|
![]() |
#181 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Hmm pa sad jeli to plačeni influenser hajp ili šta neznam ,u međuvremenu sam malo gugla i velikoj vecini su pozitivni testeri i slicno govore kao i ti ...a nista cekamo onda taj event Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#184 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Skeptican sam jer DICE jos nije odlucio sta sa igrom. Navodno ce biti dvije vrste servera; serveri sa oruzjem otkljucanim za sve klase i serveri kao nekada, specificno oruzje za specificne klase. Kao, sta se bude vise fanovima dopalo. To mi dodje ko youtuberi kada pitaju sta subskrajberi hoce, koji sadrzaj cega sta. Ako je tako.. show us your butthole! A negdje sam procitao da ce base igra biti 80$. Neka phantom verzija 100$ itd. Tako da je cekam na PSN Plus mounthly games dva mjeseca poslije.
![]() |
#187 |
Buying Bitcoin
|
Nek meni daju ovo, a za ostalo me nije briga. Ona prva opcija je vjerojatno za razmažena derišta koja žele imati odmah sve jer on kao medic "želi imati bazooku kao i njegov prijatelj inžinjer", a njegov prijatelj inžinjer osim bazooke želi imati i medkit jer je završio medicinski fakultet pa mu teško pada nemati medkit blizu sebe, i sl. Shvaćam da to rade da bi zadržali šta više player baze (=više para), ali davno je jedan moj prijatelj dobro rekao, kompromis je situacija u kojoj nitko nije zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Remember, DON'T PREORDER! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
kad malo bolje pogledam meni ovo codovski previše, vjerojatno tak i bude, samo cod novi će imat 50x više igrača od ovog (isključivo moje mišljenje temeljeno na ničem ![]()
![]() |
#192 |
Buying Bitcoin
|
Ok, neke opservacije i osobno mišljenje za sada:
Sada od svega toga treba oduzeti njihovu sposobnost i običaj da nahajpaju svaku govno prije releasea... |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Registered User
|
Pise BATTLEFIELD studios. Kontam da je vise EA studija radilo na ovom ali ovo je prvi trailer/igra koja nije od strane DICE-a. 2042 je radilo 5-6 studija ali u prvoj minuti trailera je jasno ko je developer. ![]() FROSTBITE ruka je na kraju trailera. Znam da je simbolika ali opet.. end of an era.
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. 24.07.2025. u 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
lagana jeza kad počne theme song....sve kul, zabavno, no ni slučajno pomišljat na preorder. čekamo mp da vidimo što su skuhali. onda ide beta uskoro, nadam se open da što više ljudi proba igru i dobije dojam
![]() |
#198 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
BC2 i Bf3 su bili peak ( uz sve to je bio safe haven) mojeg online gejmanja. Poslje toga sami flopovi i tematika koja mi je bila odbojna. Zelim da ova sestica bude top. Makar ga i ne budem igrao uz djecu i ostale obaveze, ali barem da sama igra bude dobra a ne smece. Da ako vec ne mogu igrati, mogu odgledati koji "montage" i da me prođu trnci bc2 i bf3... Prayers. |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Registered User
|
Izgleda dobro ali da ne znam koja je igra, mislio bi COD. I UI i gameplay i mape. Isto tako, ne vidim ni server browser ni map browser. Ako budu forsirali jednu mapu mjesec dana kao sa 2042, im out.
![]() |
#205 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
nemogu se ja otet dojmu da je ovo codara, više je na pragu toga nego nekog bc2/bf3 stila, šta je tu je, to sam i očekivao možda finalno bude drugačije, sumnjam ali eto, bf2042 nastavak
![]() |
#209 |
Registered User
|
![]() |
#210 |
Buying Bitcoin
|
A gle ovoga 😄 https://www.reddit.com/r/Battlefield/s/8gh0CdXO4R |
![]() |