|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni je drago. Ne zbog svicarci nego zbog ziheraske igre s kojima su nastupile "zvucne" drzave. Treba igrat za pobjedu. Iako Španjolci su imali šansi al neče da uđe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
11 je bio koeficijent na Švicarce ![]() ![]() A šta reći , ovo je stvarno iznenađenje, mišljenja sam bio da će Španjolci daleko dogurati (možda tako na kraju i bude) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ideš. Ja pratim preko stream-a na kojemu neam komentatora, niti piše reza. Mislio sam da se Španci žure jer žele 3 boda pokupit. I paff na kraju...reza 1:0 za Švicu ![]() Svaka cast dečkima, dobro su se branili. p.s. jeli tko skuzio srednjak oko 91" - 92" minute kada je kamera ulovila nekoga na tribini? ![]()
![]() |
#184 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ovo je bunker gori od Interovog ![]() Jel se samo meni pobogu čini da je gol od damn neutralsa bio faul? Onaj je u padu pokosio Piquea nogama po leđima ![]() Šteta za Španjolce, šteta da jedna od najtalentiranijih generacija u nogometnoj povijesti uopče ovako izgubi. 25 šuteva na gol. Raj za oči gledati kako Španjolci igraju. Zastrašujuče dobra igra, ali neće pa neće.
![]() |
#185 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Svejedno idu dalje i jedni i drugi 100%, tako da se nema sta uzrujavati Španjolska, pokupiti će 6 bodova u sljedeće dvije utakmice. Švicarska uz malo sreće i zatvorenu igru do rezultata koji će biti upisan u njihovu povijest |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Španjolska - katastrofa. Onaj mulac od Busketska u ekipi, cijelu utakmici nije napravio nista, Sergio Ramos pogubljen na boku. Torres na klupi od pocetka. Dva zadnja vezna na takav bunker. I treba im poraz da se srede malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#189 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Inače, Španjolci također super ko individualci, a inače ono....
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 | |
Premium
|
Citiraj:
Jaooooo ![]() ![]() ![]() Srozo se pervan ali ga još uvijek zna nekad pogodit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ideš. Korejci nisu uopće loši... 2:2 prognoza ako ovako nastave edit: Što nevolim kad se nogometne zvijezdice ljute kad im se nesvira prekršaj, ili kad oni napreve pa se svira. Buci buci ![]() ![]() edit: ebote led...
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 17.06.2010. u 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Po meni najbolja tekma by far dosad. Odlican nogomet, brza igra, bez filozofiranja, i napokon dosta golova. Korea dosta dobra do sredine drugog poluvremena, s ovom igrom bi trebali ic dalje. Argentina FTW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
haha, ja sam tek uoci ove tekme s Argentinom skuzio da su obje Koreje na prvenstvu ![]() Gledam najavu i mislim si "pa sto ne igra Koreja s Brazilom u skupini" |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Onako loše utakmie su vjerovatno bile iz razloga sto je to bilo prvo golo pa niko nije htio da izgubi (bio je cilj braniti se, pa dati go u slučaju kontre). Sada se već zna kome je pobjeda POTRBENA i drugo i treće kolo bi trebalo biti dosta zanimljivije nego one utakmice na otvaranju.
![]() |
#196 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Konačno tekma kak spada ![]() ![]()
![]() |
#197 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Maradona je mama =) Argentina do finala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Premium
|
Zakaj bi bila premala cijena? U odnosu na naše prenapuhane cijene, ovo je čisto normalna cijena. Pa već ohoho se takva roba radi na azijskom tržištu gdje je jeftinija radna snaga i sa uvozom i izvozom materijala i sirovina jeftinije ispadne nego da se radi u matičnim državama naprimjer. Go for it ![]()
![]() |
#201 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
http://www.amazon.com/Nike-10-11-Bra.../dp/B003ARDDCM http://www.kitbag.com/stores/kitbag/...aspx?pid=65865 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Još uvijek stojim iza toga da te jebene trube utječu na cijeli ishod utakmice.Totalno demoraliziraju i uspavljuju. A večeras,mo'š misliti ELITNOG večernjeg termina - Francuska protiv Meksika.Yeeeah. ![]()
![]() |
![]() |
#203 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Inače ti dresovi su rađeni od recikliranih boca i pogodi gdje -> Taiwan As I said: Citiraj:
![]() |
![]() |
#204 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Jesi ti ikad bio u inozemstvu? Bilo gdje? Cijene odjeće, obuće, dresova i sl. su iste kao kod nas. Nigdje na svijetu ne mozes kupiti original dres za 100 kn. I normalno da se sve radi na azijskom trzistu, sta se čudiš toliko, kakve to pobogu veze ima? Radi se o jeftinoj radnoj snazi ali tehnologija i materijal je i dalje kvalitetan. Nike ce napraviti dres za 5$, a u americi ce ga prodati za 60$, svijet je okrutan znaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Premium
|
Oprosti, nisam ja taj koji se čudim. Ja sam rekao da je to normalna cijena za to tržište. Citiraj:
![]() A poznavajući standard koji je u Tajlandu, ovo je ok cijena za njih. Pitaj Boga da li su dresovi ukradeni ili kaj već, ali pogledaj po slikama jesu li to identični dresovi? Pa čak i sitne konce.
![]() |
![]() |
#206 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
nisu ti to orginal dresovi ja uzeo 2 dressa od 2 razlicita trgovca za 30 usd-a svaki, i svaki je bio drukciji nego na slici, znaci nije orginal, nego neka losa kineska kopija, i dobio refunde od oboje ako zelis kupovat dresove, kupuj na kraju sezone kad su na snizenju 30%, znaci oko 350kn, ili od repke nakon sta izdaju nove dresove |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo još jedne "gledljive" tekme. Meksiko mi čak bolje izgleda na terenu, ali imam osjećaj da im nedostaje "nekakav" mali dio da bi okrunili, po meni, bolju igru od Francuza. Osobno bi volio da Meksiko dobije mada opet kažem, po meni, Francuzi su ipak u nogometnom smislu veći kapacitet |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Buhaha ![]() KMU! evo još jednog ![]() 2:0 ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.06.2010. u 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Baš mi je drago što je Mehiko dobio ovu utakmicu. Bolje su igrali, potpuno zasluženo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|