|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A ne znam. Raketa je imao 6 pokušaja driblinga, 2 je dobio. Imao je 15 duela, 5 dobio i 3 puta su mu oduzeli loptu, jedanput je pucao prema golu (0 u okvir). U defenzivi skoro ništa (nije njegov posao ali ok), i kreirao jednu veliku priliku. Može to i bolje. |
![]() |
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Gledam ove Poljake i Irce. Žali bože takvog nogometa. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Uopće mi se nije dalo ulaziti u polemike i objašnjavati...izgleda je nekima samo Modrić danas igrao dobro, jbg ![]() Odgovorno tvrdim da nije bilo tog viška prostora kojega Raketa radi (preko 10km lik istrčao danas, al' eto, to ništa ne valja ![]() ![]() |
|
![]() |
#186 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Šteta što nitko Ćorluku nije dobio na intervju. Frajer se vjerojatno Čačiću krvi napio koliko mu je falilo nakon tekme. Ako čovjeka krpaš 3 puta i svaki put ponovno počne obilno krvariti, pa daj ga makni van. Samo sam čekao kad će se onesvijestiti, a i učinilo mi se da je tražio zamjenu nekoliko puta... Imamo li uopće koga da ga zamijeni? Perišić i njegova frizura su izazivale urlanje od smijeha u ekipi... "Ne može više, cijelu zemlju nosi na glavi" "Dođe u salon i kaže: ošišaj me na glupana" ...
#188 |
Guest
|
Ako je vjerovati portalima, Srnin otac je preminuo nekad tijekom utakmice. ![]() |
![]() |
#189 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Zalosno da, ali mislim da sam zadnje citao da mu je bio tesko bolestan, pa kak se ono ruzno veli, nije im iznenada ![]()
#190 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Zanimljiva tekme protiv osmanlija, za moj ukus čak i malo prežestoka, zbog nesposobnog suca (vidi se da je trgovac u slobodno vrijeme ![]() Nije loša promjena mentaliteta unutar momčadi po pitanju trke i htijenja, ali mi se opet ne sviđa što se više-manje sve bazira na Modriću. Očekujem puno više od Badelja u defanzivnom smislu i pokretanju akcija, te od Brozovića po pitanju povezanosti sa ostatkom momčadi jer je danas nekako djelovao distancirano. Nekako mi se čini da Mandžukiću ne odgovara baš ovakav stil naše igre, osim beskonačnih nabacivanja unutar turskog 16-erca, na čemu bi naši trebali znatno poraditi, kao i na realizaciji izrađenih prilika. Rakitić je danas odigrao čisto ok s obzirom da se često nalazio u vrlo gustom prometu po sredini terena gdje su turci nemilice tukli i vukli, a gdje je najviše dolazio do izražaja njihov siledžijizam. Dodatno, nije mi jasno zašto TV serviser nije dao više minuta Pjaci, Kramariću i Schildenfeldu, te tako barem malo poštedio nakantanog Ćorluku, te umornog Perišića, Mandžukića ili Brozovića. No dobro, da se poraditi na tome do Češke koju se NE SMIJE podcijeniti, jer u protivnom ovaj rezultat sa turskom pada u vodu. A sada, da vidimo te das favorite kako igraju ... nadam se dobrom nogometu ![]() Grozno ... i to baš za vrijeme utakmice ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#193 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Šta nije Mustafi albanac? |
![]() |
![]() |
#197 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
#200 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Nakon vodećeg gola Švaba nema više mljevenja protivnika, već tika-tlaka (posjed i beskonačna dodavanja), tu i tamo zapucali po golu Pyatova. Sačuvali se maximalno za iduću utakmicu ![]() Moglo je lako bit neriješeno (BTW ovi Ukrajinci imaju skill i pokretljivost, toliko tunela odavno nisam vidija - ali đabe im atraktivnost...)
#202 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nije Broz kriv sto ga idiot na krilo postavi, a trubu (badalja) na njegovo mjesto. Nije sudac krivo sto mi nismo anglosaksonci ![]() Procitaj iznad ![]() Citiraj:
Iznad x2. + Citiraj:
![]() ![]() ![]() Pijan sam, pa parodon ako nekim 'liberalnim' piii... dusama moj komentar ne odgovara. Ukratko, Modric - napokon. Raketa - napokon. Broz - nazalost TV serviser. Badelj - koji kurac je ovaj uopce tu? Mandzu necu ni komentirati. Kao ni Strinica. Ono sto njih dva 'igraju' mogu i ja. Ozbiljno. Igrao sam u mladosti, igram i danas. Nisam los, dapace. Cak sam i ljevak. A imam i jebenu udarcinu, a ubacaj sa lijevog boka u mladosti barem je bio odlican. Ima tko broj od ovog tv-servisera da mu se javim? Jer ovo sto Stricin igra mogu i ja, vjerojatno cak i bolje od njega. Barem sam pozitivno lud, tj. imam muda da u svakoj situaciji probam nesto. Bolje nego kao doticni ne probati apsolutno nista. Inace, nasi nakon duzeg vremena odigralo dobro. Ne vrlo dobro, niti odlicno. Vec dobro. 3 boda su tu, i to je jebeno. Jos vaznije da smo ih stvarno zasluzli. Mandzukic je i dalje igrac manje na terenu. Nema te famozne trke o kojoj se bajke pricaju (i ustvari su samo bajke), lik ne zna stopati loptu, ne zna dodati prvom do sebe, ne zna sutati, al eto tu je. Zasto? To valjda samo ovaj tv-serviser i par 'znalaca' znaju. Ja kao totalni idiot to ocito ne kuzim. No i to je ok, jer da ponovim, ocito sam idiot. Zao mi je sto Perisic ono nije zabio. Momka dobro poznajem, i osim sto je odlican momak, srce kad je u pitanju reprezentacija mu je stvarno na mjestu. P.S. Druze Brko, oprosti, ali pijan sam. I ko te jebe ![]()
"There he goes.One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die" Zadnje izmijenjeno od: Brko. 13.06.2016. u 07:30. |
||
![]() |
![]() |
#206 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Puno toga dobrog jučer, ponešto i loše. TV-serviser je skoro prokockao tekmu kasnim zamjenama. Iz aviona se vidlo da smo pali u ritmu od 70 minute, Turci napravili sve tri zamjene a on čeka 84. minutu za prvu. Strinić rupa. Kvalitetna repka izbušit će nas po njegovoj strani ko Snježana Pejčić metu. I Vrsaljko s krivom nogom je bolji izbor. Protiv jačih repki čak bi još jednog braniča stavio tu da ne curimo jer nemamo pravog liejvog beka i imamo spore braniče. Čak bi se tu mogao kockati s Jedvajem. Badelj dosta loš, za Turke dosta, ali za prolazak dalje će trebat više na toj poziciji. Njegovo krivo dodavanje na sredini u prvom poluvremenu moglo nas je koštati gola. Brozović igrao na krivoj poziciji, nije se nešto istaknuo. Međutim, za zadnjeg veznog uz Modrića nemamo drugog nego Badelj ili Brozović. Raketu bi bilo šteta stavit tu. Na desno krilo Pjacu ili čak Kalinića, oboje imaju brzinu. Ili tu staviti Kovačića da imamo igrač više za kombinatoriku u sredini. Moram priznati, za repku s takvim veznim redom, malo smo toga jučer kroz sredinu napravili. Mandžukić skoro nevidljiv. Šteta što je on sveta krava, protiv ekipe koja igra dobro glavom i blokira ga, Kramarić bi bio bolji izbor. Čak se nije ni izvlačio natrag i primao lopte ko sidrun pa slao na bok. Ali ajde, namjestio je Perišiću onaj šut u prečku. Česi će biti jači protivnik, ubili su u kvalama skupinu s Nizozemskom i Turskom. Nemaju zvijezda, ali igraju čvrsto, momčadski, ne ispadaju lako iz sustava i imaju dobrog trenera. No, s druge strane ne igraju prljavo i neće toliko mlatiti i prekidati igru ko Turci. To je prilika za vezni red da se istakne.
#207 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Brazil opljackan ispao iz Copa Americe vec u skupinama. Peru zabio gol rukom. Karma je kurva ![]()
#210 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Uh, uljepsali mi dan 😁 bit ce prcanja na poslu 😁 Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|