|
![]() |
#182 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
ono s čime nisam zadovoljan je položaj utikača glavnog dovoda struje i pata utori. to je s case modderske točke gledišta. ali u novom kućištu (iverica) ću sve to riješit da izgleda ok. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ali dobro, sata je na pravom mjestu. ![]() a za floppy nisam niti trazio, kad ga nemam... ![]()
![]() |
![]() |
#184 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
NCQ sata disk
zanima me jel tko od vas spajao sata na sata 2 priključak. navodno ako imate ncq disk,ta funkcija se upotrebljava.
![]() |
#186 |
Moderator
|
moj sliejdeci disk ce biti sata, mozda i sata2, nije bitno, glavno da nije vishe ata, jer imam 3 diska i 2 opticka trenutno koja bi volio spojiti, a ne ide, jeb'ga moze samo 4... ![]() inache, hvala na slici. (sig ![]()
![]() |
#187 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Jel tko za to da izvucemo sve korisno iz ove 13 stranica dugacke teme + nekakav vodic za oc il sl. pa natrpamo to u temu koja bi bila sticky (nesto slicno kao dfi na podforumu oc il asus kod Intela)...tek tako jer ima dosta ljudi koji imaju tu plocu il je namjeravaju kupit...pa da bude preglednije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Lika u mom srcu
|
znaš tšo je največa fora? što ja ne uspijevam nigdje u Zg pronaći 60cm kabel za optikanere!! obični flat! a ni rounded nije lako pronaći, a i ne isplati mi se baš davati 50-60kn za rounded, a flat lakše složim u kućištu - sakrijem. tako da mi za sada dvd rom stoji otkopčan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Amd fanatic
Datum registracije: Dec 2005
|
Decki jel ima tko problema s prikazom temperature cpu? meni je malo na - pa na 4-5 stupnjeva , nekad i pokaze ok( nakon restarta opet nevalja) to mi se desava na svim biosima (1.2,1.5 i sad na ocw)
Athlon 64 3200+@2600Mhz@1.45v@freezer 64 colled // Asrock 939 dual sata II // Super Talent DDR 400@433 2x512 mb 2.5 3 3 8 Hitachi 80 GB // His X800GT @ 550/1200 // Liteon DVD-RW,Toshiba DVD // Enermax EG 365 AX-VE(G) Chieftec DG-01WD // MAG 19'100 Hz CRT // Win Xp Nlited Notebook Asus A9000 T |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Moderator
|
Citiraj:
makar mi se cini da laze za temp. northbridgea...no nemogu biti siguran... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
NITKOV
|
@E.T: ideju apsolutno podržavam. ti i vučko ste dosta toga objasnili. bar meni noobu. @gabre: si probo u chipoteki @silver322: nikakvih problema nemam. s čime očitavaš temperature?
![]() |
#193 |
Amd fanatic
|
@ fanatik ocitavam sa everestom(u system trayu stalno), ali ne pokazuje ni speedfan i takvi programi @ostali jel tko radio volt mod?
Athlon 64 3200+@2600Mhz@1.45v@freezer 64 colled // Asrock 939 dual sata II // Super Talent DDR 400@433 2x512 mb 2.5 3 3 8 Hitachi 80 GB // His X800GT @ 550/1200 // Liteon DVD-RW,Toshiba DVD // Enermax EG 365 AX-VE(G) Chieftec DG-01WD // MAG 19'100 Hz CRT // Win Xp Nlited Notebook Asus A9000 T |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
NITKOV
|
ovdje ima dost korisnih stvari u vezi ploče http://www.ocworkbench.com/ocwb/ulti...c/30/5271.html
![]() |
#196 |
Moderator
|
e.t., ajde otvori temu, i kopiraj ovaj vodic kroz bios. naravno malo ga sredi. da to bude lepo. ![]() gabre, takodjer izvuci najbitnije i najskorisnije iz svega sto si radio na ploci, takodjer i ostali. also, linkovi sa korisnim stvarima vezani uz ovu plochu, neka se takodjer nadju na buducem sticky-u. ![]()
![]() |
#197 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
I stavite sve informacije o biosima, jer ocito se koplja lome koji je najbolji: znaci, nedostatke i prednosti svakog od njih ili barem onih najboljih za OC il stabilnost. Me kontate?
![]() |
#200 |
Moderator
|
Radim na tome...veceras ili sutra bude nesto konkretno...samo prvo zelim isprobati sto vise toga u praksi...trenutno se zabavljam laganim oc-om, pa slijedi flashanje biosa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gabre, Windowsi su ponovo instalirani, al mrežna je od prve proradila. :confused: Jel ima ko problema sa USB-om? Dosta često mi se dogodi da moram isključit pa uključit eksterni disk nakon restarta kompa. Jel postoji način da mi Norton Ghost za DOS proradi kad je RAID uključen? Mučio sam se skoro dva dana s tim, al bez uspjeha. Trenutno testiram Acronis True Image... Inače, zasad je sve super stabilno. Jedina mana je što senzori malo lažu. Trenutno je proc klokan na laganih 2.1 GHz odnosno 233 MHz x 9 i memorija na 466 MHz.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Lika u mom srcu
|
novi problem!
e jebi ga.... Pa kako namontirati Sonica na ploču, kad nemam backplate na njoj?!?! plus, šarafići koje sam dobio s njim za montažu na K8, nisu isti! jedan ima navoj na sebi a drugi uopće nema navoja!! pa na koji jebeni način da onda to zašarafim?!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
EMP moderator
|
Sad znam da definitivno neću uzimat Sonic Tower. ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
zašt da ja ne pokušavam pa nemam ja asrocka ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Lika u mom srcu
|
jebeni Sonic Tower
postavio sam Sonic Tower. da sam znao da je ovako kompliciran za postaviti, sigurno ga ne bi kupio!!! ![]() koji debil je smislio ono kopčanje! još sam imao veći problem što mi ploča nije došla s backplateom, pa sam ju doodatno stavljao.. ![]() ![]() ukratko, ja i cura smo se pomučili dobrih 20min da to govno zakačim na ploču! ![]() znao sam da sam trebao uzet freezera64pro, ali ne da mi vrag mira, nego idem i ja uzet sonica! ![]() dabogda prsti otpali onome tko mu konstruirao kopčanje. koji debilizam nevjerovatno!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Premium
|
Re: jebeni Sonic Tower
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Lika u mom srcu
|
i temperature su mi lošeee.. bez venta. proc na 2.25ghz, def V., (10x250) idle 42, load 52 hmmmm a kupio sam ga u nadi da će moć radit pasivno moram promijenit pastu, koje nisam imao, pa je jako malo na procu bilo ostalo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Lika u mom srcu
|
i temperature su mi lošeee.. bez venta. proc na 2.25ghz, def V., (10x250) idle 42, load 52 hmmmm a kupio sam ga u nadi da će moć radit pasivno moram promijenit pastu, koje nisam imao, pa je jako malo na procu bilo ostalo.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|