|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Je, ali ocito im ne ide tako lose kako prezentiraju - piratstvo ovo ono, giv mi a brejk.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Daj mi molim te opisi tok misli koji je rezultirao tvojom porukom ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#184 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ma sve OK i svaka čast tko može dati 50ojra za igru a da svoju obitelj/djecu neošteti za čokoladu,sladoled,banane i sve ono što treba znaći da ima i može ali onda netreba drugima prodavati i ukazivati na tzv. "poštenje" kad ga kod nas skoro pa i nema i to je skoro pa izumrla vrsta dakako nažalost i vjerujem da bi svi voljeli kupiti sebi poneku igru ali...... stvarnost je drugačija kao i mogučnosti velike većine koji jedva spajaju kraj s krajem..... ali ovo se nebi trebalo provlačiti po temi jbg. koja je iskljućivo glede igre i gameplaya a ne moraliziranje pojedinaca..... Sorry moro sam odgovoriti jer me dirnu takve insinuacije kao da smo svi "nepošteni,nemoralni" i da samo želimo sve đabalesku..... ![]() ![]() MOD: molim obrisati post ponijelo me Sorry.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Premium
|
Jos je nisam uzea ali sve upucuje na to da ocu, interesantno je to kako mi vise pasu EU igre i to istocne provinjencije Sirius Sam, Witcher, Metro, itd... Nije bas da bjezim od onih drugih ali ove imaju jedan poseban ukus (da se kulinarski izrazim) koji ih razlikuje od ostatka svijeta.
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovo treba bit temelj svim buducim fpsovima, ali naravno da nece bit tako. iduci dobar fps bit ce novi metro (ili nesto iz njihovog studia) i zato sam tuzan, znajuci unaprijed da ce do toga izlazit samo smeca.
![]() |
#189 |
Antimićanin
|
Pitanja su dva: dal će ikada metro opet izaći i ako da, kada će izaći? |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Da, i ja se to isto pitam. Nisam procitao knjigu pa neznam ima li jos price, no ako i nema price nek je izmisle ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Osobno čekam sniženje pa da je onda odigram. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
http://abload.de/img/1368552817133wqjex.jpg Sc iz igre tj. indirektna najava za novu knjigu unutar igre. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Inače, December 2013. Jedva čekam. Kaj se mene tiče, nek ide od 2099, godinu po godinu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Premium
|
Mala digresija ali vezana uz igru, da li su knjige po kojima su rađene igre prevedene i izdane u Hrvata?
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Antimićanin
|
pošalji mi mail na PM ![]() 2034? ta nije dosta dugo bila prevedena na engleski. Bila je na srpskom puno prije engleskog, nisam znao da su to napravili. Znam da ima verzija preko translatora izvedena i onda malo uređena, ali ako ima baš pravo engleska, onda ću je potražiti ![]() EDIT: Ipak nije još kak se spada ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Jel se nekom dogodilo da prilikom ispijanja votke sa Pavelom čaša magično levitira? ![]() PS. Imate legalne region free Steam ključeve za 26 EUR, za pregled ponuda upišite u Google "allkey store". Mislim da je to više nego fer cijena za ovakvu igru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Premium
|
Ja bi ju rado igrao ali previse mi je hororicna. Prvi dio sam bas zbog toga i obrisao negdje na pola.. Jbg, smeta mi to prepadanje na svakom koraku.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Xulos :)
|
Prijeđoh i ja ovo remek djelo. Stvarno super igra, iako sam htio dobar kraj, dobio sam onaj los ![]()
![]() |
#207 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Odigrao za vikend, ubilo me tolko da ni van nisam mogao al ne zalim, igra je fenomenalna ![]() Inace keyeve komotno dobijete za cca 200kn na g2play i drugim siteovima stoga ako mozete preporucam. Inace mocvare i upadanje u vodu sa "škampima smrti" je bilo vrlo zanimljivo XD
![]() |
#209 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
O čemu ovisi dobar / loš kraj? Pitam jer čistim sve pred sobom, šuljam se samo kad moram. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|