|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Mislim da ne treba puno razglabat. Sve se vidjelo zadnjih par minuta igre. Jebte u par minuta skoro pa 3 gola. Da je bila takva zelja u igraca i utakmica tako pocela tekma bilo bi 5:0 na poluvremenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#184 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Realno treba nam stranac na klupi, nikakvi "dokazani domaci" treneri i decki koji su dosli uciti na reprezentaciji kako se vodi momcad. Kad je Bilic dosao bio je to za decke pozitivan sok, odma je nabio autoritet i kao clan "generacije 98" je imao velik kredit kod njih i zato je Euro dobro odradio, unatoc puno gresaka. Problem je u tome sto kod nas nece doc stranac nikada, jer Mamicu, Markovicu, Sinovcicu i takvima nije u interesu dopeljati nekoga tko nece slusat njihove zahtjeve i tko ce progovoriti o tome u javnosti. Sjetimo se slucaja Solde u Dinamu, rekao je Zdravkecu da mu nebu on slagao momcad i dobio je nepovratnu kartu iz kluba, a dok imamo takve smrkavce u nogometu mozemo bit sretni i sa ovime sta vidimo. Netko je spomenuo da nije trener kriv za igru i rezultat, pa onda mozemo i bez trenera jer "on nemoze nista kad imaju los dan", pa trener sluzi za motivaciju, taktiku, psihicku pripremu i na kraju opet motivaciju. Ciro nikada nije bio dobar trener, ali je zato bio najbolji motivator, dignuo je deckima naboj i adrenalin na 100% i zato su svi gorili, istio slucaj je sa Cervarom. U repki se ne uci igrat nogomet, tu je najbitnije motivirati decke i posloziti taktiku. ilic je svoj kredit ispucao i vrijeme mu je da napusti brod dok jos nije potonuo. Nakon utakmice se trebao posuti pepeom i rec da su krivi i da je lose i da ce nekog poterat iz repke, a on kaze "imali smo los dan", postao je alibi trener i zbog toga nikad nece napravit trenersku karijeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Trenutno nema boljeg za tu poziciju sto se mene tice. Ali nije problem ni u pranjicu , ni u ostalim slabijim igracima,nego u kiksanju ovih jacih. PA nema repke koja nema slabije igrace. Modric,Kranjcar,Srna,Corluka,Petrić,Eduardo moraju igrati kako treba i dati sve od sebe,onda se pokriju slabosti kod slabijih igraca.Pe ne mogu nas izvlaciti novi i mlađi igraci nego oni koji imaju staz u repki. Ako oni igraju lose, ne mozemo kriviti slabije igrace. I naravno,tu je opet taktika trenera. Malo previse kritiziramo sve ,ali cinjenica je da su kiksali i igraci i trener. Valjda ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 28.03.2011. u 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja mislim da je doslo do trenutka kad se nesto mora mjenjat, jer ocigledno ovo vise nikud ne vodi. Bilic se potrosio, treba netko novi da ubaci novu svjezinu, jer kad je nasa repka pobjedila nekog od postenijih protivnika? Njemačku na EP? Poslije toga dva debakla protiv Engleske, dvija X-a sa Ukrajinom, X sa Grčkom, izgubili od Gruzije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Slažem se, Bilić & Co., pa-pa!! Jedan je već otišao, na vrijeme. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Nema posebna tema pa se nadam da je to pravo mjesto! Gledate sad FRA-HRV ? Ne igramo tolko loše, osim STRINIĆA, sad se vidi koja je to truba a on je bil ispred Pranje u Gruziji ! Nije spor ni loš u obrani tolko, ali nemre dati loptu u nogu, imal je 3dodavanja i jedno iznošenje i sve je napravil u noge Francuza .... Da, osim Strine, Srna je najlošiji odma poslje njega..nejde ga! |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
lovren, đo i donekle runje su jedini koji su nesto pokazali, konstantno. srna i taj strinic (meni nepoznanica skroz) su najlosiji. vukojevic malo ispred njih, nesto bolji. ostatak ekipe ko' da gledam HNL, jebote francuska svaka lopta je neka nervoza, trk svi po loptu, a lopta u mornara...... iskreno me cudi sto je jos uvijek 0:0, iako ne vjerujem da ce tako zavrsiti. onu jednu jedinu priliku da smo zabili....... ma bolje da nismo, jer bi to bila nevideno majstorstvo i kvaliteta nase ekipe, a zapravo su jadni IMHO. francuzi cim su prebacili u visu brzinu, smijesno za gledati. i da, malouda je napravio prekrsaj ^2, crveni ko' iz topa da je sudac vidio.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Why so serious
|
Da, Malouda je trebal biti več na tribinama, ma meni nije tolko loše, da je Pranjić ostal bilo bi ok, jer ovog VIŠE nemrem gledat...pa taj nije za repku! Edit: O Bože moj, ovom kalinicću smeta lopta ko i Striniću, pa ko njih zove u repku ja ne kužim, pa oni jedva da znaju nogomet igrat! Zadnje izmijenjeno od: danc00. 29.03.2011. u 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#195 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#197 |
Super Moderators
|
Čak se izbornik sjetil i obrijat konačno ![]()
![]() |
#199 |
Premium
|
Pa bilo je govora o tome da ako se ne izjasne za jednog predsjednika saveza da će ih izbacit iz natjecanja. Mislim da je rok bio baš sad nekad. Edit: da, do 31.3. je bio rok. Ne znam kaj su si oni mislili :/
![]() |
#201 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nije stvar u tome što mi imamo najlakšu skupinu, već mi ne djelujemo kao momčad. A i nogomet se poprilično promijenio, danas svatko može igrati bunker kojeg je jako teško probiti. Ako je disciplinirana momčad, naravno.
![]() |
#203 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
JA tu vidim problem u tome sto je Bilic postao njima ko frend, a ne ko izbornik i da nema autoriteta u svlacionici. Po meni se je od pocetka svog mandata postavio krivo. Oce sa svima biti dobar i najbolji prijatelj, a ne izbornik. Drugio dio je po meni zato kaj dosta igraca ne igra toliko u maticnim klubovima i nisu 100% spremni. Trebao je Bilic otici nakon neuspjeha u Njemackoj i prepustiti izbornicko mjesto nekom drugome, koji bi se postavio prema igracima kao izbornik, a ne kao prijatelj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Why so serious
|
Zašto bi bili frendovi? Oni tolko forsiraju tu glupu poruku da je to obitelj i kaj ti ja znam kaj, oni nisu tu da se druže ni Bilić nije tu da im izigrava Tate i prijatelje... Ja kad njih gledam hoću gledat nogomet a ne Big brother, jer da oču kaj naučit o ponašanju i opčenito gledal bi dokumentarce a na zadnjem mjestu priglupe nogometaše(čast iznimkama) Ja sam isto mišljenja da je Bilić trebal ostavit vodstvo nekom drugom, ak niš drugo poslje Afrike... Ne znam kaj će to biti danas u Spliti, nemam niš protiv igranja dole, dapače ali ne vjerujem da će biti lako i da će igrat bajan nogomet! Spali smo na to da igramo očajno i da igramo kad se pojedincu oče, nema sistema a danas sistem pobjeđuje nikakvi pojedinci ili prijateljstvo! Čim si duže u sistemu tim si jači i na kraju pobjediš a trenutno se ne zna ko kaj igra i kak, jer čak ni svi ne igraju svoje matične pozicije! U najlakšoj skupini ovisimo od Gruzije kod kuće...to sve govori kolko smo do sad bili dobri! Zamislite da odigramo X, kaj bi to bilo!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Mene jedino tješi da se gro njih oće prodat ovog ljeta, pa za promjenu možda neki kurac i odigraju. Idioti manekenski. Bolje da igra reprezentacija popova ovaj vikend protiv Gruzije, bar bi se htjeli pokazat pred papaštrumpfom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
ne kazem da Kranjcar ne zna igrat to je bio samo primjer. Nazalost repka nam je jako mlada i nemamo nekog starijeg i iskusnijeg igraca koji bi bio vodja na terenu, a Bilic se je postavio tako da su svi jednaki i u tome lezi problem. Jer da je netko vodja na terenu i da se zna derat i jbat m... tetkicama kada nesto zaebu to bi na nesto licilo, a ovak se sam svi gledaju i govore pa ja sam mislio da bus ti iso na njega. Danas fakat ne znam kaj bu bilo od tekme. Mislim da ce se ovi zakucat u sesnaesterac i probat nekaj na kontre rijesiti, a mi cemo se samo zivcirat jer necemo nista napravit i na kraju ce biti X. Nadam se da nisam u pravu, ali u pobijedu bas i ne vjerujem i da ce me danas iznenadit sa pobijedom ![]() EDIT: Sto se tice vodje na terenu, mislim da je sve krenulo nizbrdo kada je Niko KOvač (i njegov brat također) rekao zbogom repki. Od onda mi nemamo vodju na terenu. Srna jedino moze biti vodja kada se ide u Ludnicu i sl. klubove, a ne biti kapetan reprezentacije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Why so serious
|
Na X smo igrali u Gruziji, pa vidiš kakav smo gol dobili u zadnjoj minuti ![]() Da fali nam Niko Kovač a i njegov brat također, to su bila dva koji su vodili, i u Njemačkoj ih je bilo milina gledat kao i kvalifikacije prije...no uvjek me neke stisne kad se sjetim Njemačke i Turske...i opet se javi misao da je i tada Bilić mogel bolje reagirat, jer tad su ljepo igrali i mislim da bi dogurali daleko! Živi bili pa vidjeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Super Moderators
|
![]() |
#210 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
drzim baklju i ogromnu zastavu i skacem ko budala, pjevam... ![]() i onda samo ko da mi je netko iscupo srce van ![]() Bumo vidli kak ce to zgledat danas. nadam se da su decki shvatili da se treba potrudit da se dodje do rezultata. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|