|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
A sta fali, pobjedujemo sve, je istina je iway sux i to sve ali mi smo dobri, igrat cemo Balanced i ranger spike kasnije ali sada je fame farming, moramo svi do R9 doc, btw vidio sam neke iz tvog guilda je se zove netko "Mental Leteci" ? i par puta smo vas razbili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Da, Mental Leteci je r9, ali to nije bitno, evo npr. sinoc smo oko sat vremena drzali hoh s balanced buildom, nije ni r spike ni iway nas izguro, nego err7, ali nvm, fame nije sve i rank nije sve, ja vise uzivam u igri nego u brojkama, jer na friend listi imam masu r9+ igraca koji su prestali igrati i igraju povremeno jer ima tolikih r6+ "n00bova" koji samo exploajtaju igru...nego nemam namjeru se svadjati nego samo gg i uzivaj u igri. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
Staff Sergeant
Datum registracije: Dec 2004
|
Nemoj pljuvati po IWAY-u nego nam se pridruži i uživaj IWAY is my way: quake2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Hmm... Tražim Hrvatski guild koji prima nubove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Premium
|
o r spike je zakon neznam zasto je exploit? exploit je kada je nesto nebalansirano i zbog toga owerpowered pa se exploita ali dobro nema veze, moji ign su: Defendpeace Necros Sir Farmsalot Taint This Noob itd. ali ionako ti je dosta jedan, da se cujemo u igri i popricamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ima tu koga iz HR-a? (rangers from uw) ovako, da razjasnimo IWAY nit je exploit nit je losh build. jedan od najjacih ikad, morate priznati. druga stvar je to sto je stravicno dosadan za igrati i koriste ga najvece njubcine da bi dosle do prva tri ranka da mogu okolo trcat za jelenom:clap: jos jedna uznemirujuca cinjenica je da vrlo malo teamova zna/moze pobijedit uigrani IWAY team. pa cak i neuigrani ![]() prvi put kad sam dosao u HoH, Iwayevci nas "zarobili" na nekim shtengama i pogodite, pocicali smo...a mogli smo ga imati bez beda. Igrali smo balanced, naravno. Vidimo se veceras u tombsima, javite se, bit cu Geisha For You. Poz!
![]() |
#189 |
-nVidiot-
|
Kak da izađem iz Guilda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Počeo sam igrati prije nekoliko dana GW - dakle početnik sam. Igram u Croatian Inquisition sa trenutno W/Mo lv. 13, ali razmišljam da počnem ponovno sa nekom E,Mo ili N kombinacijom. Nick je Overvide Cro. Jeste vidli da će preko vikenda biti (PvP) "proba" chaptera 2 ili tako nesto? @psf[i]-[Tomek]: Odi na guild meni (G), nadi svoje ime i klikni na ikonu pokraj. Tamo imas opciju da napustis guild. ![]() Pozdrav i vidimo se u igri! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Moderator
|
Naravno da znamo za chapter II (Faction)...cekamo svi taj petak da testamo. Ovako, svi koji imate GW accountove mozete probat bez ikakvih dodatnih radnji, a ostali check out GW Official Site i tamo si pokupite key za europski server. Sve je free!!! (od 20.-22. je test weekend). Novi characteri su Assasin i Ritualist. Nadam se da se vidimo in game! Pzd!
![]() |
#192 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Premium
|
Citiraj:
QELSO i Helene (ja) stojimo u LA kod guild registrara i razmišljamo o nazivu za novi, sveopći hrvatski pvp guild... nakon što smo se nalupali glupih prijedloga došao sam do inquisitiona i to nam je bilo okej... a onda dizajn plašta. bili smo jedan od rijetkih domaćih guildova bez piknik-stolnjaka. ..a onda čekaj da cijena sigila padne.. ah, ta davna vremena. kak vam se sviđa GH? uostalom, briga me - bitno da se sviđa leaderici. ![]() drago mi je kaj je guild ponovno oživio. jedno vrijeme je bio gotovo mrtav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Moderator
|
ja pricam o uigranim IWAY teamovima, ne njubarama koje love fame (99%). ne bi rekao da MATH lovi fame, a ti? i ne vidim zasto svi tvrdite da je najgluplji build. dokazao je da nije tim sto uspijeva jos uvijek i nisu ga nerfali. svaki dobar team moze IWAY dobiti bez vecih problema (wardovi) don't get me wrong, nisam ja rekao da mi je IWAY super ili nesto...samo kazem da nije toliko glup kao sto mislimo, iako nas zesce zivcira. enjoy ![]()
![]() |
#196 |
Moderator
|
ja pricam o uigranim IWAY teamovima, ne njubarama koje love fame (99%). ne bi rekao da MATH lovi fame, a ti? i ne vidim zasto svi tvrdite da je najgluplji build. dokazao je da nije tim sto uspijeva jos uvijek i nisu ga nerfali. svaki dobar team moze IWAY dobiti bez vecih problema (wardovi) don't get me wrong, nisam ja rekao da mi je IWAY super ili nesto...samo kazem da nije toliko glup kao sto mislimo, iako nas zesce zivcira. enjoy ![]()
![]() |
#197 |
Premium
|
pričam o samoj ideji koji stoji iza iwaya, kao i o činjenici da je ogroman dio timova u Tombsima upravo iway. no, na kraju dana, sve se svodi na osobne preference. kao što ja neću igrati iway, ranger spike i slično, tako će ih netko drugi igrati i tvrditi kako su to super buildovi. evo, nedavno smo naletili na neki hr guild koji je igrao rangere s trapovima.. to je bilo deep freeze + meteor shower = gg. druga stvar kod takvih buildova je i respekt suigrača. bilo tko od mojih suigrača iz guilda ima daleko veće poštovanje prema mom rank 5 nego prema nekom rank 6 koji ga je skupio igrajući iway ili ranger spike. jednostavno, svi preferiramo balansirane buildove. i sretan sam što je tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Moderator
|
ja isto bacam samo balanced, ne boj se ![]()
![]() |
#199 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Evo bacio sam se na igranje zadnja 2 dana i sad mene zanima gdje da nađem Outfittera (NPC) koji mi treba za neke salvage itemse koliko sam skužio iz nekog itema se da izvadit neki rijetki predmet:confused: ::: btw., prodao mi je neki tip hide squarse pa sam si craftao armor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
|
ok, dosta s iwayom, build je smece, ali ipak s njim sa pobjedjivao sve i svasta, imao desetke consecutive pobjeda, holdao halls i tako dalje. Stvar je samo u ljudima koji ga igraju, uvjek na ventu itd. lakse je ! KILL FROZEN SOIL !! : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
-nVidiot-
|
Ja sam lv7 mogli bi opet zajedno zaigrat! JAvi se na ICQ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Level 14 sam. Nick mi je Overvide Cro pa mi se javi(te). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
-nVidiot-
|
Znam, znam sry Vukic bil sam u misiji pa sam moral brzo clickati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() sad sam malo zauzet, navecer cu ici jos igrati valjda ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Premium
|
Zasto si izaso? Pa ja bi te samo prebacio u serenity temple da nemoras prelazit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|