|
![]() |
#181 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
dobar rezultat,nisam pretjerano impresioniran igrom dinama koliko slabosti heartsa ![]() ![]() a kad smo kod hajduka,hajduk će upisati 3 boda samo ako igra protiv hajduka ![]() http://www.scotsman.com/sport/Dinamo...--0.5575151.jp čitajte malo komentare,nitko od njih ne vjeruje da postoji klub iz njihove lige "of that quality","team of superstars" lololol ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 21.08.2009. u 00:31. Razlog: dupljak... |
|
![]() |
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Već vidim idealnu skupinu Eurolige: Dinamo Žilina Red Bull Salzburg Celtic Sparta ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#184 |
Guest
|
|
![]() |
#185 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
dođoh sad,dobra tekma..danas je osovina Butina,Biščan,Morales,Manđukić odigrala izvrsno a škoti su potučeni njihovim oružjem "agresijom" bijah i na terenu te opipah to čudo od trave,izgleda ko plastična a nije,dosta je visoka ali je povaljana jako i teško se čupa(nema to sličnosti sa travom kaj raste po našim bregima:-))) |
![]() |
![]() |
#186 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Konačno da sam i to vidio, dinamo agresivan, rastrčan i normalno igra bez rupa. Samo realizacija mora biti malo bolja. ajde hvala bogu i što više ovakvih utakmica. |
![]() |
![]() |
#187 |
Premium
|
Ma realizacija šepa, i čini mi se da će još neko vrijeme šepati, nema ovdje Šukera ili Eduarda. Možda za sezonu dvije Kramarić, ak je suditi po onom kaj vele za njega. Nosonja će se morat skoncentrirat ![]() Ne znam zakaj ga Jurčić tolko forsira (Nosonju), lik nema snage za cijelu utakmicu, trebao je njega mijenjati već na poluvremenu. Njegovi promašaji u drugom dijlu plod su upravo nedostatka snage. Slepi je dobro krenuo u sezonu ali je Jurčić zaboravio na njega u zadnje dvije tekme. Samo ozbiljno odigrati uzvrat i onda umrijeti muški svaku tekmu, odigrati hrabro i napadački, i možda europsko proljeće više neće biti san... Još kad zaigra Cuffre, vrate se Kovač i Lovren...
#188 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#189 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Nego, pročitao sam sad ovaj članak što je tu netko postao. Kažu da je travnjak bio očajan i da se Etto ozlijedio baš zbog toga. To stvarno bilo tako grozno? I da , nema više 5 klubova u Kupu Uefa(ili kako se već sad zove). Igra se sad kao u Ligi prvaka. 4 kluba, 6 utakmica, prva 2 prolaze, što je ako mene pitate, teže.
#190 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Teren je sjeban od koncerta, drenaža je uništena-trebalo bu dosta vremena da se to sredi...
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Dinamo je bil uvjerljiv to stoji, nek mi se malo čini da su ovi GOSTI bili loši...pa likovi nisu složili jednu akciju a nemreš reči da je Dinamo tak dobar da im to nije dopustil! A Cufrea bumo tek vidli...malo po malo! ![]() P.S - danas čak nije ni Carlos niš zajbeal ![]() A ove čimpanze na net.hr ne ralikuju ETTA od SAMMIRA, ko ni komentator ! http://www.net.hr/sport/page/2009/08...06.html?pos=n1 |
|
![]() |
![]() |
#192 |
Guest
|
|
![]() |
#193 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
http://www.sportal.hr/nogomet/jurcic...vo-clanak-8820 ne kolega, nabijanje nekog jadnog kluba neće poništiti ono što se dogodilo 4.8.
#194 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Evo mene s tekme, konačno da sam odgledao Dinamo koji igra cijelu utakmicu u ful visokom tempu, igra ima glavu i rep, svi su odigrali za 10, jedino zadnjih 15 minuta Carlos nije bio "unutra". Konačno mi nije žao love za upad. Možda je prijašnjih godina problem bio u travi! Možda je ona bila ukleta. ![]()
#195 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
svaka svaka cast,skidam kapu. ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | ||
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL,ja sam se mal isprebijal sinoc u birtiji....pa ranoranim i odmah kidanje od smijeha,citiram index: Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#198 |
našikan pravim haos
|
A gle,moj stav,bolje od austrijanaca ispast nego da mi se židov kesi u facu par dana kasnije ![]() Nego,Partizan doma kixao,znači li to da stvarno imaju kvalitetu ili samo da su Hajduk i Partizan jadni klubovi? ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Mislim da su Partizan i Hajduk ipak jadni klubovi. Mozda je Partizan i bolji, ali su vjerovatno klasicno Balkanski podcijenili protivnika. A tek ovo... Slavia Prag 3 : 0 Crvena zvezda I onda mi kukamo da imamo lose klubove ![]() Aj da se jos malo tjesimo: ![]() ![]() ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#200 |
Banned
|
Sa ovakvom igrom i zalaganjem,uklizavanjima tokom cijele tekme i presingom, bez imalo pretjerivanja ne vidim kako bi se Celtic i Rangersi,ali i mnogi otočki klubovi,pogotovo tu mislim na Premierligaše,s tim nosili. Dinamo je jednostavno bio briljantan,i prava je šteta,makar mi je žao malo Škota jer su vrlo emotivni kao i mi,šteta da im nismo dali 7,8 golova. To bi bila šamarčina. Ovako,idemo ih i tamo pobijediti u svakom slučaju,igra mora biti ista,i radi love,i radi koeficijenata naših klubova,jer opet nitko nije ništa napravio ove godine,sve je uvijek izgleda na Dinamu. Moram nadodati,da pored ovakvog Dinama,Hajduk nažalost izgleda kao osrednja momčad županijske lige.Šteta..uz bolji Hajduk,i Dinamo bi još više grizao. |
![]() |
![]() |
#202 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Forsira se zato što Maminjo oće,njega i Papa...... da nije Mandžo dobio crveni u prvoj,sad bi se možda borili za LP jer bi onda dragi nosonja(Jurčić) dobio naređenje da MORA igrat s dve špice....no dobro,zadovoljan sam i sa ovime ![]() |
|
![]() |
![]() |
#204 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
#205 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Dobro je završilo ha? ![]() Ubijačina i to prava. Morales me se dojmio, i znam da ima opasan šus, ali kad je onu gredu odvalio to je bila potvrda, a tek slobodnjak. Etta sma cekao da pocne onako kao nekad raditi sranja po boku, ali eto, zadnja loža čini se nije bas u najboljem stanju..steta. Ali onaj decko, nova plava devetka kako mi se cini moze izrasti u nešto tipa krkić ili sl., jer sam ostao paf. Ima opasan sprint, dijeli lopte, i sto je najvaznije, neboji se malo švrljati s loptom kroz obranu.
#206 |
Premium
|
I meni je žao kaj Slepi nije ušo, u prva dva kola HNL-a imao je dva gola i 4 asistencije, i onda je Jurčić zaboravil na njega. Trebao je Papa zamijeniti u drugom dijelum, vidlo se da nema više snage i zato je i promašio one šanse. Zaboravite da se bude Mandžu mijenjalo, osim ako on to ne bude tražio. Dečko ima sve ovlasti u Dinamu, Maminjo mu je dao odriješene ruke nakon ostanka. Ali treba priznat dečko ima neku životinjsku snagu, ko da je na drogama. Za Europu: Butina-Lovren-Kovac-Biščan-Cuffre-Tomečak-Vrdoljak-Badelj-Morales-Manđa-Pap Za HNL: Lončarić-Ibanez-Carlos-Barbarić-Etto-Callelo-Chago-Sammir-Sivonjić-Slepička-Kramarić ![]()
#208 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#210 |
3.14zda ®
|
Takodjer sam misljenja da bi Calello trebao stalno igrati, lik grize kao terijer, a i znanja mu ne nedostaje. Svi mi volimo da igraju domaci decki, ali ovi stranci koji su kupljeni u zadnjih godinu dana su jednostavno predobri da bi se izivljavali na domestikus Štimac+mafija ligi... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|