
Staro 30.05.2006., 19:14   #184
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
A kaj onda opteron jos radi tu?
Fleks je offline  
Staro 30.05.2006., 19:22   #185
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
LMAO=) nek mi dode nabit cu mu kondic pa ce vidjet tj nece hahahaha
ma ajde bobo i honda imaju privatnih socijalnih problema s kojima nemogu doc na kraj i sta ces...moras svatit da ce uvijek bit ljudi kojima slogan glasi "kill your mother, rape your dog"a ne obrnuto i tak...btw honda a kaj bi meni htio napravit

mc_fish je offline  
Staro 30.05.2006., 19:53   #186
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
ok tore necemo vise o tome

Ph03n1x je offline  
Staro 30.05.2006., 23:53   #187
slink
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Ne znam sto da napisem, a da ne povrijedim fleksa ili neke od njegovih prijatelja (modera, ili nedaj boze admina)

Ali vrijedi pokusati...

Dakle, vidim da ovdje pojedinci vrijedjaju ljude, iako ih ne poznaju u stvarnom zivotu, sto je u najmanju ruku djetinjasto (da fleks na tebe mislim). Iako sam mu napisao par PM-ova, sto ne poricem, no to sto ih on objavljuje okolo je njegov problem i njegova, recimo tako "nekultura" (u nedostatku boljeg izraza, morao sam ovako napisat iako nemam to pravo).

Nadalje, vidim da se vas 80% poznaje medjusobno i da ste dobri prijatelji i da se to max iskoristava (atha zna za sto me je predlozio za BAN, iako je ono sto sam napisao na trznici bila ISTINA).

No, neka je to postrani, jer je problem mnogo veci od tog...

fleksu se pridruzio i sky i jos neki, te su uvjereni da ljudi iz Pozege nisu normalni... Uzmimo za primjer mog dobrog prijatelja _Opterona_ koji za graficke kartice NE LAZE jer i sam znam da je to istina. Decko (njegov otac), su jednostavno u takvoj situaciji da si to mogu priustit, te ne vidim zasto neki moraju bit ljubomorni i odmah covijeka prozivat lazljivcem...

Kao sto sam i vise puta rekao, ja ne zivim od foruma nit zivom na njemu, dok je nekima od vas to postao neizostavni dio zivota i da vas banaju morali bi se ubiti... dok ja mogu i bez tog ako treba... Ovako bar mogu nekome mozda i pomoc i nasmijat se na koju foru, no ovako ljude prozivat nije bas u redu...

Ako imate kakvih problema sa mnom kao osobom, a ne kao korisnikom javnog foruma, molio bih da se takve rasprave ubuduce vode preko PM-a jer to stvarno nije moralo dolazit u javnost... Ako bas mora javno, neka bude, nije problem... No mislim da je to sramota ne samo za nas koji imamo neke razmirice, nego i cijelog foruma u cjelini...

Ako treba, javno cu se ispricat svima kojima bih trebao, iako nema potrebe, jer nisam ja direktno zasluzan za sve sto se odvijalo ovdje... No, neka vam bude i neka se fleks malo nasladjuje...

Izvinite na duzem postu, no ovo je moralo bit napisano... Nadam se da nikog nisam uvrijedio vise nego sto bi trebalo bit...

P.S. Svaka slicnost sa stvarnim osobama i dogadjajima je namjerna, te imena nisu mijenjana kako bi ovo bilo sto autenticnije...

slink a.k.a. Bobo
slink je offline  
Staro 31.05.2006., 07:33   #188
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Ti si se nasao govoriti o kulturi i druge pozivati nepristojnima, nekulturnima i nesposobnima za rasprave. Uostalom, i sam si rekao, ako ti forum nista ne znaci,
odi, proseci, Linksov forum je otvoren cijeli dan. Price o istinama ostavi nekome drugome i za neke druge prilike, takodjer i price o zavlacenju u guzicu.

Radi vrijedjanja bi te i opet predlozio za ban, ali radi onog prvog posta ne. Ako se mislis vrijedjati, ima par dobrih foruma naokolo (ljudi znaju na koje mislim),
tamo ce ti se i pridruziti.

Sto se tice Pozege, nije Pozega nenormalna, ali zaista na forumu ima jedno par njih, ili vise, ne znam niti sam s obzirom na kolicinu klonova, (neki su visestruko podvojene licnosti, jednom imaju 14, pa onda 21 godinu) koji vole raditi sranja.
No, srecom, to nije i pravilo.

Mislim da se nitko od korisnika, modova ili nedaboze admina nece uvrijediti,
jer si nakon dugo vremena napisao i jedan koristan i duzi post. Pohvalno!
atha je offline  
Staro 31.05.2006., 07:52   #189
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
da...

ja nakon ovog posta pochinjem razmishljeti i o tome jel samo slink/opteron/ko vec kriv ili je doticnog fleks/ko vec isao prcat...a isprcani se nije snashao pa je bilo sve po spisku...

imena-uzeo sam samo za primjer!
Matesonik je offline  
Staro 31.05.2006., 10:08   #190
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ajmo ponovit neke stvari....PCE nije prčija dva-tri usera koji će svoje svađe premještati sa nekog drugog foruma kak im se digne.

Nisam prvi put upozoravao na neke stvari-više neću.
Ako netko ima primjedebe na tog-i-tog usera neka se obrati moderatorima ili adminu.
Jelc je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno