|
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Evo neznam sta se dogodilo ali proslo je. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#184 |
Premium
|
@sasa2511: Posla san ti pm. S obziron dam i je racun u USD mob me ispa 205$ a naplaceno mi je 211$. Neznam koja je shema sa tin konverzijama. Jos san stavija da neracuna paypal konverziju nego moja banka. |
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
ista shema ko i kod mene. Bilo je 161 euro, a skinulo mi je 169 eura Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#186 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
To vam je do tog sajta, muljaju tamo nešto i ne obračunavaju popust koji bi trebali. |
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
racun je pisao 161, i na drugoj stranici 1259kn. ali to je bilo vec nakon sto se uslo u paypal. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#188 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
probaj kontaktirat banku svoju i pitat, do sada se desilo tebi, jednoj curi i @Smarty svi ste imali Paypal na devizne racune (nadam se da nije tajna), druge transakcije su ok.. jer da ti ne racuna popust kao sta ovaj kaze opet nebi toliko dosao mobitel nego skoro 173€ ako me pamcenje dobro sluzi.. nadalje ako je tebi skinulo 8€ a njemu 5$ vise onda ni to nema logike jer je dolar slabiji pa je onda trebalo bit obrnuto.. from my x500
![]() Zadnje izmijenjeno od: sasha2511. 01.08.2016. u 13:21. |
![]() |
![]() |
#192 |
Guest
|
ma to je onda do debitnog deviznog racuna...smeca u banci konvertiraju prvo u kune, pa onda opet u eure... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#193 |
Premium
|
U mene je sve ok samo je nesto izmedju banke i paypal-a naplacena neka konverzija. Ali san cua da inace Visa ima nepovoljnije uvjete. A kod tebe je nesto malo zesce zahebato i u tebe su radjene razne konverzije, sta kod mene nije slucaj. Pogledaj i postavke na paypal u kojoj ti je valuti i vidi u kojoj ti je valuti devizni. mozda radis 3-4 konverzije ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#196 |
Guest
|
da, ne znam koja je to shema, ali dobro...sto je tu je Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#197 |
Mindfreak
|
#198 |
Guest
|
ma jebes 2 eura, ali ovaj tecaj je u kurcu. napisi mu slobodno da paypal i hr banke kradu postene platise poreza ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#199 |
Mindfreak
|
#200 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Ima na paypalu opcija da naplati u devizi u kojoj je račun(odabire se pri kupovini). Tada banka pretvara iz kuna u eure i šalje paypalu eure. Samo jedna konverzija je tada. Znam to dobro jer sam popušio oko 150 kn kada sam kupio Meizu m2 Note sa tim lihvarskim paypal konverzijama. |
![]() |
![]() |
#201 |
Guest
|
Ok, hvala na infu decki Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#202 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja san i stavija da moja banka radi konverziju a ne paypal ali ima bit da Visa naplacuje nesto. To mi je nesto objasnjavala teta iz banke ali je nisan bas razumija. Al bez obzira na tih 6$ vise ja bi uzea mob jer je i dalje 29$ na popustu plus pokloni. U svakon slucaju hvala sasa ja zadovoljan, javim kad stigne mob dali san jos zadovoljan ![]() Sent from my GT-I9195 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#206 |
Mindfreak
|
ne kupujte nista za sada, cijene su isle gore a nemam pojma zasto, svi su telefoni skuplji 5-6€ od dogovorenog, osim Mi4c on je cini mi se na cijeni koja pise na kuponu.. dok ne dobijem info zasto molim vas da ne kupujete.. hvala. from my x500
#208 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Jesu više cijene prilikom obračuna u košarici ili prilikom naplate? Sad sam probao na slabiji 3s i u košarici izbaci točnu cijenu. A pogledao i net banking za dva naručena: za jedan mi i dalje stoji rezervacija po srednjem tečaju, a za drugi je naplaćeno po prodajnom (kako to i uobičajeno rade). Naplaćen je redmi 3s 3/32GB točno 1212,33 kn (161*7,53). |
![]() |
![]() |
#209 |
Mindfreak
|
RN3 Pro Gray je bio poskupio jer je bio na akciji a kad.bis kliknuo na njega bi dao cijenu bez akcije.. sad je opet 191€.. problem je jos samo sa Redmi 3s jacim verzijama koje su skuplje za oko 4-5 € @generic cijene su bile vise od jutros odmah u kosarici.. from my x500
#210 |
Mindfreak
|
![]() ukratko problem je bio sta su neki modeli imali vremensku akciju koja je isticala danas i nakon sta je istekla su poskupili, radilo se o 4 modela.. jos su Redmi 3s 3/32 gray i silver samo malo skuplji, prvi 2€ drugi 4€… ali gnjavim ga i za to.. ![]() EDIT: sredene cijene!! produzena akcija do petka u 23:59 pa tko voli!!! ![]() from my x500
![]() Zadnje izmijenjeno od: sasha2511. 02.08.2016. u 14:07. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|