Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 15.04.2005., 10:50   #181
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by bude
Paske koji ti je nick? Da te kicknem iz gilda ako ne budes bio dobar
Meni je Bullrock - tvoj na WoW-u :confused:

Za PCEX mi ne moraš govoriti - slobodno te kickam kad mi se digne ^^
Paske je offline  
Staro 15.04.2005., 13:24   #182
bude
Warcraft III TFT

bude's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Originally posted by Paske
Meni je Bullrock - tvoj na WoW-u :confused:

Za PCEX mi ne moraš govoriti - slobodno te kickam kad mi se digne ^^
tt.. nemoj ^^
Saphire x700 pro
2x80 GB @ RAID0

bude je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.04.2005., 13:40   #183
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Citiraj:
Originally posted by bude
tt.. nemoj ^^
Mnego ... nemoj se skrivati iza BUDE - reci nick - da zna s kim razgovaram
Paske je offline  
Staro 15.04.2005., 22:34   #184
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Cito sam u Bugu da je wow moguce igrati sa 56k modemom, jel to istina? Ak je mofem prespor jel bi isdn bio dovoljan?
Malo mi je prevec uzimat dsl i pretpaltu na igru pa me zanima.
junkieee je offline  
Staro 15.04.2005., 23:18   #185
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Jedan kanal ISDN-a ti je sasvim dovoljan, a trebao bi biti i modem jer igra cucla max 7MB po satu
vga killer je online  
Staro 16.04.2005., 11:12   #186
brunovidovic
Premium

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
I meni je mail popapal 26g.

Nakon razgovora s GM-om zaključak je: shit happends, live with it
a gle, znam jedan primjer di je tip prodo item, slucajno, i onda opet prodo drugi...

Zamolio je GMa da dobije prvi item nazad(jer ga nije tio prodat) i dobio je...sto se mene tice nije u redu da mi ne vrate...a jos manje nije u redu da se NE JAVE(sto je kod mene slucaj)
brunovidovic je offline  
Staro 18.04.2005., 08:56   #187
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Sp@wN
Cito sam u Bugu da je wow moguce igrati sa 56k modemom, jel to istina? Ak je mofem prespor jel bi isdn bio dovoljan?
Malo mi je prevec uzimat dsl i pretpaltu na igru pa me zanima.
Ma može se, ali je problem u vremenu provedenom na WOW-u.

Na kraju ti ispadne račun ko da imaš T-comov flat zbog vremena koje si se igral ...

DSL je optimalna stvar za WOW
Paske je offline  
Staro 19.04.2005., 00:57   #188
Chuby
Premium
Moj komp

Chuby's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
a mislim da je puno ugodnije igranje kad nemoras mislit koliko si vremena proveo on-line
dosta je kaj te hebu ostale obaveze, jer koliko vidim igra je gora od kokainske ovisnosti
jelda Paske
Chuby je offline  
Staro 19.04.2005., 08:22   #189
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Chuby
a mislim da je puno ugodnije igranje kad nemoras mislit koliko si vremena proveo on-line
dosta je kaj te hebu ostale obaveze, jer koliko vidim igra je gora od kokainske ovisnosti
jelda Paske
Kokain je kamilica prema WOW-u
Paske je offline  
Staro 19.04.2005., 21:12   #190
brunovidovic
Premium

evo i drugi bug.
Kad imate character window otovren i sve iz vasega invnetorya i ako odete u banku i otvorite neke torbe iz bank slotova nemojte ni slucajno klinuti na item da ga uzmete, a koji se nalazi pozicioniran iznad purchase buttona(kojeg naravno NE VIDITE).
Ja se sad sprzio i osto bez 50 golda(5o mjesto za torbu u banci)....eto samo takooo...javio se gm i reko sorry?
A sta sorry sad, pas ti mater kad je to ociti bug, kao i pare sto mi nestale iz maila....

Uopce nemam comentara na njihov coustomer support nimalo...imam osjecaj da ako vam pobrisu lika da ce vas samo tako odjebat i rec ko ti kriv sto igras ovu igru....stvarno su mi sad digli zivce.

Moj prijatelj ima pozitvno iskustvo(prodo slucajno item i drugi vendoru i vratili mu prvi jer je slucajno) , a ja totalno negativno al totalno....mislim ajd da sam bacio 110 golda iz inva ali nisam ni kriv ni duzan...jos sam raspizdjen
brunovidovic je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.04.2005., 22:54   #191
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Citiraj:
Ma može se, ali je problem u vremenu provedenom na WOW-u.

Na kraju ti ispadne račun ko da imaš T-comov flat zbog vremena koje si se igral ...

DSL je optimalna stvar za WOW
To sam skuzio. Jedan frend je uzo dsl samo zbog te igre. Kad sam doso kod njeg i vidio to......suze su mi isle na oci:mad: :mad: :mad: :mad: .
Al probat cu ja to nabavit pa igrat preko modema, ak nebu islo, nebuem nist jeo pa ce valjd bit dost love

A malo se i bojim to kupit jer sam cuo da ljudi vise ne izlaze iz kuce kad pocnu igrat.
junkieee je offline  
Staro 19.04.2005., 23:52   #192
Jozo
act of God

Jozo's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ja sam igrao 10 dana i nisam postao ovisan. Cak mi je u nekim trenutcima bilo dosadno pa sam gasio. Stalno gledam bar od spella kako se puni, pa opet gledam bar od spella kako se puni... uglavnom meni je igra previse repetitivna. Podji tamo, donesi 10 ljesnjaka i dobit ces 10 srebra. Doneses ljesnjake, podji tamo posadi 10 ljesnjaka dobit ces 15 srebra. A kada odes tamo opet gledas kako se puni spell bar jer netko cuva ljesnjake, pa onda opet gledas kako se puni spell bar jer netko cuva mjesto gdje trebas posaditi ljesnjake. Pa onda ubijes dvjesta tih sto cuvaju ljesnjake, odes na drugi kraj sume pa ti druga glupaca rece odi tamo di su ljesnjaci i ubij 15 onih koji cuvaju ljesnjake pa se vrati meni pa ces dobiti 20 srebra. Onda popizdis jer si vec ubio dvjesta ovih a sada moras setati 10 minuta kroz cijelu sumu da bi ih ponovno ubio 15. Ne znam kako se ta suma zove ali to je jedan od debilnije rijesenih dijelova. Ono di oni goblini sumu kidaju i di su zeleni paukovi. Uglavnom mapa sa jedne na drugu stranu je 10+ minuta hoda a naravno ova koja hoce da ubijes 10 goblina ili sto su vec je na pocetku sume a goblini su na kraju. Pa setaj sine. Jos je blesavo sto apsolutno ne mozes nikako krivo rasporediti skillove, makar imao dvije lijeve ruke i samo cetvrtinu normalne mase ljudskog mozga. Nema sanse. Tocno znas sto ces novo imati svaki parni level i to smrdi. Meni je jos najbolje u cijeloj igri sto mozes imati ljubimca ili kako se vec zove. Ja sam imao mehanicku vjevericu i kada igras sam fora je sto stalno ide za tobom i nisi toliko sam. Tako nekako. A opet je kod ljubimaca glupo sto svako par minuta, nakon letenja bestijama ili kada se odlogiras moras ponovno vaditi jebenu vjevericu iz kaveza.

Uglavnom s jednog drugog stajalista ovi iz Blizzarda su napravili dobar posao - za sebe. Jer nisu oni stavili da ti setas kroz sumu 10+ minuta gore pa dolje... jebiga sine prolazi ti vrijeme, a 10 dana ti prodje paf!

Diablo II je jos uvijek besplatan. Igraj sine.

Nemojte sto zamjerit.
Staro 20.04.2005., 08:42   #193
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Citiraj:
Originally posted by brunovidovic
evo i drugi bug.
Kad imate character window otovren i sve iz vasega invnetorya i ako odete u banku i otvorite neke torbe iz bank slotova nemojte ni slucajno klinuti na item da ga uzmete, a koji se nalazi pozicioniran iznad purchase buttona(kojeg naravno NE VIDITE).
Ja se sad sprzio i osto bez 50 golda(5o mjesto za torbu u banci)....eto samo takooo...javio se gm i reko sorry?
A sta sorry sad, pas ti mater kad je to ociti bug, kao i pare sto mi nestale iz maila....

Uopce nemam comentara na njihov coustomer support nimalo...imam osjecaj da ako vam pobrisu lika da ce vas samo tako odjebat i rec ko ti kriv sto igras ovu igru....stvarno su mi sad digli zivce.

Moj prijatelj ima pozitvno iskustvo(prodo slucajno item i drugi vendoru i vratili mu prvi jer je slucajno) , a ja totalno negativno al totalno....mislim ajd da sam bacio 110 golda iz inva ali nisam ni kriv ni duzan...jos sam raspizdjen
Pa dobro - tebi se svako malo neko sranje dogodi ^^

@ Jozo - ha jebiga rođo. Ne može se igra baš SVIMA sviđati. Ti si prvi za kojeg znam da je došao do lvl-a 20+ ( vjerujem oko 25 ) i da mu se igra ne sviđa . Kaj se tiće Diabla - idi tamo ubijaj po putu, zakolji kad sutgneš, trgaj kosti na putu natrag i pričekaj da ti dam još jedan idi i ubi quest ^^ i opet je zabavna .

Kaj se tiće talenata - da može se itekako zajebati i o talentima ovisi cijeli play style i uspijeh u PVP-u. Obzirom da u petak dolazi honour - PVP postaje izuzetno bitan .... Vidio sam mulce koji su kompletno sjebali talent tree i opasni su koliko i tvoja vjeverica zbog toga ^^.

@ Sp@wn - da igra je poprilično adiktivna i definitivno mijenja socijalne navike
Paske je offline  
Staro 20.04.2005., 10:35   #194
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Ne znam kaj se tolko place oko talenata kad ih uvijek mozes unlearnat pa ponovo... istina, plati se, ali kaj sad.

Ja sam inace jucer dobio popizditis... Osli frend i ja u Scarlet Monastery klat ne-bossove (nismo dovoljni level da bi sad mogli zatuc Scarlet Commandera i Highmane zensku) i na ulazu naletimo na roguea. I on zamoli da ide u grupu, OK kazemo mi - sad mozemo i sve bossove.

I ja tipu lijepo kazem da nas zanimaju 2 stvari i da na njih ne rolla - za mene Aegis of the Scarlet Commander a za frenda priesta Triune Amulet. I kaj se desi? Bas to dvoje dropa i pizda od roguea rolla mimo dogovora i uzme obje stvar... sa kojima nemre nista i koje su soulbound (a i sell vrijednost kod vendora im je k).

Popizditis!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blizzard bi fakat trebao dozvolit PvP unutar iste grupe (alliance i horda) jer nemres ovak frajeru nista nego ga ignorat i obavijestiti cijeli svoj guild da je pizda...
Staro 20.04.2005., 11:45   #195
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Jozo ak se ikad odlucis prodat igru javi mi na pm. A sto se tice diabla, to nikad necu presta igrat. Imam 2 lika, jedan na 90 levelu i jedan na 84. Diablo je dao dusu za mreznu igru preko vikenda
junkieee je offline  
Staro 20.04.2005., 12:17   #196
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Citiraj:
Originally posted by ozren
Ne znam kaj se tolko place oko talenata kad ih uvijek mozes unlearnat pa ponovo... istina, plati se, ali kaj sad.

Ja sam inace jucer dobio popizditis... Osli frend i ja u Scarlet Monastery klat ne-bossove (nismo dovoljni level da bi sad mogli zatuc Scarlet Commandera i Highmane zensku) i na ulazu naletimo na roguea. I on zamoli da ide u grupu, OK kazemo mi - sad mozemo i sve bossove.

I ja tipu lijepo kazem da nas zanimaju 2 stvari i da na njih ne rolla - za mene Aegis of the Scarlet Commander a za frenda priesta Triune Amulet. I kaj se desi? Bas to dvoje dropa i pizda od roguea rolla mimo dogovora i uzme obje stvar... sa kojima nemre nista i koje su soulbound (a i sell vrijednost kod vendora im je k).

Popizditis!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blizzard bi fakat trebao dozvolit PvP unutar iste grupe (alliance i horda) jer nemres ovak frajeru nista nego ga ignorat i obavijestiti cijeli svoj guild da je pizda...
Talenti kasnije koštaju i po 10g unlearn ^^. Shaman kad ponovo uči talente --- gubi mogučnost 2h weapona i mora ispočetka nabijati skill, na 250 skilla to je zamorno i teško.

Kaj se tiće SM-a --- uvijek ako je ikako moguće sa ekipom iz guilda. To kaj je tip napravil je đubretarski, ali svakodnevnica. Tip jednostavno campa na ulazu u žica ekipu da uđe s njima. Jednom kad krenu - sve mu treba i na sve rolla samo zbog golda. Isto kak postoje i prosjaci tako postoje i đubretari. Kad se digne po lvl-im, ima manje ljudi gore i takovi igrači vrlo brzo izgube mijesto u grupi ili raidu.
Paske je offline  
Staro 20.04.2005., 12:36   #197
Jozo
act of God

Jozo's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Nemam igru nazalost. Igrao sam 10 dana sa guest passom sto mi je prijatelj dao.
Staro 20.04.2005., 18:16   #198
brunovidovic
Premium

E da super je ekipa kad dodjes u neki grad i kaze da treba pomoc i kad ga pita sta treba kao posudi mi nesto golda za mount... dobri su dobri vise se za kruh ne trazi vec za konja
brunovidovic je offline  
Staro 20.04.2005., 18:20   #199
brunovidovic
Premium

I jos jedna stvar koja je zalosna...ljude strah skupit se i udrit po hordi da ne bi server pao
Kad se skupilo 180 ljudi i krenuli sve je lagalo i doslo se pred ogrimar server roknuo...eh

PvP igra u kojoj ne radi bas pvp kako treba...mozes imat sitne skirmishe(onako do 60-100 ljudi) i zahebavat se po mapi no kad oces nesto konktretno napravit server pada....
brunovidovic je offline  
Staro 21.04.2005., 08:34   #200
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Citiraj:
I jos jedna stvar koja je zalosna...ljude strah skupit se i udrit po hordi da ne bi server pao
Kad se skupilo 180 ljudi i krenuli sve je lagalo i doslo se pred ogrimar server roknuo...eh

PvP igra u kojoj ne radi bas pvp kako treba...mozes imat sitne skirmishe(onako do 60-100 ljudi) i zahebavat se po mapi no kad oces nesto konktretno napravit server pada....
I tome neće biti kraja tako brzo

Doduše par sto igrača na istom mijestu ne podržava niti jedan MMORPG - možda lažem, slobodno me ispravite ^^
Paske je offline  
Staro 21.04.2005., 09:10   #201
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Da, velike hrpe igraca = zmrz. Nama je Stormwind raidalo 100 hordasha i sve se smrzlo, dapace mene bacilo van igre i nisam se mogao connectat jedno 10 minuta. Nakon toga je sve bilo kao OK ali nisam mogao stic do grada na vrijeme...

Nego, koja vam je najbolja blizzard fora koju ste do sada vidjeli?

Ja imam za sad dva kandidata, oba iz istog instancea (Razorfen Downs).

Prva je mac koji se zove X'caliboar kojeg dropa svinjoliki boss (boar = vepar). Druga - Mordresh Fire Eye kada pici po gitari a oni njegovi groupiji (skeletoni) plesu. To mi je scena za umrijet.
Staro 21.04.2005., 09:13   #202
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Citiraj:
Talenti kasnije koštaju i po 10g unlearn ^^. Shaman kad ponovo uči talente --- gubi mogučnost 2h weapona i mora ispočetka nabijati skill, na 250 skilla to je zamorno i teško.

Kaj se tiće SM-a --- uvijek ako je ikako moguće sa ekipom iz guilda. To kaj je tip napravil je đubretarski, ali svakodnevnica. Tip jednostavno campa na ulazu u žica ekipu da uđe s njima. Jednom kad krenu - sve mu treba i na sve rolla samo zbog golda. Isto kak postoje i prosjaci tako postoje i đubretari. Kad se digne po lvl-im, ima manje ljudi gore i takovi igrači vrlo brzo izgube mijesto u grupi ili raidu.
Gle, ja mogu skuzit kada netko uzima stvari koje moze prodat u AH, ali soulbound stvari za koje dobije 40s kod vendora - bas i ne.
Staro 25.04.2005., 14:38   #203
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Honour je stigao - gospodo koja su vaša iskustva - dobro/loše ??

Meni se osobno VRLO sviđa, ali ja sam lvl 51 - da ćujem vas ostale
Paske je offline  
Staro 25.04.2005., 18:41   #204
brunovidovic
Premium

a meni je onako tako tako....zasto mi je tako tako...pa brate zbog LAGA i zato sto sam postao ganker i poceo sam klat hordu onsight
Prije kad bi jaho na mountu samo bi proso pored tipa, a sad ako se mimoidjem, sidjem sa konja i udri....hahahaha hunter sam pa imam range kaki taki i stignem ga skinut makar i bjezi
Ali u SS vise ne prilazim...tamo je lag kostantno...

E do dogovr ozrenu:
Mozda je tip enchanter pa zato rola na stvari ali da je ninja je...posebno ako mu ne treba
brunovidovic je offline  
Staro 25.04.2005., 21:17   #205
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Evo kaj je danas bilo.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	xroads.jpg‎
Views:	216
Size:	47.4 kB
ID:	3867  
vga killer je online  
Staro 25.04.2005., 22:11   #206
z3D
Moderator
Moj komp

z3D's Avatar

Datum registracije: Aug 2002
ovako vrlo me privlaci ovo sve pa da pitam jel postoji IKAKAV nacin da ja probam WoW? bez da kupim ofkors...naravno acc mi nece niko "posudit"
Staro 26.04.2005., 07:19   #207
BELIAL
Premium
Moj komp

BELIAL's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
[i]Doduše par sto igrača na istom mijestu ne podržava niti jedan MMORPG - možda lažem, slobodno me ispravite ^^ [/B]
zapravo DAoC kolko sam ja upoznat bez beda drzi mozda i par tisuca igraca na jednom mjestu

honor sistem, not imprest, ceka se BG onda ce imat smisla

@z3D: ak imas frenda koji je nedavno kupio WoW i jos ima guest acc
BELIAL je offline  
Staro 27.04.2005., 08:45   #208
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Citiraj:
Originally posted by vga killer
Evo kaj je danas bilo.
Hehehe ---- XRDS sam branio toliko puta da je to već blesavo ^^

Tareen Mill je 24/7 pod raid opsadom.

Trebat će malo vremena da 12 godišnja dječica skontaju da killovi u raid grupi znaće isto koliko i prdac u vjetar

Nema tu kruha.

Ja imam cca 88 killova - od toga 30-ak čistih. Tako da ću valjda biti rank 1
Paske je offline  
Staro 27.04.2005., 09:36   #209
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Citiraj:
a meni je onako tako tako....zasto mi je tako tako...pa brate zbog LAGA i zato sto sam postao ganker i poceo sam klat hordu onsight
Prije kad bi jaho na mountu samo bi proso pored tipa, a sad ako se mimoidjem, sidjem sa konja i udri....hahahaha hunter sam pa imam range kaki taki i stignem ga skinut makar i bjezi
Ali u SS vise ne prilazim...tamo je lag kostantno...

E do dogovr ozrenu:
Mozda je tip enchanter pa zato rola na stvari ali da je ninja je...posebno ako mu ne treba
ne nego alchemy/herbalism...
Staro 27.04.2005., 09:38   #210
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Citiraj:
Hehehe ---- XRDS sam branio toliko puta da je to već blesavo ^^

Tareen Mill je 24/7 pod raid opsadom.

Trebat će malo vremena da 12 godišnja dječica skontaju da killovi u raid grupi znaće isto koliko i prdac u vjetar

Nema tu kruha.

Ja imam cca 88 killova - od toga 30-ak čistih. Tako da ću valjda biti rank 1
da, da, nikad pa ni onda... ja se nisam prevec bavio tim ali imam jedno 20 killova i niti jedan me hordash jos nije ubio... to kak su paladini zilavi to je nekaj strasno.
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno