Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.01.2015., 13:54   #181
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Drago mi je da te uspijevam zabavljati. Također i ti mene zabavljaš urnebesno. Što se postotaka tiče i dijelova postoje google linkovi, vjerujem da ti uz svoje kompetencije to možeš izguglati .

EOD što se mene tiče, vidim da je tema krenula u neželjene vode.
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2015., 13:57   #182
Hawker
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2014
Ma koga briga koliko si konfi slozio.
Relevantno za Intel vs AMD raspravu je otprilike jednako raspravi u kaficu i utjecaju iste na svjetska zbivanja.

Utakmice u nogama.lol

Kao sto kaze kolega Mladen,valjda su sami glupani u Sony i Microsoftu pa su se odlucili za AMD.
Sta oni znaju? Trebali su pitati forumske strucnjake koji su slozili 100000 konfi za savjet.

EDIT: EoD
Hawker je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.01.2015., 14:02   #183
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ne nije relevantno... rekao bih da je kontra od relevantno, možda ANTIrelevantno kada netko ima primjerak od jedno 500 komada vs. 5 komada.

daj molim te pročitaj prije nego što postaš ili zamisliš da ćeš postat.

sony i microsoft imaju super masterplan da će dati najbolje narodu što posjeduju ili će dati narodu najjeftinije što postoji i to posijat na mass market... de budi normalan (mimo ove priče tko je "bolji").
syss je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2015., 14:08   #184
Hawker
Banned
Moj komp

Cini mi se da ljepilo na onim naljepnicama "warranty void if removed" nije dobro za zdravlje.
Staro 05.01.2015., 14:10   #185
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

onda ga ne bi stvarno trebao stavljat u oči ako tako piše
Staro 05.01.2015., 14:14   #186
Hawker
Banned
Moj komp

Poucen tvojim iskustvom nastojacu to izbjegavati.
Staro 05.01.2015., 17:15   #187
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
i stvari koje sam se ja nagledao sa amd-om je maltene komična, naravno ne kažem da je intel imun na bolesti, ali to su obično 0/1 iliti uključ/isključ, a kod amd-a su to fakin gremlini koje ni poltergeist nemre istjerat i to je ono što je rak rana i amd-a i ati-a već fakin decenijama maltene...
ajd da se i ja prikljucim veselju, kada ocito se smije offtopicariti.

po cemu je amd nestabilan, gremlini, sta vec? ati (tj amd) isto tako?

jer gle, ja vozim po intelu tamo negdje od 2008e, jer je tu amd poceo opasno kasniti za intelom. ali samo jer je intel tada (a i danas, core to core) je bolji. i skuplji. no ne pricamo o cijenama, pricamo o radu kao takvom.

nego, promjenio sam masu, ali masu grafickih. niti jedna nije srala, driveri su znali srat kod atija, pogotovo na svjezim serijama. ali nije brate mili niti nvidija cjepljena protiv problema, da ne kazem krepavanja .

mislim, ako cemo povlaciti stabilnost, nvidija i krepavanje? isto, jer kako mozes reci kontra jedne firme kada druga, ponavljam, nije cjepljena tj bezgresna? pogotovo kada se uzme u obzir da su vukli koliko, 8 godina jednu te istu arhitekturu?

uvrijezeno je da je intel stabilniji, hladniji, bolji. i sve to stoji, ali prakticki dam ruku da kada bi dao amd-u neku kvalitetniju maticnu, da bi i to radilo fest. naravno da je intel + intel IMO najbolja kombinacija, ali ima odlicnih chipseta i pod amd-om. i sva cudesa sta se dogadaju se dogadaju zbog maticne, tj nekog od chipeta......

ili da povucem paralelu, kunes se u stabilnost i savrsenstvo u jednom intelu + nforce4 chipset? ili via (starija)? kuzis sta hocu reci.......

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2015., 17:31   #188
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Mislim da se tu ne radi o nekom SOHO okruženju nego o nekim malo "ozbiljnijim" stvarima.

Pogotovo u današnje vrijeme kad se gleda potrošnja, grijanje, optimizacija software-a, kompatibilnost sa legacy hardverom/softverom...

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2015., 17:34   #189
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
što se tiče ovoga oko lga

pinovi na cpu > pinovi na mbo

Warum?

Zato jer nikad nisam vidio niti čuo za savinuti pin na cpu out of the box, dok na mbo jesam

Tu još postoji problem kod reklamacija - jer se ona može odbiti pod izgovorom da je user sam savio pinove, pa ajd ti onda dokazivaj da je tako out of the box došlo
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2015., 17:50   #190
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
što se tiče ovoga oko lga

pinovi na cpu > pinovi na mbo

Warum?

Zato jer nikad nisam vidio niti čuo za savinuti pin na cpu out of the box, dok na mbo jesam

Tu još postoji problem kod reklamacija - jer se ona može odbiti pod izgovorom da je user sam savio pinove, pa ajd ti onda dokazivaj da je tako out of the box došlo
Pinovi su puno manje zaštićeni na CPU nego na matičnoj, manja mogućnost zayeba kod montiranja (jer pinovi na matičnoj nisu iglice nego su malo fleksibilniji pa je manja mogućnost oštećenja), jednostavniji shipping čipova (manja kutija, manja zaštita...) a da se time uštedi jedan cent po procu ne znači meni ili tebi puno ali proizvođaču na milijune primjeraka znači malo više

A za reklamacije - ona se može odbiti ako su pinovi na čipu spigani upravo zato jer je CPU fragilniji pa je veća šansa da je juzer napravil napaku.

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.01.2015., 18:42   #191
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
dakle ostaje nam amd fx koji koristi pin-ove u svetoj 2015oj... skoro 20 godina nakon izuma lga podnožja
to je mene kostalo gigabajtice, jer sam shebo pin dok sam modao socket za ovaj xeon

tko je vidio stavit pinove na ploču

PS
i ja sam slagao 10ak konfi dnevno i tako dugo vremena, i opet je glupost tako pricat.. duhova sam se nagledao u svim kombinacijama i to najcesce kad je hardver totalno nov a ekskluzivan i skup (rev 1, loš bios i slično)
..nema proizvodjaca (asusa ovog onog boga) koji nesto nije fejlao u neko vrijeme , i hvala bogu mi smo to rjesavali da smo educirali tada prodavace i objasnjavali im sta da prodaju a sta ne ..odredjene serije maxtora, hitachia, wda, sigejta i samsunga i rama i ploča i čipseta i procova/hladnjaka , kucista , pržilica, modema, itd itd itd itd itd

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 05.01.2015. u 18:55.
Eladio je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2015., 19:42   #192
gil
Member

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Pinovi su puno manje zaštićeni na CPU nego na matičnoj, manja mogućnost zayeba kod montiranja (jer pinovi na matičnoj nisu iglice nego su malo fleksibilniji pa je manja mogućnost oštećenja), jednostavniji shipping čipova (manja kutija, manja zaštita...) a da se time uštedi jedan cent po procu ne znači meni ili tebi puno ali proizvođaču na milijune primjeraka znači malo više

A za reklamacije - ona se može odbiti ako su pinovi na čipu spigani upravo zato jer je CPU fragilniji pa je veća šansa da je juzer napravil napaku.
Ovo u mom slučaju nikako ne stoji, kupim dvije ploče za intela i na obje pomotani pinovi na soketu. Na jednoj sam uspio poravnati dok na drugoj nisam, jedan memorijski kanal ne radi. Kad god vidim lga podnožje naježim se.
gil je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2015., 20:59   #193
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Onda ne znam, nisam imao iskustva sa sfrknutim pinovima na matičnoj dok sa sfrknutim pinovima na procu sam imao i previše iskustva

Mirna ruka, kuhinjski nož i problem je riješen

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Staro 05.01.2015., 21:38   #194
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Mislim da se tu ne radi o nekom SOHO okruženju nego o nekim malo "ozbiljnijim" stvarima.

Pogotovo u današnje vrijeme kad se gleda potrošnja, grijanje, optimizacija software-a, kompatibilnost sa legacy hardverom/softverom...
gle, ako cemo o tome pricati, onda neka se fino napise. cist' sumnjam da je sys sklopio 1000 radnih stanica, ili jos ljepse - servera. ja razumijem sto je htio reci, ali samo isto tako kazem - prakticki u tom konzumentskom svijetu ima rjesenje za sve.

nikome u iole poslovnijem okruzenju nisu dragi sklepanci. tu se ide na brand koji ti garantira upravo stabilnost, najcesce (ili gotovo uvijek) se ne ide na bruto force snagu i to je to. oprema se zamjenjuje periodicki, servisa od samog proizvodaca / ovlastenog servisa i nema da nema, moze samo da nestane .

kazem opet, jasno je meni sto napominjes, samo kazem da su meni generalno popili zivaca i ati i nvidija i amd i intel. i to sto netko kaze, jako cesto jedan flash biosa i dobijes drugi komp prakticki.....

a za pinove, jos nisam niti jedan pofrkao ja. ali sam ih dobio preko nekoliko (da, amd-a) koje sam sve do sada ispravio i sljakaju uredno, dok na par intelica maticnih nije bilo spasa. ali je to u 99.9% greska korisnika, malo mi jako cudno da ganc nova ispod cekica dode sa sfrkanim pinovima na ploci.

Staro 05.01.2015., 21:58   #195
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Da, ima toga itekako
Ja nisam pričao o sjebanim pinovima od strane usera (sami su si krivi), nego out of the box na mbo. Pa ti onda to reklamiraj...

Idealno bi bilo tko osobno kupuje u trgovini mbo sa intelovim socketima da je otvori i provjeri pred trgovcem na licu mjesta.

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 05.01.2015. u 22:03.
Staro 05.01.2015., 22:06   #196
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

evo primjer novog i ekskluzivnog :
https://www.google.hr/search?q=asus+...ujJMjIO5HZgKAL

MojSkuter
Staro 05.01.2015., 22:15   #197
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Dobro to je sad već druga tema o mbo, svugdje ima grešaka (u nekim slučajevima i serijskih) - kod svih vendora i u high end segmentu i mid range i low - jednostavno nema pravila.

Samo sam se osvrnio na samu mehaniku (proc-socket) - ne vidim kako je lga podnožje superiorinije za korisnika. No way jose
Staro 05.01.2015., 22:17   #198
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

ma i ja se više zezam,
ali ostaje cinjenica da se tako nesto desi a da negdje piše AMD, to bi se pamtilo barem jos dvije generacije, dok bi syss i slicni podsjecali jos koju generaciju iza za svaki slucaj

MojSkuter
Staro 05.01.2015., 23:26   #199
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ajd da se i ja prikljucim veselju, kada ocito se smije offtopicariti.

po cemu je amd nestabilan, gremlini, sta vec? ati (tj amd) isto tako?

jer gle, ja vozim po intelu tamo negdje od 2008e, jer je tu amd poceo opasno kasniti za intelom. ali samo jer je intel tada (a i danas, core to core) je bolji. i skuplji. no ne pricamo o cijenama, pricamo o radu kao takvom.

nego, promjenio sam masu, ali masu grafickih. niti jedna nije srala, driveri su znali srat kod atija, pogotovo na svjezim serijama. ali nije brate mili niti nvidija cjepljena protiv problema, da ne kazem krepavanja .

mislim, ako cemo povlaciti stabilnost, nvidija i krepavanje? isto, jer kako mozes reci kontra jedne firme kada druga, ponavljam, nije cjepljena tj bezgresna? pogotovo kada se uzme u obzir da su vukli koliko, 8 godina jednu te istu arhitekturu?

uvrijezeno je da je intel stabilniji, hladniji, bolji. i sve to stoji, ali prakticki dam ruku da kada bi dao amd-u neku kvalitetniju maticnu, da bi i to radilo fest. naravno da je intel + intel IMO najbolja kombinacija, ali ima odlicnih chipseta i pod amd-om. i sva cudesa sta se dogadaju se dogadaju zbog maticne, tj nekog od chipeta......

ili da povucem paralelu, kunes se u stabilnost i savrsenstvo u jednom intelu + nforce4 chipset? ili via (starija)? kuzis sta hocu reci.......
kao što sam rekao, amd-ov finalni čavao u lijes (bilo performase, grijanje ili nešto treće mimo cijene) je bio conroe. od tog dana amd više nije bio zanimljiv bilo kojem iole entuzijastički nastrojenom vlasniku personalnog računala.

problem je upravo u tome što si spomenuo - amd platforma kao cjelina, ne kao sam cpu... intel - intel zakon, intel - nforce je bio teško smeće, via, uli i takve fantazije da ne spominjem.

Citiraj:

upravo tako... mislim imam jedan fx xyzy sada u skladištu koji je (između ostalog) bio osiguran i ima tako zabavan tsunami spiganih pinova u tvorničkoj kutiji da je to fenomenalno.

Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
to je mene kostalo gigabajtice, jer sam shebo pin dok sam modao socket za ovaj xeon

tko je vidio stavit pinove na ploču

PS
i ja sam slagao 10ak konfi dnevno i tako dugo vremena, i opet je glupost tako pricat.. duhova sam se nagledao u svim kombinacijama i to najcesce kad je hardver totalno nov a ekskluzivan i skup (rev 1, loš bios i slično)
..nema proizvodjaca (asusa ovog onog boga) koji nesto nije fejlao u neko vrijeme , i hvala bogu mi smo to rjesavali da smo educirali tada prodavace i objasnjavali im sta da prodaju a sta ne ..odredjene serije maxtora, hitachia, wda, sigejta i samsunga i rama i ploča i čipseta i procova/hladnjaka , kucista , pržilica, modema, itd itd itd itd itd
sve 5 i razumijemo se... ali duhovi su bili dobrano na amd-amd strani, dok je kod intel-intel kombinacije više-manje sve bilo oke osim ako nije bio (stariji) msi ili gigabyte mbo koje su redovito davale veselje.

Citiraj:
gle, ako cemo o tome pricati, onda neka se fino napise. cist' sumnjam da je sys sklopio 1000 radnih stanica, ili jos ljepse - servera. ja razumijem sto je htio reci, ali samo isto tako kazem - prakticki u tom konzumentskom svijetu ima rjesenje za sve.

nikome u iole poslovnijem okruzenju nisu dragi sklepanci. tu se ide na brand koji ti garantira upravo stabilnost, najcesce (ili gotovo uvijek) se ne ide na bruto force snagu i to je to. oprema se zamjenjuje periodicki, servisa od samog proizvodaca / ovlastenog servisa i nema da nema, moze samo da nestane .

kazem opet, jasno je meni sto napominjes, samo kazem da su meni generalno popili zivaca i ati i nvidija i amd i intel. i to sto netko kaze, jako cesto jedan flash biosa i dobijes drugi komp prakticki.....

a za pinove, jos nisam niti jedan pofrkao ja. ali sam ih dobio preko nekoliko (da, amd-a) koje sam sve do sada ispravio i sljakaju uredno, dok na par intelica maticnih nije bilo spasa. ali je to u 99.9% greska korisnika, malo mi jako cudno da ganc nova ispod cekica dode sa sfrkanim pinovima na ploci.
pa ono 2 godine koliko sam bio u linksu, rekord je bio jedno 14-16 kompova dnevno, ne sjećam se iskreno, prosjek ajmo reć 8-10... pa ti računaj jel bilo soma ili preko.

to je samo vezano za to radno mjesto, gdje su ostala radna mjesta i privatno kaj sam slagao.

server se ne slaže, to je gotov unit, a ako se slaže onda je to žešći amaterizam.

Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
ma i ja se više zezam,
ali ostaje cinjenica da se tako nesto desi a da negdje piše AMD, to bi se pamtilo barem jos dvije generacije, dok bi syss i slicni podsjecali jos koju generaciju iza za svaki slucaj
gle mene boli kifla koju platformu koristim, može se zvat pero perić i da, ne zanima me cijena - hoću najbolje i najstabilnije šta postoji, bilo poslovno, bilo privatno.

amd to nije. točka.

Zadnje izmijenjeno od: syss. 05.01.2015. u 23:36.
Staro 05.01.2015., 23:44   #200
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
server se ne slaže, to je gotov unit, a ako se slaže onda je to žešći amaterizam.
Syss slažem se s tobom u većini toga, ali ova izjava je BS (nhf). Napravio sam 50-ak servera i svi su bili projektirani prema specijalnim zahtjevima klijenta/situacije. Stavljamo serverske komponente unutra, testiraju se minimalno 48 sati prije isporuke, i s niti jednim nisam imao problema. Znam da 50-ak servera nije velik broj, ali niti jedan mi se nije vratio, dan danas rade. Najstariji je 6 godina, radi 24/7 na dan.
Mislim reći da je intelov serverski case, serverska ploča, xeon, ECC ram, serverski diskovi žešči amaterizam, hmmm
Inaće da, sa AMD-om su se znali događati razni duhovi, pa u firmi preferiramo Intelove platforme. K tome, rade nam bolje pod linux okruženjem. Nijedna platforma nije imuna, ali se intel manje grije, manje troši i bolje radi.
AMD-ova high end ploča košta isto kao i intelica (možda i više) i razlika u cijeni je samo za procesor. Kad daješ preko 5 k kuna za komp, onda ti je svejedno jel 5700 ili 5000 kn. Ionako komp ne kupuješ na mjesečnoj bazi.

Mislim da smo otišli u žestoki OFF
alengrosevic je online   Reply With Quote
Staro 05.01.2015., 23:45   #201
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

koliko od tih servera je bio 1u?

shvaćaš o čemu pričam?
Staro 05.01.2015., 23:49   #202
Hawker
Banned
Moj komp

Citiraj:
gle mene boli kifla koju platformu koristim, može se zvat pero perić i da, ne zanima me cijena - hoću najbolje i najstabilnije šta postoji, bilo poslovno, bilo privatno.

amd to nije. točka.
To sto si slagao konfe u linksa ne cini te autoritetom da izjavis boldano.
Te zbrckane gotove konfe ionako kupuje ekipa koja nema pojma ni sto je AMD ni Intel.

Koji cavli u lijes pobogu? Pa taj AMD drzi sve konzole koje su numero uno u gejmerskom svijetu (nazalost).
Dolazi carizzo,HSA je tu.
O kakvim cavlima ti pricas?

Evo ja u 20 godina nisam nikad imao problema sa AMDom ni Intelom.
Nikad. S oboje.

Jos niko nije dao suvisli ni valjan razlog zasto vulgaris kucni korisnik ne bi uzeo 1000 kuna skupi FX 8320 koji je best buy za pare.
Vulgaris kucni korisnik koristi PC za gejming,surfanje,video,muziku i slicnu hrpetinu stvari.

Glavni razlozi protiv dosad:
-CPU je rogat,a ne MB
-Gremlini (To tvrde konfoslagaci koji su slozili 100000 konfi)
-Vruc je
-Potrosi hrpe struje(ko kupi Intel ima da ustedi bar 20 kuna godisnje)

Da cujem,sto gore navedeni korisnik ima vise sa Intelom nego AMDom.
Intel mora bit "K" jer ta kompanija naplacuje posebno otkljucani procesor.
Ajmo,da cujem.
Staro 05.01.2015., 23:51   #203
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
kao što sam rekao, amd-ov finalni čavao u lijes (bilo performase, grijanje ili nešto treće mimo cijene) je bio conroe. od tog dana amd više nije bio zanimljiv bilo kojem iole entuzijastički nastrojenom vlasniku personalnog računala.

pa ono 2 godine koliko sam bio u linksu, rekord je bio jedno 14-16 kompova dnevno, ne sjećam se iskreno, prosjek ajmo reć 8-10... pa ti računaj jel bilo soma ili preko.

to je samo vezano za to radno mjesto, gdje su ostala radna mjesta i privatno kaj sam slagao.

sve jasno ko' dlan, samo kazem - nije niti jedna platforma bezgresna. istina, nisi se dotaknuo grafickih i ne zamjeram jer ti razumijes sto ja zelim reci i obrnuto .

Staro 05.01.2015., 23:56   #204
Hawker
Banned
Moj komp

Citiraj:
sve jasno ko' dlan, samo kazem - nije niti jedna platforma bezgresna. istina, nisi se dotaknuo grafickih i ne zamjeram jer ti razumijes sto ja zelim reci i obrnuto .
Bezgresan je samo Intel,a AMD je sranje bugovito.
Staro 05.01.2015., 23:57   #205
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

hahahhaa

meni je presmiješno vidjeti kako trolaš, a uopće ti "core business" nisu kompovi nego si jednostavno kućni korisnik prosječnog kompa.

dakle ako ćemo imati neku konstruktivnu raspravu možemo (što već i jesam) pokriti soho uporabu, pa enterprise desktop i sve do enterprise server okruženja.

p.s. amd black?
Staro 05.01.2015., 23:59   #206
Hawker
Banned
Moj komp

Citiraj:
hahahhaa

meni je presmiješno vidjeti kako trolaš, a uopće ti "core business" nisu kompovi nego si jednostavno kućni korisnik prosječnog kompa.

dakle ako ćemo imati neku konstruktivnu raspravu možemo (što već i jesam) pokriti soho uporabu, pa enterprise desktop i sve do enterprise server okruženja.

p.s. amd black?
Znaci ne znas razloge protiv za navedene korisnike u mojoj pitalici?
Ili ih nema?

P.S. I ja uzivam u tome kako se izvlacis.
Staro 06.01.2015., 00:03   #207
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

gle druže... da ti pojasnim slikovitije jer očito drugačije ne ide... znaš onu bivšu-bivšu koju nazoveš iz očaja čisto zato da se uvjeriš da te još uvijek netko hoće?

e taj čin je amd platforma... radi, ali nije baš najpametniji potez

btw. ajde ti meni prvo odgovori na ovu "pitalicu"? jesi neki hardver developer? enterprise da ne spominjemo.
Staro 06.01.2015., 00:10   #208
Hawker
Banned
Moj komp

Citiraj:
gle druže... da ti pojasnim slikovitije jer očito drugačije ne ide... znaš onu bivšu-bivšu koju nazoveš iz očaja čisto zato da se uvjeriš da te još uvijek netko hoće?

e taj čin je amd platforma... radi, ali nije baš najpametniji potez

btw. ajde ti meni prvo odgovori na ovu "pitalicu"? jesi neki hardver developer? enterprise da ne spominjemo.
Opet nemusto izvlacenje.

Sto pokusavas?

Odgovor nisam dobio.
Evo zadnji put te pitam prije EoD.
Znas li konkretan odgovor na pitanje ili ces se i dalje trzat nemustim slikovitim izrazima?
Staro 06.01.2015., 00:14   #209
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ja se izvlačim? JA?

de pročitaj ovaj btw. dio
Staro 06.01.2015., 00:19   #210
Hawker
Banned
Moj komp

Citiraj:
ja se izvlačim? JA?

de pročitaj ovaj btw. dio
Protupitanje. :facepalm:
Bez odgovora.

EoD.

P.S. Nisam ni ocekivao da ces znat razloge protiv.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno