Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.03.2012., 23:11   #181
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Datum registracije: Dec 2008

ja ne kontam kako je toliko puno vas moralo birat: prvo moras u me 2 pomirit tali i legiona (ukurac kako mi je legiona bilo tek žao), moraš na onom brodu zagovarat kolonizaciju i spasit onog admirala sa planeta, tad mozete smirit onog pedera sta navaljuje s napadom na gethove kad dođe do toga, možda još nešto ima, al to je uglavnom najbitnije

e da @blava: koliko sam se trudija da mi to sve zavrsi dobro i na kraju nije uopce bitno -.-
-->
@BladeRy hahah ima bit jedino da su pederi dosli na svoje s ovom igrom.
stvarno mi je odvratno žao jer je kraj, pogotovo nedostojan kraj. mogu oni napravit i ME 4 nekakav, al ne vidim kako ce se izvuc iz ovih govana u koje ih je sam kraj ove igre uvalija, na ovo se ne može kvalitetno nastavit priča, možda naprave prequel, al me zivo zaboli kita sta je bilo prije, zanima me sta je sa tali, liarom, jokerom, ash, wrexom, gruntom, jack i jos tucetom likova do kojih mi je stvarno stalo.

e ovo quariani gethovi malo tut ako koga zanima o cemu ovisi

ja ne kontam kako je toliko puno vas moralo birat: prvo moras u me 2 pomirit tali i legiona (ukurac kako mi je legiona bilo tek žao), moraš na onom brodu zagovarat kolonizaciju i spasit onog admirala sa planeta, tad mozete smirit onog pedera sta navaljuje s napadom na gethove kad dođe do toga, možda još nešto ima, al to je uglavnom najbitnije

e da @blava: koliko sam se trudija da mi to sve zavrsi dobro i na kraju nije uopce bitno -.-

Zadnje izmijenjeno od: zhecky. 11.03.2012. u 23:17.
zhecky je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2012., 23:26   #182
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008

The only thing I am suprised about is how many people in the mass effect player community did not understand the ending. My faith in this community is dwindling as I see them rage.

I dont understand how people dont see that the whole sequence after shepard gets blasted by harbinger is played out in his head. It is all extremely obvious and the game has been working up to it. The way indoctrination is explained over the game (making people think they are willingly helping the reapers, convinced that the reapers serve a greater cause, and uplifting the reapers as some godlike being in the subjects mind).Also the dream sequences, there are multiple dream sequences in the game so as to make it entirely possible that the ending sequence could be some hallucination too.

Now for the events itself, they are extremly clear. Harbinger, the one reaper who has been trying to indoctrinate shepard for so long, blasts shepard. He wakes up, hears whispers (Like every person that was being indoctrinated) and finds a pistol with unlimited ammo (the kind of inaccure detail one would find in a dream). He steps into the beam and gets teleported to the Citadel, the citadel which is horribly inaccurate (not recognisable, keepers cant be shot, dead human bodies litter the place in dramatic fashion which makes no sense except if imagined by shepards dispairing brain). Then theres Anderson, shepards father figure, who has no possiblity to be there (no survivors from the beam, cant have gotten passed shepard somehow). However it would make sense that he was there if it was a concotion of shepards brain, ofcourse shepard would imagine anderson there. They dont recognise the citadel, another thing commonly assosiated with dreams (if your in a dream everything makes sense, untill you start examining your surroundings and realise it totally unlogical and unrecognisable, you usually wake up not soon after). He gets to the console with anderson there, obviously imagined since anderson couldnt have gotten past shepard and according to the conversation he was only a couple seconds ahead yet you dont see him. Another figure of shepards imagination pops up out of nowhere, the illusive man. More dispair enters shepards brain as he imagines the illusive mans power, forcing him to shoot anderson. Through sheer will of force he overcomes his thoughts of the illusive man, either through breaking lose and shooting him, or by making him shoot himself.

Then comes the reaper who talks directly to shepard. You know, that reaper that presents itself as the ghost of the kid haunting shepards dream and as a godlike figure. If you read the indoctrination codex you will see indoctrinated people see reapers as godlike figures. You also clearly (or not so very clearly) hear harbingers voice in the background while the kid speaks and he refers to himself as 'we' everytime he talks about the reapers (ie. he's being pretty blatant about being a reaper). The reaper then comes up with an explenation which would make it (vaguely) seem as if the reapers serve a greater purpose (again, read the codex entry on indoctrination).
Shortly after shepard is presented with 3 choices. There is only one choice that is considered 'good' for it gives the possibility for shepard to survive and, interestingly, this is also the choice portrayed as being the worst choice according to the reaper. "you can control the reapers, just touch the lightning thing, you will die (ie. succumb to us) but everything will be alright. Or you can jump in the beam, you will die, but everything will be alright. Or you can shoot that thing, you will destroy the reapers, but it will destroy all synthetics, even you are part synthetic and you will kill the geth and your friend edi". Everything points out that the reapers Doesnt want you to make that choice, he wants shepard to willingly choose one of the other 2 options (thus completing the indoctrination of shepard).

Shepard keeps his mind cool and picks destroy the reapers, defying what the reapers wants him to do. He then imagines all that he expects to happen, and includes his hopes and wishes. His friends who were with him at the beam somehow got to safety. He imagines them stepping out of the normandy unharmed on a distant world, giving him some peace of mind. He wakes up back in the rubble on earth, Harbinger has failed.
Now we wait for Bioware to release the end (obviously this hallucination wasnt the end) for which I am gratefull. They made sure nobody gets spoiled cos of differing release dates around the globe and the datamining of the possible endings (the end isnt in the game yet so that it cant be datamined, its brilliant really).

I sincerely hope we can stop raging now.

-->
Neznam sta vi radite ljudi u tim igrama, al od ME1 ako si paragon onda si paragon. Kako zajebat toliko stvari sa gethom i quarijancima da dobijete taj ishod, to je umjetnost. Doduse da se meni to dogodi rasplakao bi se ko kisa a onda razbio nesto.

Imao sam paragon i renegade opciju za taj razgovor, jer sam magistrirao ME 1 i 2 i bas racunao na buduce odluke, al isto mi se supak stisnuo sta ko flota ne poslusa. I bolje da nisam vidio sta onda...

Lik na forumu je izbacio preludu teoriju. Izgleda da ima masu hintova za after beam dio sa okrenutim slovima, beskonacno ammoa u pistolju i subliminalnim porukama. Dao bi 5 godina zivota kad bi ovo bila istina.

The only thing I am suprised about is how many people in the mass effect player community did not understand the ending. My faith in this community is dwindling as I see them rage.

I dont understand how people dont see that the whole sequence after shepard gets blasted by harbinger is played out in his head. It is all extremely obvious and the game has been working up to it. The way indoctrination is explained over the game (making people think they are willingly helping the reapers, convinced that the reapers serve a greater cause, and uplifting the reapers as some godlike being in the subjects mind).Also the dream sequences, there are multiple dream sequences in the game so as to make it entirely possible that the ending sequence could be some hallucination too.

Now for the events itself, they are extremly clear. Harbinger, the one reaper who has been trying to indoctrinate shepard for so long, blasts shepard. He wakes up, hears whispers (Like every person that was being indoctrinated) and finds a pistol with unlimited ammo (the kind of inaccure detail one would find in a dream). He steps into the beam and gets teleported to the Citadel, the citadel which is horribly inaccurate (not recognisable, keepers cant be shot, dead human bodies litter the place in dramatic fashion which makes no sense except if imagined by shepards dispairing brain). Then theres Anderson, shepards father figure, who has no possiblity to be there (no survivors from the beam, cant have gotten passed shepard somehow). However it would make sense that he was there if it was a concotion of shepards brain, ofcourse shepard would imagine anderson there. They dont recognise the citadel, another thing commonly assosiated with dreams (if your in a dream everything makes sense, untill you start examining your surroundings and realise it totally unlogical and unrecognisable, you usually wake up not soon after). He gets to the console with anderson there, obviously imagined since anderson couldnt have gotten past shepard and according to the conversation he was only a couple seconds ahead yet you dont see him. Another figure of shepards imagination pops up out of nowhere, the illusive man. More dispair enters shepards brain as he imagines the illusive mans power, forcing him to shoot anderson. Through sheer will of force he overcomes his thoughts of the illusive man, either through breaking lose and shooting him, or by making him shoot himself.

Then comes the reaper who talks directly to shepard. You know, that reaper that presents itself as the ghost of the kid haunting shepards dream and as a godlike figure. If you read the indoctrination codex you will see indoctrinated people see reapers as godlike figures. You also clearly (or not so very clearly) hear harbingers voice in the background while the kid speaks and he refers to himself as 'we' everytime he talks about the reapers (ie. he's being pretty blatant about being a reaper). The reaper then comes up with an explenation which would make it (vaguely) seem as if the reapers serve a greater purpose (again, read the codex entry on indoctrination).
Shortly after shepard is presented with 3 choices. There is only one choice that is considered 'good' for it gives the possibility for shepard to survive and, interestingly, this is also the choice portrayed as being the worst choice according to the reaper. "you can control the reapers, just touch the lightning thing, you will die (ie. succumb to us) but everything will be alright. Or you can jump in the beam, you will die, but everything will be alright. Or you can shoot that thing, you will destroy the reapers, but it will destroy all synthetics, even you are part synthetic and you will kill the geth and your friend edi". Everything points out that the reapers Doesnt want you to make that choice, he wants shepard to willingly choose one of the other 2 options (thus completing the indoctrination of shepard).

Shepard keeps his mind cool and picks destroy the reapers, defying what the reapers wants him to do. He then imagines all that he expects to happen, and includes his hopes and wishes. His friends who were with him at the beam somehow got to safety. He imagines them stepping out of the normandy unharmed on a distant world, giving him some peace of mind. He wakes up back in the rubble on earth, Harbinger has failed.
Now we wait for Bioware to release the end (obviously this hallucination wasnt the end) for which I am gratefull. They made sure nobody gets spoiled cos of differing release dates around the globe and the datamining of the possible endings (the end isnt in the game yet so that it cant be datamined, its brilliant really).

I sincerely hope we can stop raging now.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 11.03.2012. u 23:34.
BladeRy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.03.2012., 23:35   #183
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

također, isti tren, samo da ne daju da je ovo kraj D:

btw http://www.youtube.com/watch?v=W0q945A4iMc nešto savršeno
Staro 11.03.2012., 23:36   #184
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
@zhecky i BladeRy u vezi mog odabira,kazem nisam importao lika,imao sam havariju sa diskom,odabrao sam Default new game i samo je bila opcija za odabrati ili Ashley ili Kaidan
a citao sam igra se ravna da legion je poginuo,nema ikakvih DLC uracunatih u ME3 default start,tali se ne pojavljuje u ME2 i tako dalje,vec neki Geth VI i otuda takav kraj.
a imam u cilju za praznike skinuti neki save iz jedinice,prebaciti u dvojku i prijeci sa DLC-ovima,i onda cemo vidjeti

ajd neka vam ulije nade u nastavak i razjasnjenje svega

http://playstationlifestyle.net/2011...mass-effect-4/

We want to make sure it’s awesome. [Mass Effect 3] is our first focus. Beyond that, we do have a desire to continue the Mass Effect franchise, and we’re working on the details, figuring out what the fans want, figuring out the right way.

samo pitanje u kojem smjeru ( novi lik,vrijeme radnje,mjesto ) ili cak nastavak Sheparda ? ( sta bi vise mogli iscrpiti za pricu )
blava je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2012., 23:51   #185
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

bolje im je, inace u lokalnih ptsp-ovaca uzimam par granati i plivam za kanadu!
Staro 12.03.2012., 09:41   #186
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ma to je razjasnjenje od kurca. Prvo treba ME3 sredit da ne ispadne ovako sranje na kraju. Ako je to shema sa downloadom kraja radi release datea i datamininga...iako su raspizdili puno ljudi..onda ok. Al ako ce bit DLC samo radi poludjelih fanova onda u kurac, to nije vise stari Bioware.

Govorilo se da je prica o Shepardu zavrsava u ME3. ME4...prequel? Side radnja? Il samo nacin da izmuzu novac na fransizi koju su masakrirali. Ne polazem velike nade nakon ovoga.

Staro 12.03.2012., 10:15   #187
ivan77
Guest

uskoro ide DLC gdje se otkriva da je muž od Corteza ustvari živ i Shepard mu mora pomoći da organizira paradu ponosa na Wrexovom planetu
  Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 13:06   #188
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ma ima glasina, iako samo to ocekivao od samog razgovora za akciju na Omegi. Sad jel vodis Ariu il Shepa, sistem je vjerovatno solo lik kao u arrivalu.

Al opet, kojeg smisla ima igrat DLC i dodatne mislije kad u svakom slucaju znas kako ce zavrsit ako imas EMR 1 ili 5000+.

Al vec su poceli sa novim napadom, "Mass Effect 4: The Search For More Money"

http://img9.imageshack.us/img9/7803/original1a.jpg

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 12.03.2012. u 13:13.
Staro 12.03.2012., 14:26   #189
tallsaint
Premium
Moj komp

tallsaint's Avatar

Datum registracije: Sep 2010
Ekipa po Bioware forumu ima par teorija, jedna od njih je da će bit DLC koji će prikazivati što se zapravo dogodilo, kako i gdje vam je ostatak tima i ljudi koje ste volili. Veliki long shot po meni.

Osobno bi volio nekakav DLC gdje igras kao donositelj pravde s likom Garrusa
Staro 12.03.2012., 14:33   #190
ivan77
Guest

rekli su davno , još u 12 mj. "nemojte brisati ME3 saveove"..tako da je logično očekivati nešto. Al ako ne bude smisleno , nema šanse da dam kune za neki DLC od 1 sat. Gledam , ovaj "..Ashes" DLC je 8 €?!? WTF?
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.03.2012., 16:21   #191
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006

Na kraju se izbor svodi na 2 opcije:
(1) kontroliranje reapera ili
(2) uništavanje istih.

U oba slučaja mass relayi bivaju uništeni, prijetnja reapera uništena, i Shepard umire (bar u mojem slučaju, readiness rating ~4900).
Prva opcija je bolja jer onda bar preživljavaju gethovi, koji su konačno se pomirili sa quariancima i dobili svoju slobodu, a i EDI preživi pad Normandyja...

-->
Kraj je fakat za streliti se u glavu.

Na kraju se izbor svodi na 2 opcije:
(1) kontroliranje reapera ili
(2) uništavanje istih.

U oba slučaja mass relayi bivaju uništeni, prijetnja reapera uništena, i Shepard umire (bar u mojem slučaju, readiness rating ~4900).
Prva opcija je bolja jer onda bar preživljavaju gethovi, koji su konačno se pomirili sa quariancima i dobili svoju slobodu, a i EDI preživi pad Normandyja...

Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 12.03.2012. u 16:37.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 17:00   #192
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ma zajebali su da ja evo vec 3-4 dana ne mogu vjerovati kako su nam uvalili kurcinu.
5 godina ME serijala, epic odluke, toliko truda u u detaljima. A kraj je epic "fuck you" svim ljubiteljima zanra.

Sad je teorija "dream sekvenca" najpopularnija. Al nakon ovoga sranja, vec su debelo izgubili na reputaciji.

Staro 12.03.2012., 19:52   #193
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

ma da mi daju iti malo nade za za buducnost serijala, bar koji hint da ono nije stvarno i sve im opraštam! sve!
Staro 12.03.2012., 21:20   #194
ivan77
Guest

skreno ne znam kakav je kraj ( a iskreno ne želim znati ako je "takav" kako kažete) al igra je fenomenalna..radnja, priča ,borbe...neka puškaranja su epska..recimo ono iskrcavanje na Tunchatku za demontiranje one bombe...jednostavno call of duty epski. Na insanity težini fenomenalno.
  Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 21:50   #195
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

kažem, nadam se da ce se ikome od vas svidit kraj jer to samo znaci da imate prekrasan kraj jedne vrhunske triologije, ako ne - welcome aboard!
Staro 12.03.2012., 21:52   #196
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
skreno ne znam kakav je kraj ( a iskreno ne želim znati ako je "takav" kako kažete) al igra je fenomenalna..radnja, priča ,borbe...neka puškaranja su epska..recimo ono iskrcavanje na Tunchatku za demontiranje one bombe...jednostavno call of duty epski. Na insanity težini fenomenalno.
Ja tesko da znam covjeka koji moze raspravljati i pricati o ME universeu vise od mene, toliko sam puta presao ME1 i 2 da sam vise sam sebi dosadan.

Obozavao sam ME3 dok sam igrao, istina, igra je mracnija nego ME2, ima puno manje onih skeceva medju posadom i podjebavanja na lokacijama, al to je atmosfera dok zemlja gori i milioni ginu dok se ti zajebajes na citadeli. Al svi plusevi apsolutno nestanu kad dodjes do kraja, i cerberus baze BTW.

Onda ti sve padne u vodu, ostane tako gorak okus razocaranja da imam osjecaj da sam bezveze bacio tih 5 godina uzivanja u ME kad ovo naprave.
Samo ti igraj, problem je sta igras na insane pa se puno vise trudis a neces bit nicim nagradjen.

Staro 13.03.2012., 12:39   #197
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008

Vendetta je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2012., 12:47   #198
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

nuff said XD
Staro 13.03.2012., 13:25   #199
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

A poludio sam kad je Drew otisao, zvanicno tek 2012, a ME3 produkcija pocela odma poslije ME2.
I vec onda izgleda nije bio na ME3 projektu. Tako da je jednostavno vidit kako su zasrali, vjerovatno ga prebacili na SWTOR, gdje je dao sta je mogao prije nego je dao otkaz jer je vidio gdje sve to ide.

Staro 14.03.2012., 12:02   #200
Banx
Premium
Moj komp

Banx's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
kak me zivciraju titlovi,prebrzo to leti...
Banx je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2012., 23:15   #201
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Evo jedinog nacina kako mozete imati najbolji moguci kraj igre.
Staro 14.03.2012., 23:35   #202
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Citiraj:
Autor HCS Pregled postova
Evo jedinog nacina kako mozete imati najbolji moguci kraj igre.
baš sam tražija nešto ovog tipa, al onda sam priša igru...
bolje da ne počinjem opet o tome
Staro 15.03.2012., 00:53   #203
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Citiraj:
Autor zhecky Pregled postova
baš sam tražija nešto ovog tipa, al onda sam priša igru...
bolje da ne počinjem opet o tome
Ja probao, ali kraj je 90% isti. Dobro je to covjek rekao na videu dolje, nemojte otvarati ako niste presli igru.

http://www.youtube.com/watch?v=4H_A7SeawU4
Staro 15.03.2012., 01:46   #204
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Zakon je lik, svaka mu cast
Ma EA/Bioware sigurno pucaju na DLC koji ce zavrsiti pricu ili ce se odluciti da ce na kraju biti ME 4,5,6... jer mi nema bas pretjeranog smisla izbacivati dlceve s takvim zavrsetkom igre.
veve je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2012., 09:55   #205
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

A ovo je Rick, tip je radio save editora i coalesced.ini repackere za ME 1 i ME2, lik je odlican.

@HCS
a tko jos ima volje igrat, tek se nekako pomirujem sa sudbinom sta je na kraju, pa da opet sve to gledam..nema shanse.

@veve
Jel oni pucaju ili ne na DLC i nastavak price, i nakon najava da je ovo finalni kraj (iako su ovi krajevi bili na ME3 leaku mjesecima prije izlaska) i teorije da je ovo radi datamininga, da ce kraj doc nakandno, da je indoktrinacija...itd.
Odjeknulo je puno gore nego su mislili, fan rage, unsub na SWTOR, http://retakeme3.priv.nu/

Gameri su skupili 45k dolara za dobrotvorne svrhe, na taj nacin su pokazali medijima da nisu samo whining fanovi sta pizde, nego da je ozbljan pokret, Forbes je izvjestio dobro o tome, i drugi mediji su poceli polako okrecat pricu, neki Voice actori iz igre su se prikljucili na twiteru i na donacije (NDA im brani da ista kazu al podrzavaju gamere) komentari tipa: "i da nas Bioware niti ne saslusa, u najgorem slucaju smo pomogli djeci" su vec izaslu u medijima
Igra sa AAA ratingom je pala prodajna cjena za 20ak% a jos Azije nije vidilo.

Uglavnom, sumnjam da im je ovo bio plan, jer im se vratilo od glavu poprilicno, ako je i bio planiran, sigurno nisu ocekivali ovaj feedback.

Pratit nekoliko threadova od kojihs vaki ima preko 1000+ strana je nocna mora, al evo sta su tweatali iz Biowarea.

User 1: "I still want to believe you guys are sneaky trolls and have something going on you don't tell us yet. Can I get a cryptic reply?"
@masseffect: "The sun, it shines. www.youtube.com/watch"

User 2: "You are either a massive sadist or a beacon of hope."
@masseffect: "Can't it be both?"

User 3: "I kinda feel lost after that ending...not what I expected and left me feeling everything done was for nothing."
@masseffect: "We know it's a lot to take in! But hang in there. Your decisions matter."

User 4: "Are you holding something back, that could quell the large amount of frustration from the community, a tiny hint would be enough."
@masseffect: "Mike Gamble already said on his twitter, if the fans knew what was in store, the reaction would be different."

User 5: "I loved 98% of ME3..but something has to be up w/ ending..too much talent at BW for that business. Keep my saves?"
@masseffect: "We're keeping our saves, that's for sure."

User 6: "Fans are people too. Playing with their minds isn't that nice as it may look like to people from Bioware."
@masseffect: "We're not playing with anyone's minds, we are answering what questions we can and recording what feedback we receive."

User 7: "Its not that the ending was taken in the wrong direction its that it makes NO SENSE. Ashley was on the Normandy? she [was] with me."
@masseffect: "Probably a good thing to be cautious of."

User 8: "Do y'all have any ETA when more news will be released? Dying for news on a new ending/DLC."
@masseffect: "No ETA yet, but you will be updated via Facebook and Twitter when the news is available ."

EPIC TROLL

http://s18.postimage.org/rblf4tfx5/photo_1.png

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 15.03.2012. u 10:45.
Staro 15.03.2012., 11:06   #206
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009

Sve što se događa nakon što Harbinger spali Sheparda (ili u mom slučaju FemShepa) izgleda kao san. Počevši od guna sa beskonačno municije, izgleda Citadela, upletanja Illusive Man-a i Andersona pa sve do kraja koji je sve, samo ne nešto što bi se uklapalo u ME svemir. Čak su nam u kod najboljeg "kraja" dali hint da je sve san kada netko u pougljenjenom N7 oklopu na Zemlji udahne. I sada će htjeti da iskašljemo još love da bi došli do kraja...

Ja sam platio igru. Nisam platio pola igre, nisam je nelegalno skinuo. Platio sam cijelu igru. A ako misle da ću im dodatno platiti da dobijem kraj igre (odnosno trilogije) u obliku DLC-a, gadno se varaju. Od sada sve što ću od BioWare-a skidati, a vezano je za ME svemir, će biti piratsko, nelegalno i besplatno. Mogli su me musti sa dodatnim misijama još pet godina, ali sa takvim govnarskim pristupom su sami sebi zatvorili moj novčanik.

FUCK YOU, BIOWARE&EA!
-->
ME1 sam odigrao i kupio u bundle-u sa ME2. Sve DLC-ove za obje igre sam također kupio (ali doslovce sve, čak i one blesave gear packoe). Obje igre sam prešao sa istim likom i na to potrošio preko 100 sati. Strah me je staviti na papir koliko sam love potrošio.

ME3 sam naručio prije nego je izašla. Oprostio sam Bioware-u onu glupost sa lockom igre do 9.3.2012 u 01.00 sati, kvragu, ustao sam se u 1 ujutro da odigram uvod (nema veze što sam u 7 išao na posao). Oprostio sam i to što na pre-order nisam dobio warfare pack. Oprostio sam im i to što sam morao iskašljati dodatnih 8 eura za first-day DLC From Ashes (za koji nema nikakvog normalnog objašnjenja zašto je to DLC, a ne dio igre).

ALI OVO S*ANJE OD KRAJA IM NEĆU OPROSTITI!!! Da se razumijemo, apsolutno mi je jasno da ovo nije "pravi" kraj. Više o tome u nastavku:

Sve što se događa nakon što Harbinger spali Sheparda (ili u mom slučaju FemShepa) izgleda kao san. Počevši od guna sa beskonačno municije, izgleda Citadela, upletanja Illusive Man-a i Andersona pa sve do kraja koji je sve, samo ne nešto što bi se uklapalo u ME svemir. Čak su nam u kod najboljeg "kraja" dali hint da je sve san kada netko u pougljenjenom N7 oklopu na Zemlji udahne. I sada će htjeti da iskašljemo još love da bi došli do kraja...

Ja sam platio igru. Nisam platio pola igre, nisam je nelegalno skinuo. Platio sam cijelu igru. A ako misle da ću im dodatno platiti da dobijem kraj igre (odnosno trilogije) u obliku DLC-a, gadno se varaju. Od sada sve što ću od BioWare-a skidati, a vezano je za ME svemir, će biti piratsko, nelegalno i besplatno. Mogli su me musti sa dodatnim misijama još pet godina, ali sa takvim govnarskim pristupom su sami sebi zatvorili moj novčanik.

FUCK YOU, BIOWARE&EA!
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2012., 11:20   #207
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

ma ovo je kraj koji su oni zamislili (koji je u najmanju ruku sranje) i sad se mi jadnici jednostavno zavaravamo da je to možda nekakva halucinacija il koznašta... ako imaju barem pola mozga objeručke će zgrabit ovu ponudu communitya da im naprave nekakav kraj il ekspanziju, jebote pa ljudi rade posao koji su oni trebali obaviti.
neko bi hudsonu triba objasnit da nezaboravan =/= dobar, ovo je definitivno nezaboravno, al i neoprostivo hahah

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Staro 15.03.2012., 13:02   #208
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@Garro
Pa da, to sam i ja rekao, neka se jebu, od mene vise ni lipe nece vidit nikad. Svako malo izadje nova igra koja je visoko ocjenjena (znaci sranje) sa unistenom radnjom, tonom bugova i moras cekat mjesecima da bi postala igriva (ako i tada), al ni najmanje im ne smeta da ti dignu lovu unaprijed.
Sad citam da je iz D3 izbacen MP, izbacen je onaj dio koji su na vec 2 blizzcona prezentirali.... neka idu u kurac, zasad D3 ima jedva 10% shanse da ga kupim, cijela industrija je isla u kruac.
Glede indoktrinacije, bolje im je da hitno rade "ending" DLC, jer su ujebali sve da mi se place.

@Zhecky
Kako su zamislili da su zamislili, nije im proslo ocekivano. Sad il mjenjaju kraj il jebe-mi-se-sta, nit ne pomisljam igrat dok ne bude replay value pozitivan, a placanje DLCa nece vidit ni po koju cjenu od mene, platio sam za vec "kick in the quad", imam torente i giveentitlements.exe, to neka im bude za ovaj usrani kraj.

Glede "nezaboravnog endinga" prvi komentar na forumu je bija da ce lik, ako ikad vidi tog idiota da ga opizdi nogom u jaja, da i on dobije nezaboravnu uspomenu.

Staro 15.03.2012., 14:20   #209
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Staro 15.03.2012., 14:32   #210
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Ajd to za DLC je dobra vijest no opet jebeš igru koju kupiš, igraš, završiš no nisi je prešao jer trebaš kupit dodatni DLC u kojem je pravi kraj priče.

Bilo bi fer kad bi pustili đabe taj DLC.
doky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno