|
![]() |
#181 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Terror of the skiyes je garan pa ko nagrada, meni se sa rusima tier 1 posrecilo vako par puta cak sam uspio jednom i bit i terror of the ground i sky istovremeno sa 11 zracnih i 23 ili 33 graund killa (naravno tear 1 arcade mode ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lega ![]() ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Hahaha, zna se zadesit ovakvih partija, nadjem se u nekoj guzvi i samo ih tamanim ![]() S englezima je ovo, imam neku spitku Vc sa cetri canona i sad je vec skoro cijela upgradeana, i bas ih fino skidam ![]() A ona fora s raketama i skidanje bombera, to mi je postala specijalnost ![]() Grunem ga raketom sa 400m ![]() Moramo jednom zajedno zaigrat u squadu! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
Premium
|
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
Ajmo znalci traži se preporuka za najbolji premium lovac, daklem, zarada nije nužno u prvome planu, već fun factor, nešto kao E-25 u WoT-u...Najzabavniji premium lovac, da sumiramo... Thx |
![]() |
![]() |
#185 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni je I-153P Chaika najzabavniji avion (tier 1), em ima 4x 7.62 mm ShKAS mitraljeze (brzo pucajuci tkz kosilica) 2600 metaka ili 650 po oruzju, moze nosit 8 raketa ![]() ![]() ![]() ![]() Relativno brz, penje dobro (dva krila su dva krila), okretan da mozes vozit oko stupa rasvete i mjenjat zarulju ![]() Meni je to naj zabavniji tier 1 avion za arcade mode a cak i za realistic battle nije los Nakrcat ga se zapaljivom municijom i ako si nisko do cca 1000m samo paljevina ostaje iza tebe. Eto sad sam ti i previse reka povjerljivih podataka ![]() Tier 2, e sad cu tu prepeustit malo kolegama jer jos ni sam nisam siguran koja mi je nacija najzabavnija. Naravno da govorim o ponasanju aviona sa kopletno otkljucanim dodacima.
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 Zadnje izmijenjeno od: ante2. 07.05.2014. u 16:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Guest
|
Thx, Ante ![]() Tier je manje važan, bitno je da avion ne frustrira... Još koji prijedlog/tier? ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali ne odustaj i nagradit ce te, ovo ce zvucat jako štreberski, ali ja znam uzet free flight i samo letit i ispobavat razne akrobacije i poteze tj upoznat se sa ponašanjem aviona u arcade modu, realistic modu i ako sam bas mazohisticki raspolozen simulator modu ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 Zadnje izmijenjeno od: ante2. 07.05.2014. u 17:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() Ja sam slavu na Spitfire-ima izgradio ![]() Bili su mi odlični kroz tier 2/3, ali sad lagano kad otkučavam tier 4 kao i da ne nude ništa novo... :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
Ma, imam ja koju tisućicu letova na WoWP-u, nisam tako zelen ![]() Uglavnom, danas sa onim trenažnim Rusima 6 srušenih i još koješta mi poizbacivalo po ekranu ![]() ![]() To mi je druga partija u životu, jednom prije oho-ho odigrao jednu i zaboravio user/pass. ![]() Sada novi acc., pa se pripremam pomalo... |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Krenio i ja igrati ovu igru i sviđa mi se za sada, doduše odigrao sam tutorial i par borbi možda ali lijepo izgleda, osjećaj napucavanja i letenja super, sve u svemu igra je bolja nego sam očekivao. Nego zanima me oko onih valuta, malo me zbunjuje to sve na prvu...Eaglesi su ubiti premium tj. s njima se otključava premium i njih se kupuje pravim novcem jel,a kad je ukljucen premium dobije se Lionsa i RP-a više ako se ne varam koji su zapravo ingame valuta za avione i upgrejdove? I igrate li vi Arcade,Realistic ili Simulator mode? ja sam krenio za početak sa arcade, ona druga dva nisam ni probao pa me zanima koja je razlika osim što je teže. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Premium
|
pa nije valjda da nitko ne igra više? ![]() evo danas i tenkovi dolaze za sve: http://warthunder.com/en/game/changelog/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() Ma joj, rado bih ja ovo igrao, ali što sam stariji manje vremena ostaje za ovakvu razonodu ![]() Tenkovi napokon! Kul, to moram probat ![]() Sad si me zezno što si to objavio, ode i posao i diplomski kvragu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
|
Teeeeeennnnnnnnnkkkkkkoooooooooovvvvvffffffffffiiiiiiiiiiii. O majko draga di da uguram dite, zenu i posal uz ovolike igrace obaveze ![]() Uf je se sporo skida v1.41 je ima kakav direktan dovloda da ne idem preko njihovog agenta tj progra tj torrenta? Kojom nacijom pocet igrat tenkove? Opet ruse ili njemce ili je sve jedno. Vidimo se na virtualnoj bojišnici drugovi i drugarice ![]() Smrt fašizmu, kredit narodu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Premium
|
Evo meni se upravo skinuo patch pa sad kreće tenkove skidat, spor je download, kad se skine do kraja al kreće rokanje ![]() ako se ne varam tenkovi se mogu igrati samo sa Amerima i Švabama za sada. Zadnje izmijenjeno od: slavonac90. 15.05.2014. u 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Premium
|
Citiraj:
Da probam odgovorit na pitanja tvoja glede Realistic ili Simulator moda. Oba moda su teza od arcade i teoretski donose vise bodova, nagalasavam teoretski, Simulator zaboravi bez đojstika + autopilot gotovo ne postoji tako da sve radis na ruke, trimanje korekciju itd, ja proba na 15 min i nemam zivaca mozda ovo ljeto kad bude vise vremena i zivaca. Realistic je jedan avion po partiji municija kad se istrosi bjez doma po rifil tj sletanje i slicno, nema prikaza di treba pucat pa je i to teze, avioni su prema arkade modu dosta tromiji tj realnije se ponasaju i uglavnom teze ali ne i pretesko. Eto toliko pa pitaj ako sta treba ![]() Pozzz i vidimo se na nebu ili u prašini ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Premium
|
Hvala na odgovoru, i kontam da se do daljnjeg držim arcade moda, možda nekad kasnije isprobam i realistic ali tek kad postanem arcade pro ![]() Nego odigrao dvije partije s tenkovima i nije loše iako mi je malo presporo sve, kontam da je zbog toga što sam navikao na avione, a druga stvar je ta da me razbijaju ko beba zvečku, ni ne skontam odakle udaraju već sam gotov. I vidim da likovi imaju neke topove što ispale par granata zaredom dok ovaj moj mali prdavac jednu pa onda par sekundi reload, već vidim da ću izgubit živaca dok otključam neki bolji tenk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
|
Joj ovo sa tenkovima ce bit "noob killing spree" a ja cu bit taj noob ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Džabe si krečio!
|
Podosta je i zahtjevniji ovaj tank mode? Sa avionima sam na max postavkama imao konstantnih 60fps, a load je varirao od 35-90%. Sad ovih 5 min sto sam igrao sa tenkovima se vuklo oko 30-45fps u bitkama sa 99% loada :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Jedno pitanje, koliko je kila potrebno da se baza uništi u RBu? Čitao sam na njihovim forumima i koliko sam skužio da je oko 2000 kg, toliko trenutno i nosim ali reko' da i tu pitam i provjerim.
![]() |
#202 |
Premium
|
Da 2000 kg bi trebalo bit dosta ali koji put roknes x2 1000kg i fali ono jedan metak da baza padne, tako da nije bas svaki put, reko bi u 80% slucajeva dosta, mozda se racuna preciznost pogotka, mozda visina sa koje pada bomba, ko ce ga znat, osim divelopera, a to ne zele otvoreno rec (da ne pokvare gust izneneđenja/nepredvidljivosti valjda).
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
|
Od nedavno sam na RB i i lijepo čillam na cca 6000 metara i samo šikam dolje, najčešće uništi iz prve dok u AB ne sa 2000 kg. Pitao sam zato da ne bi ispalo da previše bacam i da bezveze trošim bombe i vrijeme vraćanja za reload.
![]() |
#205 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Džabe si krečio!
|
Evo, otaj ![]() Full upgradean je dosta brz i ima dobar climb rate u odnosu na ostale, pa se lako dokopam bomberove guzice. I onda piše da ima 8 RP-3 rakete ![]() U arcade modu, nekako mi je to najzabavnije. U realistic mi se neda vraćat po municiju i slično ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
|
Jel im matchmaking oduvijek ovako očajan ili ja jednostavno nemam sreće? Ne igram tako dugo da bi znao kako je prije bilo ali krenem s amerima igrati po prvi put i ja na rezervama/ tier I letim i ubaci me s LaGGovima i sličnim zvijerima iz drugog tiera koji imaju topove i koji me podrapaju kao da sam od papira. Kad sam kretao s Rusima ne sjećam se da su me bacali u tako divlje vode.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|