|
![]() |
#182 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#184 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Kolega mi ima Defy koji mu je jednom prilikom ispao, mob je preživio naravno ali mu je ostala tanka ogrebotina, teško vidljiva normalno kada se gleda ali pod odredjenim kutom je jasno uočljiva. Eto reko da podijelim to s vama pa da znate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Guest
|
Citiraj:
tnx |
|
![]() |
![]() |
#187 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hehe, fejkara.. Onda nije ni cudno sto je toliki skor - te Imho ne predstavlja nista.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Guest
|
fora je to kaj može 1m pod vodu i onda slikaš ribe npr.. ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
ja ti nemam pojma, prvi android i sad se polako upoznajem s njime. Prvo pitanje je ima li rvatskih slova za tipkovnicu? Koji video player za mkv I xvid? i koju 32GB microsd kartušu ubaciti unutra? Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 03.06.2011. u 02:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Za player; probaj jedan od ovih - MoboPlayer ,mVideoPlayer,Rockplayer,arcMedia. Neznam jel koji od njih vrti te xvidove i to al mozes probat... Sto se tice kartica ,tu mozes birat izmedju Lexar-a / kingstone 32gb class 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Skini SlideIt Croatian Pack (samo Pack, bez programa) pa ćeš dobiti naša slova. Upotrebu ti je opisao kolega vranjba. https://market.android.com/details?i...=search_result
![]() |
#206 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma oke, ne treba ota... može i prek kompa, ali da li je dostupan fajl na koji ću ja zveknut dvoklik lijeve tipke (za mac juzere to je dvoklik jedne tipke ![]() servis mi jedino može hostat taj fajl negdje da skinem, nema tog pape da me natjera vozit mobitel negdje zbog flešanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Uspjesno rootao, makao one bijesne apove i reklame. E sad imam jos dva pitanja: prvo manje bitno, mogu li se zamijeniti y i z na tipkovnici I drugo, kako do MMS-a? U postavkama uz net uredno imam i posttavke za mms, ali nigdje ne vidim inbox za sms ili slanje istoga. Hvala svima na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
2. Messaging je aplikacija za poruke. MMS možeš poslat da dodaš sliku u poruku(pri pisanju poruke menu-attach), ili odeš u preglednik slika i dugim pritiskom na sliku dobiješ opciju share(send). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Jel došo Froyo? Na postavkama stisnem ono za update i nemre se updejtat (ako se to uopće tamo radi?). Moram nešto skidat s neta? I applanet mi ne radi, zašto? Probao sam opet skinut i instaliram i kad pokrenem ništa, a market normalno radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|