|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesus Maria. Meni previše svijetli i ledica od powera, a ovo je k'o Božićno drvce. I još je duplo skuplji od CM690 II.
![]() |
#182 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#184 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni se opasno svidja 600T, ali jednostavno je preskup (1300kn?). Mislim, i da prodam svog Anteca 1200 pa nadoplatim par-stotina kn, opet gubim odredjeni dio hladjenja koje ovaj pruža.. No to podrazumjeva i manje prasine.. Prvenstveno bi mi posluzilo radi prenosivosti, jer u ovo vrime imamo lan-partye na otoku kod frenda, a Antec jednostavno nije za nosati okolo.. Nisam pametan... Za ovaj cirkus necu ni komentirati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Super kućište, samo mi nije jasno: Citiraj:
![]() I zar ovo kućište nije imalo oznaku X2000, bez F ? Ili je ovo neki novi edition ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ima više TYR x2000 kučišta. F, B, FB itd... Ako se ne varam i W varijanta B- Black W - Window F je nešto malo veći od običnog X2000 i mislim da ima USB 3.0. Uglavnom, ima nekih minornih razlika. A ovo da po defaultu ne podržava 2.5" uređaje u HDD Bayu me jako iznenadilo, na to uopće nisam mislio. Šteta, ali izgleda da će se morati naći drugo mjesto za SSD, no dobro, makar tu mjesta ima koliko hočeš ![]() Jedva čekam da si malo oslobodim mjesec od dodatnih troškova pa da ubodem TYR X2000. ![]() Samo treba preživiti registraciju auta ![]()
![]() |
![]() |
#188 | |
|
Citiraj:
EDIT: Staje bez problema i sa E-ATX pločom ![]() Ima sasvim dovoljno mjesta, samo ga treba montirati. http://www.youtube.com/watch?v=LS6hD...eature=related
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 29.10.2010. u 17:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 | |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() @Hammer - nadam se da znaš da oprić informatika više ne prodaje stvari sa casekinga, već sada samo isključivo noctuu i one ostale osnovne stvari. Ako imaš neki drugi dućan preko kojeg bi naručivao, podijeli sa ostalima ![]()
![]() |
![]() |
#192 | ||
|
Citiraj:
Ako ti prolazi HAFov izgled, go for it ![]() Citiraj:
Koliko ja znam još uvijek imaju dostupnu naruđbu, od koga, to neznam:
![]() |
![]() |
#193 | |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Hej ekipa, moze preporuka za neko "tiho" kuciste. Znam da ce uvijek biti nesto sto "zuji" u kucistu pa krecem opet sve lagano stisavat (mjenjam ventove pa mozda cak ode i H50...budemo vidjeli jos za vodu jer sam zadovoljan sa njom). Recimo Cosmos mi je bio tisi od Obsidiana, ali se grijao kao blesav, los cable m., dosta uzak, problemi sa zadnjom stranicom.....ali je bio definitivno tisi od Obsidiana. Sada trazim isto tako neko "tiho" kuciste....pa mozda ka cak i piknem ako sve bude ok. P.S. Uz Scythe Gentle T., koji su jos ok tj. tihi ventovi kojima bih zamjenio ove Kama-Flex ventove (dva komada + jedna Nanoxia). |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
|
Alo frendos ![]() A da uzmeš neki malo bolji panel sa 4-5 potenciometara i na taj način umutaviš sve? Ja sam tako to riješio na svom Obsidianu sa Kaze Master Aceom.
![]() |
#196 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da cu te poslusat i uzeti neki od potenciometar..imas mozda kakvu preporuku? Uz to moram i maknit Corsair 120 mm vent sa H50....hehehe....jos uvijek ga nisam maknio vec sam samo nakeljio uz taj default 120 mm vent i Nanoxiu na H50 pa mi hladi odlicno no sada su ipak dva venta u igri pa je i veca buka. Mozda da izbacim taj Corsair vent i ostavim samo Nanoxiu ili mozda imas neku preporuku za 120 mm vent sa velikim CFM-om i sto manje dBa? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
|
Citiraj:
![]() A uz praktičnost valja misliti i na estetsku stranu pošto je ipak Obsidian u pitanju pa onda to izgleda ovako kod mene: http://www.pohrani.com/?V/On/1J2YxF44/pa260401.jpg A što se venta tiče ostavi si Nanoxiu, ništa kvalitetnije u Hrvatskoj nećeš naći, ja sam vent za hladit proc naručivao izvana.
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 02.11.2010. u 13:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Hmm...onda cu izbaciti od H50 onaj Corsair vent i ostaviti samo Nanoxiu na H50, a ne kao sada imati i 120 mm Corsair i 120 mm Nanoxiu...mislim da nema smisla imati ta dva venta gore. Koliko ventova? 3 x 140 mm Corsaira (fakat su tihi), 2 x 120 mm Scythe KamaFlex, 1 x 120 mm Nanoxia (na H50), 1 x 120 mm Corsair (dosao default sa H50 i tu ostao...malo bucan vent pa mozda umjesto njega ostavim samo Nanoxiu?!?). Ti to Obsidian stoji na stolu!? ![]() Sve me strah vadit van napajanje i cistit ga, a trrebao bih i okreniti ga tako da mu je vant sa unutarnje strane i da mi ne vuce prasinu sa poda. Sta kazes na to? Hmm....ima mozda netko koju novu Nanoxiu za utopit? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
|
Obsidan mi stoji na jednom stoliću do stola, lajk dis: http://www.pohrani.com/f/2v/NC/30myg7ca/pa230372.jpg Meni je ![]() ![]() Ako ga misliš ostaviti na podu onda bi bilo boje okrenuti napajanje da vent bude gore.
![]() |
#202 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#203 |
|
Pa neće se rastopiti ali zašto tako prekrassno kućište držati ispod stola da vuče prašinu unutra kad može biti na povišenom da se cijelo vidi i da ga vlasnik rjeđe mora čistiti ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 06.11.2010. u 15:56. Razlog: typo |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Premium
|
Citiraj:
Nista, ici ce potenciometar gore i ako nadem mozda koju novu Nanoxiu to bi bilo odlicno. Sta kazes dali bi bilo ok da izbacim default Corsair 120 mm vent sa H50 i ostavim samo Nanoxiu? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
|
![]() |
#206 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Svakao cosmos odabrati,perfektno kućište... |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ja sam ga imao - cosmos s u odnosu na sadasnji antec 300 malo je glasniji ali nista strasno s tim da u antecu imam pet ventova (2 upuh, 1 ispuh i 2 na cooleru), a u cosmosu sam imao sest ventova {1 upuh, 1+3(rad) ispuh} + laing d5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Cosmos kuciste je meni osobno predivno, i u jednu ruku mi je bio ukras u sobi. Cable managment je bio relativno slabo rijesen dok sam ventove kontrolirao preko biosa i smanjio ih na nekih 800-1000 okretaja. Tad je kuciste bilo gotovo necujno. Na defaultu bez kontrole okretaja se malo culo ali nista strasno. jedno od tisih kucista koje sam imao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|