|
![]() |
#181 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#182 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
http://www.youtube.com/watch?v=pQwECWowins ljepotica unboxing...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Chevron WP7 permanentno otkljućavanje WP7 uređaja: http://www.chevronwp7.com/post/16796...ocker-released za 50 kuna! Izgleda da lansiranje Nokia WP7 uređaja je pokrenulo stvari u pozitivnom smjeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
PRO
|
pa to nije otključavanje, to je tzv "jailbreak". i kakvo plaćanje, skini sa interneta, ima i na torrentima (nije ilegalno).
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 05.11.2011. u 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zahvaljujući XDA, sada možete koristiti Nokia Maps na bilo kojem WP7 mobu. Uživajte. http://pocketnow.com/windows-phone/n...ailable-to-all
![]() |
#187 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
|
Naši dušobrižnici su sredili i Nokia Music. Iako mi od toga trenutno nemamo puno koristi, nikaf se ne zna. http://mynokiablog.com/2011/11/09/no...ing-is-sacred/ Sređeno http://mynokiablog.com/2011/11/05/no...er-wp-devices/
![]() |
#189 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Bok ekipa, može biti da sam već pitao, no nisam siguran da je netko odgovorio: Je li itko uspio namjestiti ad hoc mrežu tako da mu funkcionira s Omniom 7? (Probao sam i sa Connectify, ali sam imao nekih problema sa LAN mrežom..)
![]() |
#190 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Ljudi sta mislite o Optimus 7? Dosadio mi droid pa da probam reko mango? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#194 |
Registered User
|
Trenutno Ideos u8150 mislio kupiti x5, ali mi droid monoton. Sad mene interesuje posto mi s.amoled 4 incha ne igra neku ulogu, dovoljno mi je 3,8 lcd. Kako to da je samsung omnia7 bolja od lg kad radi na starijem chipsetu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Premium
|
LG ima lošu kvalitetu izrade, loš materijal, lošu kameru, loš ekran,.... U svim usporednim testovima, na bilo kojoj platformi, je ubjedljivo zadnji. LG je low end mobilne telefonije.
![]() |
#198 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Što se tiče HD2 zanima me zašto se mogu pokrećati WP7, Android i Megoo na njemu? Dali zbog dovoljne zainteresiranosti developera da ga portaju, ili zato što možda ima neku hardwersku caku pa može? |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
PRO
|
Zbog hardvera. njegov hardver zadovoljava specifikacije za wp7 šta se tiče procesora, matične itd. Također u prilog idu i driveri koji postoje iz wm 6.5. Ista je stvar i sa androidom.
![]() |
#201 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Dali je netko pokusao otkljucati omniu 7 tako da moze skidati bespla aplikacije, te kakva su vam iskustva s time ? Sto se mobitela tice koristim omniu 7 skoro pola godine, i za mene je wp7 trenutno najbolji mobilni OS. Sto se LG Optimusa 7 tice savjetujem da ga zaobilazite u sirokom luku, kao uostalom manje vise sve LG proizvode ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
PRO
|
LG Optimus 7 je sasvim u redu mobitel. Prijatelj ga ima, i dosta često prčkam po njemu. Taj mobitel radi, i radi dobro. Molio bih da se ta seruckanja po LG-u potkrijepe iskustvom, jer mi je više dosta, a vrlo vjerojatno i drugima, trollova koji bane iz vedra neba i više ne komentiraju ništa na tu temu/post. Ovo nije napisano kao uvreda, nego kao poticaj da postovi budu jezgroviti i informativni, čisto da se informacije mogu lakše naći u temi. Hvala unaprijed. ![]()
![]() |
#204 |
Registered User
|
Eh to mi se vise svidja cuti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Registered User
|
Sinoc mi stigao LG Optimus 7. I ocaran sam, telefon je previse gotivan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
PRO
|
pa točno to. Ali neću ocjenjivati cijeli LG asortiman po par primjeraka, i to u prošlosti. Ako netko ima dotični uređaj i imao je problema ili je čuo za njih, neka napiše što je bilo i eventualno kako to rješiti.
![]() |
#208 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Stigao HTC Titan. Me Gusta! ![]() Kvalitet izrade vrhunski. Ostatak na nivou ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Koja su zadnja dostignuca sa tetheringom na WP uredajima? Tocnije, interesira me za Omniu 7, svi update-i. Da li ima kakve sanse ili je onemoguceno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
PRO
|
WraGG, može malo dojmova o HTC titanu? Veličina prvenstveno. može li to stati u džep? Skida li hlače kad je u džepu? ![]() Rezolucija, surfanje, kamera (brzina slikanja i low light condition)? Par slika? Budi lud! ![]()
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 09.12.2011. u 13:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|