|
![]() |
#181 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ali u tome i je problem, logika bi bila da kada se poveća density da ti treba manje plavih zona i da njih zamjeniš zelenima,a li se onda događa da radnici nemaju gdje kupovati i da odu pa ti ih opet fali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Uspjesno sredjena faza 1, imam skoro 100k stanovnika i nula unfilled workers. ![]() ![]() p.s. ako netko ima mjesta za vode zazbukat da mogu kupovati, bio bi mu zahvalan. Idem ubrzo u fazu 2 s bar 4 kasina i jos jednim landmarkom + aerodromom i fali vec sada. Znam kada sam prije s frendom igrao da je ovakav cijeli grad do kraja sagradjen gutao 2 kompletna postrojenja ( ona ogromna ) vode i jos se trece palilo prema potrebi jer je turista skoro bilo 200k u gradu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#184 |
Premium
|
Idem si po kavu pa se spojim, nemoj mi dirat vodu jer mi je ona kriticna, za struju sam se skrpo s mini elektranom i povuko od tebe... Nemam di stavit postrojenje za vodu jer je sve brdovito u 3 pikse marmelade. Mene više zanima tko je onaj wonder stavio raditi? U 99% slučajeva se zblesira jer ima dupli bug na njemu, a kao dodatni bonus, sjebe promet na svim cestama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Guest
|
bok, kupio bih igru da mogu igrati, samo neznam gdje je trenutno najeftnije ? i kak ovaj tak prodaje jeftino ? http://www.njuskalo.hr/pc-igre/simcity-oglas-11363041 |
![]() |
![]() |
#187 |
Premium
|
Ja sam tu na forumu uzeo za 50kn key i radi ko sat mislim da je lik imao dva pa malo potraži po oglasima tržnice, samo problem je taj što ova igra nije igriva bez cities of tomorow, a to ti je još 10-20 ojra.A bez te ekspanzije je poprilično neigriva(ja čak kontam odustati dok ta ekspanzija ne pojeftini) |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Premium
|
Radnu snagu, jer možeš sazidati te towere s kojima na tako malim mapama možeš imati dovoljno radnika, bez toga nema šanse, kužim da je to namjerno i napravljeno da se mora kupiti ekspanzija kada se navučeš.Jednostavno je nemoguče imati industriju(bilo kakvu) sve gradske usluge(tj. biti neovisan i samoodrživ) a da imaš dovoljno radnika(ne sa tolikim omjerom stanovništvo-radna snaga od 10%),Ja sam probao sa 5-6 gradova i sve je Ok do jednog trenutka kada se grad počinje razvijati i onda sve ode u propast fali mi po 4-5k radnika na 70-80k stanovnika, a ako smanjim br radnih mjesta tako da smanjim plave i žute zone e onda im fali shopinga i freighta.Tako da bez ogromne količine stanovnika nema uspjeha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
|
pa meni je trenutno na 190k stanovnika samo 1700 nezaposleno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#192 |
Premium
|
Bez ekspanzije se da bez problema odrzavat grad od 250k i to industrijski, treba malo trikove pri gradnji korisititi i da se, ne izgleda lijepo, ali je moguće. Meni je max bio oko 300k ali je bio kao ratna zona. Ne industrijski grad i to cist, bez zagadjenja, s ogromnim prihodom oko milja - dvije po danu je moguće do max 200k dofurat, nakon toga nastaju problemi jer te guzve ubiju u pojam. Ekspanzija je dvosjekli mac jer oni toweri nikad ne rade kako spada i ako ovisis o njima, najebo si ko zuti kada pocnu bugovi kojih fala bogu ima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#195 |
Premium
|
[QUOTE=Osta;2585821]Bez ekspanzije se da bez problema odrzavat grad od 250k i to industrijski, treba malo trikove pri gradnji korisititi i da se, ne izgleda lijepo, ali je moguće. Meni je max bio oko 300k ali je bio kao ratna zona. Dok ne vidim ne vjerujem.Ma ja kužim da je najgore od 70-170k stanovnika.Stvar je u tome da moraš imati mjesta za 300k bez towera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Premium
|
[QUOTE=Prki;2586035] Citiraj:
![]() @sakonja, kao sto sam gore rekao, grad je bio taman probio 70k i sve se iskrcalo vam skupa sa 70k turista koji su dolazili svaki dan u shopping. Bila je guzva od ulaza u moj grad skroz cijelom tvojom cestom kroz citav grad do grada od bluea. Da si bio online, mislim da bi ti cijeli grad crko. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
[QUOTE=Osta;2586338] Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Premium
|
Ma meni je kolapsirao javni prijevoz???Milion ljudi čeka 1000min, a nitko se ne vozi vlakovima koji dolaze.Ljudi mi se iseljavaju jer nemaju gdje kupovati a u isto vrijeme mi se zatvaraju trgovine jer nema dovoljno kupaca,koji k....c??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |