|
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Re: Crysis 3
Ma idem sad spavat i na mobu sam tako da sutra cu al prvo sam mislio da mi netko kaze da se ne razocaram previse hahah ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#184 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ovo je daleko, ali daleko naj lag-avija igra koju sam ikad igrao. Strašno, u BF3 kad zađeš iza zaklona ili ugla pa padneš mrtav 2 metra dalje je mila majka, Crysis to dovodi na jednu kompletno novu razinu. Pretrčim još 5 sekundi pa padnem mrtav, gledam killcam kad ono poginuo na mjestu di sam bio prije 5 sekundi, ono nekih 15 metara iza. U fightu između 3 igrača tu se nezna ko pije a ko plača, prestrašno, mislim da igra random dvojicu ubije čisto da prekine vrtnju jednih oko drugih. MP nije čak i nije loš, zabavan i brz i moram priznati da me ugodno iznenadio, ali taj server/client lag je prestrašan. Inače performance-wise, GTX680 Lightning ju prožvače i ispljune, apsolutno leti igra.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 26.02.2013. u 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
https://www.youtube.com/watch?v=jtysEOWE5A0 Very high / AF 4X / vsync off 40/45 fps-a (jel ga ubije fraps užas) Zadnje izmijenjeno od: Tajl3r. 28.02.2013. u 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
eo doso do ceph masterminda i nebi ga ubio, koda je besmrtan i gledam na jutubu lik ga 8 min lomi, a jebemu kru, i onda neko kaze da je lagano i AI je glup... inace igram na srednjoj tezini, soundtrack i grafika su odlicni a i igrivost je u skladu sa proslim nastavcima mozda malo manje, al meni je super. vrti se fino na i7 920 + gtx480 |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Tvoja konfa MORA vrtit tu igru na max postavkama osim možda ne pretjerivati sa AA. Opet, ako igraš na visokoj rezi, AA i nije neka potreba. To što ju ne vrti je problem igre, ne tvog hardvera. Pogledaj recimo AC3 koji je praktički neigriv na prosječnoj konfiguraciji, dok mi ta ista konfiguracija pegla Crysis 1 i 2, max postavke, 2xAA na 1440x900....Gdje je tu onda problem? U mojoj konfiguraciji? ![]() Sada su pokrpali Crysis 3, navodno znatno poboljšanje performansi za Medium postavke. Ali koga briga za medium, daj mi barem High ![]() Da su barem ostavili DX10 opciju, možda bi bolje radilo...ne, oni se uhvatili DX11, potencijal DX10-tke nisu niti približno iskoristili, tek se u DX9 došlo do nekog maksimuma. Ali to zahtijeva pametan development, rad, trud i optimiziranje koda......a tko ima danas vremena za to ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#192 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Meni sa 7850 1 Gb izgleda i radi odlićno na system spec high i FXAA, jaći AA mi niti netreba, nevidi se neka očita nazubljenost, dok s MSAA imam dropove, vjerovatno zbog samo 1 Gb memorije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=6M2iNN6HmY8 Inače, općenito govoreći, što se HW zahtjevnosti ove igre tiče, dosad se naširoko i nadugačko raspravljalo o zahtjevnosti igre - ukoliko se igra na 1x AA i bez svih onih FXAA/SMAA/TXAA/MSAA zaglađivanja, igra bi trebala biti tečna na medium-high postavkama na nekakvoj prosječnoj gaming konfi. Ukoliko biste željeli napraviti maxout ... primjer: postavke: 2560x1440, sve postavke na Very High (Crysis nema Ultra opcije ![]() konfa: Intel 3930K @4.8GHz 2x GTX680 @1200/6600MHz rezultat - konfa se BORI za nekakvih 30FPS. Zaključak - bez Titanica/Aresa II/GTX 690 ili barem nekakvog poštenog CFX/SLI-a, zaboravite na maxout postavke. Igra tj. bolje rečeno benchmark, je jednostavno napravljen da ubije i najmoćnije konfiguracije. A sada zamislite kako bi to sve izgledalo na multi-monitor okruženju pri nekakvih 5760x1080 (uz gore navedene postavke) ... tu bi vjerojatno i Titanice u quad-SLI setupu imale posla preko glave. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja na 2560x1440 sa VH postavkama i max AA imam 14-20 FPS-a. Max AA mi ne treba na toj rezlouciji. Sa samo FXAA na VH guram cca 25. Padne to na trenutnke i na manje od 25 ali skoči i na više od 30, moram odvrtit neki bench za tocnije podatke ne uzimajte me za riječ. Inače igra je totalni eye candy, pre dobro izgleda. Nije ni priča loša ali AI kratica u ovoj igri znači "Artificial Idiots"... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
konjpjukter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Meni na veteran težini u prvih sat vrimena šta igram je AI sasvim OK, ako spaze svog mrtvog na podu ubijenog strelom, vide da je bow u pitanju i komentiraju među sobom cloaked unit around i idu u potragu za tobom i ako te uoče i nemaš covera i energije za cloak gotov si vrlo lako. Ja za sad neman primjedbi na AI na ovoj težini kao ni za optimizaciju jer na medium ili high igra izgleda bolje od masu igara na ultra, a moja midle class 7850 to gura bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
Pa igrajte na "Post human warrior" , po meni i jedina težina vrijedna igranja. |
![]() |
![]() |
#200 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
konjpjukter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Rezultati su bilježeni FRAPS-om naravno, te ponekad skoče na 40-45 fps, ali su te situacije praktički nebitne. S druge strane znaju se naravno dogoditi i padovi do nekakvih low 20-ish fps. Inače, igra je vrlo tečna na slabijim postavkama (npr. FXAA, SMAA), ali na 8x MSAA cijela priča pada u vodu. Naravno to nije toliko niti bitno, pošto uglavnom ne preferiram takva zaglađivanja detalja, jer ih rijetki pojedinci u žaru borbe mogu primjetiti ![]() Čak se i 690-tke ili Titanice ne snalaze najbolje u ovim vodama na sličnoj rezoluciji - link. Trenutno se radi o hardverski najzahtjevnijem materijalu, ali u budućnosti se može očekivati sve više ovakvih naslova sa gomilom detalja, pa se prema tome i može zaključiti kakva će biti priča sa gamer konfiguracijama za koju godinu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
Apsolutno vrijedi. Multi je brz COD + cloack i druge mogućnosti odijela |
![]() |
![]() |
#206 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
MP ko i u dvojci, zabavan prvih tjedan dana, gro low skill igrača, cheatera, slaba tehnička izvedba i onda za mjesec dana praktički mrtav. Jbg, kriza je i po mom mišljenju se ne isplati davat pare na takvu glupost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Re: Crysis 3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
"Nabavio" sam igru. Gura mi komp to jako lijepo. Ne djeluje mi ovo ništa teže od B3. Na 1920x1200 na VH imam 40-55 fpsa. Najviše mi fps ruši texture filtering. Smanjio na min da se može lijepo igrat. Inače i na medium settingsima igra izgleda super. Zanimljivo, na videima imam bar 20fpsa manje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#210 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja jučer odigrao i igra je super osim što je prekratka...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|