|
![]() |
#181 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
![]() Jesu. Rekli su. Pa su napravili. Nokia i MS im pokazali kako. I sada radi. |
|
![]() |
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ovdje se zestoke borbe vode! ugl, dopi*dio mi apple nakon 4 godine koristenja iphonea i 2 ipada pa samo odlucio to sve prodat i uzet lumiu 920. dajte mi recite, jel ima whatsapp za to? jel podrzava kontrole na slusalicama ko iphone? i jel se mogu na kraju uzimat screenshotovi (to koristim valjda 10x dnevno, SS neceg pa saljem na mail ili whatsapp nekom)? multiple mailove normalno podrzava? sorry ak je vec receno negdje, ne stignem sad prelistat sve. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
whatsapp ima kontrole ne znam, no pretpostavljam screenshot dolazi sa wp8
#184 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Multiple mail funkcionira i to je jedna od stvari koja bolje funkcionira nego na ostalim platformama. Možeš linkati razne mailboxe u jedan - tako imam svoje mailboxe svih firmi što držimo plus domaći u jednom. U isti mailbox na telefonu ti stižu Googleov mail, vlastiti exchange, T-comov exchange... milina ![]()
![]() |
#188 |
Premium
|
danas u 6 p.m. GMT, dakle 7 p.m. RH (ako se ne varam) http://www.microsoft.com/en-us/news/.../windowsphone/
#190 |
Registered User
|
Eto ti na, nismo vidjeli koje je to iznenađenje Steve pripremio na kraju ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#192 |
Premium
|
jesu li rekli što o datumu 7.8? samo sam kraj vidio... edit: eto nakon postanja tek vidim tvoj post evo rezime, za one koji su propustili kao ja http://www.businessinsider.com/live-...launch-2012-10 damn, propustio sam albu ![]()
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 29.10.2012. u 19:30. |
![]() |
![]() |
#193 |
Registered User
|
Ništa o 7.8 jer je sav fokus na 8. Alba se ponašala kao da nikad na pozornici nije bila ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
http://www.wpcentral.com/windows-pho...ly-coming-late Ovo sam očekivao, jbg no nije ni M$ lud da pred toliko hajpan izlazak nove platforme stavlja opet stare uređaje u prve planove. Moje nagađanje je da će upgrade na 7.8 krenuti OTA putem nešto nakon Nove godine. |
![]() |
![]() |
#195 |
Registered User
|
"The good news is that, Windows Phone 8.0 and 7.8 are largely the same" Što su točno s ovom rečenicom htjeli reć? |
![]() |
![]() |
#196 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Koliko sam shvatio iz ovog WP8 review-a, WP8 je WP7 + SD + USB storage. I dalje bez pravog File systema/managera i bez pravog multitaskinga. Meni to vuče na skroz zatvoren sustav. Summary; Key features: - Multi-core processor and multiple screen resolution support - Clean, uncluttered UI with distinctive design language - DirectX graphics support - Excellent MS Office mobile implementation - Top-notch social integration - Cloud services (SkyDrive, Windows Live, Xbox Live) - Wireless sync of multimedia content - Internal memory expandable via microSD card slot - USB Mass Storage mode - Multi-tasking (ne pravi) - DivX/XviD video support - Nokia-powered Bing Maps Main disadvantages: - No system-wide file manager - No Bluetooth file transfers - No music player equalizers - No lockscreen shortcuts - New ringtones available only through the Marketplace - Maximum supported resolution still lower than Android |
![]() |
![]() |
#197 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Koliko sam sad skužio WP7.8 ustvari nije napravljen da zadovolji WP7.5 korisnike nego za low-end klasu iz nove serije uređaja, a to što ćemo ga i mi dobit je zato što M$ nije pizda po tom pitanju. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: doky. 29.10.2012. u 22:45. |
||
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Lumia 820 i 920 stižu već slijedeći tjedan u Europu http://press.nokia.com/2012/10/29/no...-now-shipping/
#199 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Ne znam kako vama, ali meni se windows phone 8 sviđa. Bluetooth file transfer nema, ali mislim da to neće dugo biti tako. ![]() USB Mass storage za pisme i datoteke, bluetooth za file transfer i to je to. U ostalom je više-manje isti kao i ostali OS-ovi, šta se tiče funkcionalnosti. Ovo bi moga biti win.
#200 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
I meni se sviđao WP8, jer još od WMa tražim OS za sebe. ALi polako me to prolazi. USB mass storage je vrlo ograničen kad nema file managera i pravog otvorenog file systema. Ovako kako je sad opisano, WP8 nije kao ostali OSovi, nego kao iOS. |
![]() |
![]() |
#201 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo, ja sam uistinu htio da mi se WP8 svidi, uistinu. Lumia 920 kao komad moba mi se totalno svidja, isto tako i HTC 8X. Ali, nakon sluzbene najave WP8 i par reviewa koje sam vidio, niam bas vise siguran da zelim WP8 kao glavni mob. Nekako mi je previse zatvoren i ogranicen, skoro nikakva razlika u odnosu na WP7. Kao prvo, sami izgled sustava je ostao spartanski, dakle jedna boja (koju mozes promijeniti i to samo u 20 ponudjenih) i to je to. Nema wallpapera (osim lock screena), nema drugacijih ikona, nema ikona uopce. Znam da je to znacajka WP-a ali nekako mi je to mrtvo. Live tiles - e ovdje polazem najvise nade. Nadam se da ce biti toliko zive kao neki widgeti na Androidu, jer ako se to bude svelo samo na pokazivanje statusa sa socijalnih mreza onda to nije za mene, to ne koristim. Unutarnji meniji su mi nekako konfuzni. Znam, to je furanje tog metro izgleda ali meni je sve to nekako zamorno. Velika - mala slova, gore - dolje, sve nekako nabacano k'o da ga je dijete dizajniralo. Znam, to je Metro ali ja opet nekako vise volim klasicno smartphone sucelje. Znaci, mogucnosti customizacije su ostale nikakve. Onakav mob kakvog dobijes takav ti i ostaje. Takav je bio i Meego na Nokiji N9 ali opet SenseUI je davao neki poseban stih tom sustavu a ovdje to nije slucaj. Nisam jos otpisao WP ali necu se zaletjeti "grlom u jagode" kako sam na pocetku planirao. |
![]() |
![]() |
#202 | |
Registered User
|
Citiraj:
Barem uskoro stižu nove informacije ![]() https://plus.google.com/u/0/10758297...ts/7hv3zyaNuWj |
|
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
|
#204 |
PRO
|
Nokia Lumia 920 review Po meni ovo nije ništa drukčije od WP 7.5, nek me netko ispravi ako ne vidim nešto ultra cool, ali sve je isto više manje...
#205 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Jucer sam se malo igrao sa HTC 8X u VIP-u (jos nema Lumie). Mob je odlicno odradjen mada mi nije jasna politika HTC-a da ostavi onoliko "bezela" na gornjem i donjem dijelu telefona. Ono, 4.3" ekran a velicina moba je tolika da bi se mogao utrpati 4.8" bez problema. Nije da zelim veci ekran nego zelim toliki ekran ali uz manju velicinu moba. Moj One S isto ima 4.3" ekran ali puno je manji mob. Sto se tice samog WP-a 8, iskreno - nisam odusevljen. Bio sam jako zagrizen da uzmem Lumiu 920 ali sam se dosta ohladio. WP8 mi je nekako previse pojednostavljen i zatvoren. Iskreno se nadam da WP8 uspije, nadam se da ce on privuci onu masu korisnika koji jos koriste feature phones i treba mi jednostavnost WP-a da krenu u kupnju smarta. Tri velika OS-a su uvijek bolje nego dva. ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Premium
|
Eto reviewa za njega. Ne sviđaju mi se "minusi" koje su nabrojili na prvoj stranici, ali kao što i sami kažu nije do moba nego do platforme (OS-a). http://www.gsmarena.com/htc_windows_...review-844.php
#208 |
PRO
|
jučer bio u arena centru, igra se sa uređajem 10-ak minuta. Dojmovi: - Mobitel se doima veoma tanak, ali ono stvarno tanak (jer je tanji na rubovima) - OS je smoooooothhhh, čekajte da ponovim još jednom: SMOOOOOOTTTTTHHHH!!!! ![]() Apsolutno te zadivi svaki put kad ga koristiš. - OS djeluje prejednostavno, malo se glupavo osjećam dok ga koristim, ko na wp7. - Kamera je zadovoljavajuća, no ništa spektakularno (iako me nemojte uzimati za riječ, koristim nokiu n808, malo su mi se standardi digli ![]() - smoooooothhhhhh - browser je definitivno brži 8S nije bio prikazan, vjerojatno još nije doša, no kažu da bi cijena samog uređaja trebala biti 2500 kn. U svakom slučaju, ne uzimam ni jednog ni drugog. Čekam nokiu 920, jer jedino šta me zanima na uređaju je kvalitetna kamera. Nego, može li mi netko objasniti: Čemu taj ogroman vertikalni bezel? Jel zna netko neki razlog?
#209 |
Premium
|
Eto Lumie 830 http://www.wpcentral.com/unexpected-...okias-pipeline
#210 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|