|
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Sony Ericsson XPERIA X10 ili Samsung Omnia i8910 HD
mislim se između ova dva mobitela, pa me zanima vaše mišljenje koji je bolji, kakve su im mane i prednosti. Znam da ima dosta reviewa po netu, ali zanimaju me osobna iskustva ako neko ima ili je koristio ove mobitele. |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#183 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Koji mobitel? ...da ima Wifi i GPS
Pozdrav. molim pomoć oko nabave mobitela ... kupia bi nešto do (iljadu kuna), ALI da ima dobar GPS i Wifi(da radi skype) ?! polovno ili novo (), koristim tele2. ostalo manje bitno! ![]() pozz Zadnje izmijenjeno od: gloginjaR. 03.05.2010. u 14:10. |
![]() |
![]() |
#185 |
Premium
|
čitam malo o Samsung Galaxy... i vidim da baterija jedva izdrži "jedan dan"! da se GPS nemože koristiti offline!!! ![]() bluetooth je "problem' dali je to šta popravljeno? ..ili je i dalje tako?! ps:ima li šta zanimljivo kod Nokie? za tu lovu?? ![]() pozz |
![]() |
![]() |
#186 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod njoke samo polovna 5800 za tu lovu. Nove se nađu i za 1.200kn, lai moraš jako paziti na koju su mrežu kodirane. Za tvoju će je biti teško naći.
#188 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ne čini mi se loša za tu lovu?! ...ako solidno radi GPS i recimo Skype nadam se da to odrađuje dobro, tj; da se recimo mogu bez problema spojit negdi di ima signala, preko wifi-ja... i provjerit mail, i pozvat nekog preko Skype_a?? ![]() vidim da ima dva modela!! Nokia 5800 Navigation Edition i Nokia 5800 XpressMusic.. koja je razlika? može jedno "brzinsko" koji je bolji OS... Google android sustav ili Windows Mobile 6.1 naša sam neke kopije!(pa da ih probam) ( ![]() Zahvaljujem |
|
![]() |
![]() |
#189 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Razlika izmedju Navigation i 'obicne' 5800 je u naslovu: http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=2906 dakle dolazi odmah out-of-the box sa navigacijom i nekim aplikacijama koje su korisne za istu. A ovo koji je bolji OS,hm,tesko i nezahvalno pitanje jer oba imaju svoju grupu korisnika koji ce reci da je bas taj bolji.Osobno mogu reci da mi je android bolji,jer meni bolje lezi,win mobile nije los ali nisam si bas na ti sa njim.Ne bi bilo lose ak mozes isprobati oba prije nego doneses odluku o kupnji. I sto se tice kopija,ak se radi o kineskim kopijama telefona,one uglavnom dolaze sa svojim nekim dummy softverom koji nema veze sa androidom ili win mobile,iako sto moze izgledati potpuno isto i pisati da je taj softver zapravo se radi o dummy softveru koji nema ni jedinu desetinu ukupne funkcionalnosti i mogucnosti. |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
|
da....pa gledam youtube u vezi dotičnih modela (Google G3 wifi, i iphone M89 + +) na iphone M89 + +, se vidi da je OS WM??! sad..... ok...budem još malo prosurfa. pps:još jedna GLAVNA stvar)! zanima me, dali recimo mogu komotno ubacit novu verziju OS ako mi mobitel podržava određeni sustav(android ili WM 6.0 itd) znači ako imam Android mobitel, sad izađe nova verzija OS jel se može to komotno ubacit??? ili se mora uzimat novi mob??! Zadnje izmijenjeno od: gloginjaR. 05.05.2010. u 15:39. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
tražim novi mobitel koji će zamijeniti 4 i pol godine star Samsung da jadnik konačno ode u zasluženu penziju ![]() cijena ne više od 1000 kn, što manje to bolje touchscreen, Wifi i kamera 2.0Mpix ili više su obavezni, ostalo manje bitno iako bi bilo lijepo da ima besplatni facebook da mogu igre na predavanju igrati ![]() novi mobitel, po mogućnosti da prebacim broj sa vipa na njih znam da će to vjerojatno biti neki ugovor i želim da mu cijena bude što manja tj ne minimalna mjesečna potrošnja od 150 kn NEĆU VIP, sve ostalo ok thnx
#192 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
#193 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
![]() To jeftiniji touchscreen mobiteli nisu baš kvalitetni. Prije mjesec dana sam bila u T-Mobile dućani i gledala mobitele, svi ovi jeftiniji "smartphoni" su slabi. Ako hoćeš nešto kvalitetno, onda Nokija ili Sony Ericsson, ništa drugo. Za internet se možeš spojiti sa wifi, ako ti je dovoljno, da gledaš poruke u McDonaldsu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Hejter
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#195 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
#196 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Preporuka za polovni mob
Do 600kn.... Jedini uvijet je da ima wireless.... I ne bi trebao imati touch screen jer su mi džepovi uvijek puni gluposti pa da se ne bi oštetio ili nešto tako. Razmišljao sam o nokiji n80, n91, n93.... |
![]() |
![]() |
#197 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
mob za net
bok, trebam pomoć oko izbora mobitela za surfanje - uvjet da je softver sposoban sve internet stranice kao PC a osim toga da je što jeftiniji. Trenutno imam Nokiu 5000 koja jedva može otvarati stranice s vijestima ali npr bloger.hr ne može a to me zanima najviše.... hvala
#198 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
@bugsbunny da, znam da nisu nešto što se tiće kvalitete, da imam para bi uzeo HTC desire ![]() budem pogledao još što se nudi od rabljenog, možda se nađe nešto pristojno za normalnu cijenu ![]()
#200 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Postoji li Dual-sim mobitel sa ugrađenim svjetlom? Ne blic kao fotić nego svjetlo kao na K750, K770, K550 i sličnim. Takav bi vjerojatno imao i barem 2mpx kameru i ostale "điđe". Cijena nebitna, zasad se samo informiram.
#201 |
črna jetra
|
pomoc okolo moba sa GPSom
hajd da priupitam ovdje, ja se bas ne snalazim medju ovim novim điđama ![]() eto pojavila mi se potreba za GPSom na poslu. Dakle da bude sto preciznije tim bolje, i da je besplatan GPS, a ne onaj prek neta (voice navigation mi i nije toliko bitan)... i da se mogu poslat koordinate i da po njima "odputujem" ![]() Gledal sam HTC Desire ili Satio ili nekaj slicno i sad sam skroz zbunjen kaj se toga tice, nit znam koji OS je bolji ni ništa, a da sad ne provodim noci na kompu, molio neku preporuku iz vipove poslovne ponude, ako treba pretipkam ovdje modele koje imaju. Thnx edit: i jos da po mogucnosti ima karte na sebi, a ne da ih skida cijelo vrijeme, makar neznam kolko to prometa guta...
#202 | |
I'm nightrider
|
Citiraj:
kombinacija garmin-a i adriaroute karti ili nokijin ovi maps malu prednost dajem garminu zbog detaljnijih mapa u manjim naseljima... mislim da je navigacijskim softwareom ipak najbolje pokriven symbian... ja osobno imam nokiu x6, ne hvata packe i ima ekran otporan na ogrebotine... jedino preporučam neku bijelu boju, crna se jako grije na suncu pod šoferšajbom ![]() ako trebate neki više poslovno orijentiran mob, preporučam neš iz E serije, e52 ili e72, na njima, naime, baterija traje dulje ( brat ima E52 ) to je moja preporuka |
|
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
Evo da podijelim par informacija. Naletio sam nedavno na ovaj mobač. http://www.gsmarena.com/nokia_c5-3122.php Znam da dolazi u VIPovu ponudu za par tjedana. Prema cijeni koju drži po vani bi valjda trebal biti kod nas ~1 kune na 2 godine pretplate. Jedini minus je to kaj nema WLAN po meni. Ostatak me oduševio 240 x 320 pixels, 2.2 inches Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2 ARM 11 600 MHz processor Stereo FM radio with RDS GPS Yes, with A-GPS; Ovi Maps 3.0 MP4/H.264/H.263 player - MP3/WAV/eAAC+/WMA player - Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF) - Facebook, YouTube, hi5, Friendster, MySpace apps - Flash Lite 3.0 Stand-by Up to 630 h (2G) / Up to 670 h (3G) Talk time Up to 12 h (2G) / Up to 5 h (3G) Music play Up to 34 h |
![]() |
#204 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
#205 |
Guest
|
Vidio netko ovo? Cijena izgleda fora http://www.shopkami.com/component/vi...FRkJ3wodDxukKA EDIT Opcenito nisu skupi. http://www.shopkami.com/shop.html?ca...5&limitstart=0 And my personal favourite ![]() http://www.shopkami.com/shop.html?pa...ategory_id=174 Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 20.05.2010. u 17:50. |
![]() |
#207 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Preporuka touchscreen mobitela
Ekipa, nekuzim se previse u mobilne tehnologije i trebao bi savjet u vezi kupovine nekog dobrog touchscreen mobitela. Prvo sam si mislio kupiti IPhone 2G ali kazu mi da uskoro izlazi novi 4.0 softver i nova generacija IPhonea pa ovaj prvi stvarno ide u oldtimere i neće podržavati latest software. Osim toga, nemoze snimati video zapise. Tu je u priču upao i LG Arena koji mi se ovak odokativno sviđa, nekako mi previše laga ali izgleda dobar no dosta ljudi pljuca po njemu. Gledao sam i Samsung Omnia za nekih 2000kn što bi mi bio i gornji maximum što bi dao no neznam dali se isplati... Dakle ako mogu neke preporuke i savjeti, bili bi stvarno dobrodošli. Hvala. |
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
Datum registracije: Nov 2009
|
preskupo sve to...meni se osobno svidja ovaj novi viewty sa 8 mpix kamerom, ima ga na njuskalu za 1680kn....kad istekne pretplata, vjerojatno njega ubodem...dobio je poprilicno dobre ocjene na gsmarena, medju prvih 10 po ocjenama korisnika... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|