Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.10.2012., 21:04   #181
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Pa kažem ti Od pasivnih imaš Poison Burst + dupli bonus na MoE. A tu su i Cursed Daggers i Venomous Hail. Poison je jednostavno logičan izbor ako ideš na elemental dmg
Daa tek sad vidim da su svakakvi bonusi i skilovi za poison... s tim da je onaj glaive attack brutalno jak sam po sebi...pao novi unique pištač al ga jos nemrem equipat..joooj
picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2012., 21:05   #182
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

btw ak je netko uzimao onaj 4x pack, mozda bih uzeo jednu kopiju za sebe (platio naravno )
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.10.2012., 22:20   #183
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
javi ako nabavis =p

ako se igra kome -> pm
wnbeeeE je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2012., 14:34   #184
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

E, daj mi recite, kad zavrsim igru, imam opciju da idem na mapworks.. sto sam i napravio. ali netko je pricao da se moze igrati game + ili kak se ono zove..? Nisam vidio nigdje opciju za tak nes? Jeli to nesto da se prelazi ispocetka ali teze? I ak sam vec krenui u mapworks, mogu li ovu drugu varijantu.

I samo za info, imam onu prvu krekanu verziju thx
Staro 16.10.2012., 14:42   #185
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Dostupno ti je cijelo vrijeme i jedno i drugo. Za NG+ ti je čova na JZ kraju grada
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2012., 15:13   #186
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Aha, ok, thx!
Staro 16.10.2012., 15:26   #187
~Trt~
red drum
Moj komp

~Trt~'s Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Prešao na normal,nakrcao se šiframa i itemima,odigrao još pol sata i obrisao game. Dosadno kao i D3 nakon nekog vremena

~Trt~ je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2012., 15:52   #188
Keyser Söze
Rent-a-maniac
Moj komp

Keyser Söze's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
presao i ostao malo razocaran. odigrao jednu mapu u mapworks ali to vise nije to
Staro 16.10.2012., 15:55   #189
alen.s
Premium
Moj komp

alen.s's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
nije ni meni neš sjela.....Titan Quest je idalje naj xd
alen.s je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2012., 16:01   #190
Keyser Söze
Rent-a-maniac
Moj komp

Keyser Söze's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova
ma sve je bilo super do ovog zadnjeg bossa, nakon toga neka praznina

bio sam ono...wait...what? i gotovo.
Oglas

Oglas
Staro 16.10.2012., 16:01   #191
ivan77
Guest

šteta 14€ ...
  Reply With Quote
Staro 16.10.2012., 20:38   #192
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

da? Dam nekome 60 kn za key
Staro 16.10.2012., 20:49   #193
ivan77
Guest

vezan je za steam inače bi ti dao odmah
  Reply With Quote
Staro 16.10.2012., 22:47   #194
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova
Jako dobar je, ali poslije X prolaza i raznih kombinacija se ga čovjek lagano zasiti dok sve prođe, isto ko i sa Diablom 3 jer nema random map generatora...

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
šteta 14€ ...
Pa koji vrag si se onda zaletavao sa kupnjom igre? Em ima demo, em si mogao trial skinuti s alternativnih mjesta pa vidjeti (k)ako ti se dopada.
U današnje vrijeme se ne isplati nikako preorderati igre ako se ne dobi jako dobar bonus (više većih DLCeva) ili značajan popust (-25% minimum).
Previše loših igara pobere zaradu u prvih par tjedana na za*eb, koje dođu X puta više nego jedan Torchlight, a nude puno kraći i lošiji gameplay. Kriminalno je dati punu cijenu (50$+) za nekvu ispodprosječnu igru koja je često loši port sa konzola kako to danas biva.
Ja sam svoj T2 kupio kao 4-pack i ispalo nas je puno jeftinije svakoga (-33%), i svakako se isplatio.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2012., 22:53   #195
ivan77
Guest

ma nije , ajd za tu cijenu je ok, nije baš šteta,pretjerujem
Al slažem s se s ovim za predorder. Jedino nisam zažalio za Xcom .
Al recimo preordao ME3 i ono . osjećaj da sam uzeo 30€ u ruku i zgužvao.
  Reply With Quote
Staro 24.11.2012., 09:51   #196
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Trebam savjet za berserkera, lvl 22 sam, stats sam pumpao: 2 str, 2 dex, 1 vit ili 1 focus (svaki level sam mijenjao) da li nastavim tako?
gin.tonic je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2012., 20:26   #197
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Ko još nije uzeo igru, na Steamu je 9,49€ sljedeća 2 dana
Staro 26.11.2012., 10:41   #198
Kristijan1
Premium
Moj komp

Kristijan1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Može li mi netko reći što dobijem sa onim silnim patchevima koji su izašli za igru ?
Svaki je gotovo 1Gb , a izašlo ih je već 6 (možda i više ).
Stavio sam prva 4 i nisam primjetio ništa da se promijenilo u samoj igri .
Najiritantnije je što svaki patch ima identičan opis ( kao da su radili samo copy - paste , opisa samog patcha ) .
Kristijan1 je online   Reply With Quote
Staro 26.11.2012., 11:01   #199
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

1 GB? Teško Bila su 2-3 veća patcha, ostalo su uglavnom manji fixovi.

Patch notes
Staro 24.02.2013., 18:31   #200
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Ima koga da jos igra Torchlight?

Ima nekoga da se rijesava keya?
Staro 24.02.2013., 18:43   #201
seno
Registered User
Moj komp

seno's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Ako ko ima 1 key dam mu 10 Dota2 keys za jedan Torch2 xD.
seno je offline   Reply With Quote
Staro 25.02.2013., 23:33   #202
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Evo ja danas opet malo krenio, sto da kazem, offline mod radi odlicno (u D3 me nesto diskonekta malo pa cesto). Cak sam uspio 3 sata u komadu odigrati. Zaboravio sam kako je igra zabavna.
Staro 26.02.2013., 16:38   #203
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Bome je, i meni je super, samo mi je zao da nitko od moje ekipe nije nabavio kopiju..:/ Izmedju nje, PoE i D3, imam mi mozda i najbolji taj neki "feeling", neznam, to sto joj mnogi spocitavaju da je previse cartoony, meni je bas to super sjelo, odlicna mi je ta atmosfera, igrivost je super, animacije, skilovi ok, ali muziku su bas rasturili, to je mozda i najbolji dio
U PoE me fasciniraju klase i skill tree, i sviđa mi se "čitljivost" skilova, affixa itd, to je mozda ono sto mi u TL2 nije bas sjelo, nije mi bas od pocetka bilo jasno koji skil trebam dizat ili koji je bolji za moju klasu itd..
Staro 26.02.2013., 18:20   #204
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Hmmda, nakon D3, PoE i T2 se čine kao dobra kombinacija Zadnje vrijeme nemam baš previše vremena za igranje, tako da sam nešto sitno nabadao PoE, ali mislim da ću se brzo vratit i Torchlightu.

Mislim da je zabava riječ koja najbolje opisuje igru Muzika je stvarno zakon i jako dobro prati okolinu, ali najbolja mi je stvar što doslovno možeš odigrat 10-15 minuta i ne izgubit ništa. Tipa da opet moraš prolazit level ispočetka
Staro 01.04.2013., 18:32   #205
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
može malo pojašnjenje, na koju igru mislite pod PoE?

što se tiče torchlight 2, odlična je to igra ali iskreno meni ne može ni prismrdit d3. jednostavno, neke igre voliš više od drugih i druge ti ne mogu ući u istu rečenicu s njima.

ne kažem ja da je diablo bolji, nek i nije meni je bolji a to mi je jedino bitno. igro sam kod frenda dobar dio acta 3, čisto da malo iskusim igru prije nego je kupim i na kraju sam shvatio da nema potrebe da pored diabla 3 kupujem vrlo sličnu igru, na koju ću gubit dosta vremena koje bi mogo u diablu 3 potrošit na dizanje nekog lika na zavidnu razinu. ne kažem da torchligt 2 nije zabavan na svoj način, ali meni je diablo 3 ipak jedna nova razina i ne kužim ljude koji stalno kritiziraju 3 u odnosu na 2. jer je puno stvari slično kao u 2, s time da su u 3 neke stvari napravili i bolje. to ne znači da je sama igra bolja, ali je ono na razini očekivanja. sad, uvijek će biti nezadovoljnih i oni što uspoređuju razne igre, a jedino što je bitno i što si svatko treba postavit u glavi ko pitanje, dal ti je gušt igrat tu igru? i samo na to dat iskren odgovor, ako nije bože moj ima i drugih igara. ako je, nema smisla svađat se po forumima i dokazivat nekome zašto je torchligt 2 bolji ili gori od diabla 3, jer jedino što je bitno je da oni kojii kupe te igre u njima i uživaju samo to i ništa više. a koja je bolja, uvijek će biti raznih mišljenja i komentara. ne može svima sve biti jednako zabavno, i dobro.
praskatonick je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2013., 18:35   #206
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
može malo pojašnjenje, na koju igru mislite pod PoE?

što se tiče torchlight 2, odlična je to igra ali iskreno meni ne može ni prismrdit d3. jednostavno, neke igre voliš više od drugih i druge ti ne mogu ući u istu rečenicu s njima.

ne kažem ja da je diablo bolji, nek i nije meni je bolji a to mi je jedino bitno. igro sam kod frenda dobar dio acta 3, čisto da malo iskusim igru prije nego je kupim i na kraju sam shvatio da nema potrebe da pored diabla 3 kupujem vrlo sličnu igru, na koju ću gubit dosta vremena koje bi mogo u diablu 3 potrošit na dizanje nekog lika na zavidnu razinu. ne kažem da torchligt 2 nije zabavan na svoj način, ali meni je diablo 3 ipak jedna nova razina i ne kužim ljude koji stalno kritiziraju 3 u odnosu na 2. jer je puno stvari slično kao u 2, s time da su u 3 neke stvari napravili i bolje. to ne znači da je sama igra bolja, ali je ono na razini očekivanja. sad, uvijek će biti nezadovoljnih i oni što uspoređuju razne igre, a jedino što je bitno i što si svatko treba postavit u glavi ko pitanje, dal ti je gušt igrat tu igru? i samo na to dat iskren odgovor, ako nije bože moj ima i drugih igara. ako je, nema smisla svađat se po forumima i dokazivat nekome zašto je torchligt 2 bolji ili gori od diabla 3, jer jedino što je bitno je da oni kojii kupe te igre u njima i uživaju samo to i ništa više. a koja je bolja, uvijek će biti raznih mišljenja i komentara. ne može svima sve biti jednako zabavno, i dobro.
tako "pametan" i elokventan, a ne zna šta znači skraćenica "PoE" - Path of Exile...
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2013., 22:24   #207
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
najbolje da se cijeli svijet ravna po vama, ajde se malo prizemljite za početak. nigdje se nisam pravio pametan, samo sam reko moj dojam jer sam igro obadvije igre. s time da diablo jednostavno ima bolju priču, i gameplay je nekako ozbiljniji u torchligt 2 je sve nekako prešareno previše boja barem meni to nekako smeta iako daleko od toga da je iritantno. kažem, moj je dojam da su obadvije igre zadovoljile očekivanja. s time da je meni, naglašavam meni ipak diablo ostao nedodirljiv u RPG igrama. Path of Exile nisam igro, ali brijem da ta nepoznata igra nije u rangu ove dvije. čim nikad nisam čuo za nju, to dovoljno govori o njoj. slobodno se vrijeđajte koliko hoćete, ali i sami znate da je to istina. da je neka igra vrhunska, igrali bi je svi a ne samo poneki ljudi.

inače pametni, pamet nema veze s neznanjem i neiformiranosti oko neke igre.

čim čovjek kaže neku kritiku, ili dojam koji ne odgovara funboyevcima odmah dreka i galama. ko da tražite igru, koja će biti bolja od D3 ali ju nikako ne možete naći ma koliko se silno trudili. i sami znate da takva igra ne postoji, dakle bio bi red da odustanete i da se uhvatite D3 ili malo lošijeg RPG-a Torchlight 2, ponavljam malo lošijeg.
praskatonick je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2013., 22:58   #208
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Wow, uvijek se iznova iznenadim kakvi likovi dwell-aju na ovom forumu ._. (čast iznimkama )

Dakle ti dodjes na temu TL2 da ga posereš, da poseres i PoE za kojeg nikada nisi NITI ČUO te da ostatak vremena trolaš samo o Diablu3? Pa imaš temu o D3, ne kužim čemu dizati ovu temu iz mrtvih da pričaš o D3?

Čekaj i onda smo "mi" svi fanboyevi? Pa frajeru tebi je mozak ispran, možda bi ipak trebao malo smanjiti farm po A3 i otvoriti um drugim igrama ili nedaj bože nekim drugim stvarima u životu koje npr uključuju izlazak van itd...

NHF!

*edit: typo
Staro 01.04.2013., 23:56   #209
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Danas stigao pošteni update od 700+ MB za Torchlight preko Steama, evo notesa:

Code:
Steam Workshop Now Available for Torchlight II!
Announcement - Valve
The Steam Workshop is Now Available for Torchlight II and to celebrate the
game is on sale for 50% off!*

A new launcher synchronizes any mods you have subscribed to, and lets you
customize their activation state and loading priority. In addition, when playing
Internet games in the lobby, you will be able to filter modded games by mod
combination, and with a single button click, subscribe to those mods.
Torchlight II will then restart, synchronize them, and activate them before
returning you to the game.

The Steam Workshop is also fully integrated with GUTS, the in-house editor
for Torchlight II. You can publish directly to Steam Workshop when you
compile your mod, making it available immediately for others to play. Mods
that have already been made with GUTS can also be quickly imported into
the Steam Workshop.

The Workshop launch also introduces new content into the base game, including:
The NetherRealm tileset - new NetherRealm dungeons can be found via portals
throughout the world
New Monsters
New armor sets
New weapons
New pets - including the Headcrab!
New endgame map content
Some additional new dungeons in New Game plus modes in large overworld
areas

*Offer ends April 8th at 2 PM Pacific Time
Izdaju jedan veliki patch koji doda više noviteta nego Blizz u godinu dana
Da nije smiješno bi bilo za plakanje...
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2013., 00:21   #210
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
najbolje da se cijeli svijet ravna po vama, ajde se malo prizemljite za početak. nigdje se nisam pravio pametan, samo sam reko moj dojam jer sam igro obadvije igre. s time da diablo jednostavno ima bolju priču, i gameplay je nekako ozbiljniji u torchligt 2 je sve nekako prešareno previše boja barem meni to nekako smeta iako daleko od toga da je iritantno. kažem, moj je dojam da su obadvije igre zadovoljile očekivanja. s time da je meni, naglašavam meni ipak diablo ostao nedodirljiv u RPG igrama. Path of Exile nisam igro, ali brijem da ta nepoznata igra nije u rangu ove dvije. čim nikad nisam čuo za nju, to dovoljno govori o njoj. slobodno se vrijeđajte koliko hoćete, ali i sami znate da je to istina. da je neka igra vrhunska, igrali bi je svi a ne samo poneki ljudi.

inače pametni, pamet nema veze s neznanjem i neiformiranosti oko neke igre.

čim čovjek kaže neku kritiku, ili dojam koji ne odgovara funboyevcima odmah dreka i galama. ko da tražite igru, koja će biti bolja od D3 ali ju nikako ne možete naći ma koliko se silno trudili. i sami znate da takva igra ne postoji, dakle bio bi red da odustanete i da se uhvatite D3 ili malo lošijeg RPG-a Torchlight 2, ponavljam malo lošijeg.
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno