Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.11.2009., 17:52   #181
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor VulcanRaven Pregled postova
svida mi se tvoja taktika. Ja sam okorjeli warrior,tako da imam u timu naravno sebe warriora,Alistair,Morrigan I Leliana...

Morrigan i Leliana su uvijek iza mene i Alistaira,rokaju sa daljine.
Alistair rusi sa stitom protivnike,one koje moze,a ima macolu u ruci koja ima bonus penetration za heavy armore,ja imam dvije sjekire pune socketa i kad aktiviram Momentum padaju kao pokoseni.
Morrigan mi ima podeseno da automatski koristi heal i group heal,ovisno o situacijama i naravno Revival i Cleansing Aura... uopce ju ne koristim da lupa sa vatrom i munjama jer onda lupa i mene i Alistaira.
Leliana je cuda radi sa lukom i strijelom.Najdraze mi je Scattershot i Arrow of slaying. Tako mi obicno pocnu svi napadi sa daljine,a onda se zaletim sa warriorima.

Nije mi niti jednom poginuo Hero otkad sam kupio onaj prsten o kojem sam vec pisao,a samim time i ostali manje ginu.Zato ne zelim jos ic kod onog dragona da me ne zasilji.
ja sam ginuo isto dok nisam nasao da ima heal magija
meni je taktika, cekaj dodu blizu, frezze, sten mlati i shattera ih, moj lik uletava sa momentum, backstab(automatic on incapacitated target )i dual sweep + whirlwind ž
whyne mi sam healala i eventualno gađa ekipu onom kamenom rukom.

btw strat za zmajeve, luk i strijela i deri iz daljine

p.s stavi leliani ranger specializaciju , na master ranger zoves poison spidere, blight wolfove i great bearove
Staro 19.11.2009., 20:24   #182
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Uf,dok nisam vidio heal spel kod morrigan to je bio masakr,gazili su me ko pilica.
VulcanRaven je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.11.2009., 13:41   #183
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja sad lvl 21 i na onom dijelu kad biram Alistaira ili onu drugu za kralja i borim se sa ocem izdajicom...kolko jš do kraja?
bate led, igra traje forever...
Staro 20.11.2009., 14:06   #184
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Ja sad lvl 21 i na onom dijelu kad biram Alistaira ili onu drugu za kralja i borim se sa ocem izdajicom...kolko jš do kraja?
bate led, igra traje forever...
Skoro pa još malo pa gotovo. Btw, ima i treći izbor za vladara, ovisno jel si prije obavio par razgovora.
Staro 20.11.2009., 14:41   #185
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Znaci blizu sam i ja kraja?

Ajde ekipa,oni koji su presli neka zalijepe SS-ove svog Hero-a i heroic accomplishmentsa...da se vidi ko je temeljito igrao

ja necu bit miran dok ne predem sve side questove.

Zna li tko gdje se nalazi ona kuja Flemeth,koju Morrigan zeli koknut? nije u flemeth's hut

Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 20.11.2009. u 15:08.
Staro 20.11.2009., 15:27   #186
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Meni je FLemeth još tam, jednom sam otišo tam kad me Morrigan zamolila (bio sam 9 lvl) ali sam nayebao k'o žuti
Vratit ću se kad budem 20ti lvl
Trenutno sam 13-ti

Nemojte ići tamo ako ne volite zmajeve

Konačno je Wynne naučila Lifeward i Petrify, a Morrigan Blizzard, ufff kako kosim sa time

Inače, Cone of Cold je isto predobro. Odvučem petoricu sa Alistarom i svojim likom, flank-am ih sa Morrigan i samo roknem Cone if Cold, zaledim petoricu i onda samo veselo tamburam po njima
Staro 20.11.2009., 15:36   #187
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Meni nema flemeth uopce,trazim ju otkad sam bio level 12,sad sam skoro 21 i nema je uopce...

jos trazim jedan onaj place of power,to je side quest,jedino ga nisam nasao u Deep roads...a neda mi se opet cijeli deep roads prolazit da ga nadem...
Staro 20.11.2009., 15:57   #188
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Citiraj:
Meni nema flemeth uopce,trazim ju otkad sam bio level 12,sad sam skoro 21 i nema je uopce...

jos trazim jedan onaj place of power,to je side quest,jedino ga nisam nasao u Deep roads...a neda mi se opet cijeli deep roads prolazit da ga nadem...
Ja pokušao krknut flemeth kad sam bio lvl 11-12, nije baš išlo...sad se vratio, još uvijek stoji tamo.
A places of power sam našao, da, ima jedan negdje u deep roads, ne sjećam se točno gdje.
Ostalo mi par side questova, npr neki kod vukodlaka di sam pobro neki tablet, nemam pojma šta s njim napravit. I ono u circle of mages, neki ritual treba obavljat s onim knjigama i to, to niš ne razumijem...
Staro 20.11.2009., 16:07   #189
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Ja sam našao sve dijelove Juggernaut armora, ali treba Strenght 36, a nitko mi toliko nema.
Ja imam 32 a Alistar 33, pa čim gainam level sva tri cu dati Alistaru u strenght i staviti mu taj Juggernaut armor
Staro 20.11.2009., 16:42   #190
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Mislim ovo je fakat više smješno ajde ok nevolim kad je RPG prelagan ,dapace ali na svakom drugom questu naetim na gomilu tipova koji masakriraju cjeli aprty ko piceke a igram na easy težini, mislim fakat nema smisla, npr u onom gradu na d kako se već zove (neda mi se sad ic gledat) ima onaj bloodmage quest, ok prođe se nekako većina toga ali u zadnjoj prostoriji su 3 bloodmagea od kojih svaki dosta da me pogodi sa 1 onom novom ili koji je već q** to kaj baca i ubije i mene i supka alistera odjednom da ne spominjemo da ima svaki po dva merka sa sobom mislim cmon people...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.11.2009., 17:10   #191
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Taktika i samo taktika! Ovo nije hack'n'slash, a igru praktički ne možeš igrati bez supporting healera. Možda na easy i BOže pomozi, ali na normal i teže NFW.
Ja igram sa 2 healera i zna biti dlakavo, a još Wynne može oživiti nekoga usred borbe

Svako malo pauza pa pa kemijanje sa spellovima i skillovima, nemoš igrati sa 4 tenka i očekivati da češ sve pregaziti

Naravno, tipka F5 također se mora često upotrebljavati (quick save) jer sam i ja puno puta znao uletiti u borbu pa nayebati ko žuti (igram na normal)
Staro 20.11.2009., 17:34   #192
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
nemoš igrati sa 4 tenka
hehe, ja igram s 3 i s onom babom

jedino kaj je glupo je kad mi boss ubije dvojicu s trećim nastavim trčat u krug i dok me debos prati iz daljine ga baba gađa s več nečim... a boss nebi palo napamt da krene na nju, doduše krene jednom, pa onda s njom bacim šturu po dijagonali a zadnji vorijors ga pikne tek tolko da ga pocjeti kog on zapravo naganja....
Pizz je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2009., 18:03   #193
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Taktika i samo taktika! Ovo nije hack'n'slash, a igru praktički ne možeš igrati bez supporting healera. Možda na easy i BOže pomozi, ali na normal i teže NFW.
Ja igram sa 2 healera i zna biti dlakavo, a još Wynne može oživiti nekoga usred borbe
Koja fuckin taktika čovječe ubije me prvi spel kojim me pogodi, nemam kaj taktizirat oko bilo cega jer od njih trojice jedan me mora pogodit prije ili poslje a sva trojica su odma na tebi tak da nema povlacenja i bjezanja jer si sami otvore vrata i krenu na tebe s leđa...

Inace imam Healera ali ocito nije dovoljno jaka i upravo o tome govorim pa heboga malo je previše tih questova u kojima se nemre ništ napravit, zakaj ti ga onda daje za preuzet ako se nemože završiti...
Staro 20.11.2009., 18:56   #194
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
e jel postoji neka reputacija u igri,jer ja ne mogu vise kupovat nista od onih dalish elfova,a kad sam došo kod njih mogo sam... napravim quest za merchanta onog i nece vise trgovat,doduše jesam malo krao tamo i ubio drvo ono u šumi i te šeme....ali me zanima jel se može negdje vidjet kako s kim stojim?
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2009., 18:56   #195
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Hmmm..ne znam frende, ja igram na normal i riješio sam sve questove u igri sem jednog ili dva koje nisam skontao šta trebam napravit. Sad sam na zadnjoj borbi sa zmajem.
Igram ko dual wield warrior, i u pravilu vodim sa sobom hilericu, morrigan ( prehebena sa crowd control spellovima) i roguea da mogu škrinje otvarat. Nisam nailazio na oveće poteškoće sem na par mjesta gdje sam morao nalodavat par puta da prođem borbe.
Da, magovi su najusraniji sa fireballovima i slično, njih prve krkam.
I ofc, F5 tipka mi se već izlizala od quicksaveanja hehehe....
Kad krene borba, stisneš space, pauziraš, malo progruntaš, dodijeliš kome šta i kako i peglaj.

Sad zašutam archdemona pa krećem ispočetka sa rogue-assassin, idem zlim putem jer sam sada bio dobar....i ženski lik naravno, da vidim kog mogu sve zbarit tako
Staro 20.11.2009., 20:04   #196
Perki
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Pizz Pregled postova
hehe, ja igram s 3 i s onom babom

jedino kaj je glupo je kad mi boss ubije dvojicu s trećim nastavim trčat u krug i dok me debos prati iz daljine ga baba gađa s več nečim... a boss nebi palo napamt da krene na nju, doduše krene jednom, pa onda s njom bacim šturu po dijagonali a zadnji vorijors ga pikne tek tolko da ga pocjeti kog on zapravo naganja....
Točno tak sam rješio onog prvog Ogra. Doduše, nije bila baba u pozadini, nek mu je cucak gricko guzicu. Poslije sam skužio kam to sve skup vodi i stavio na easy.
Staro 20.11.2009., 20:18   #197
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Ja sam našao sve dijelove Juggernaut armora, ali treba Strenght 36, a nitko mi toliko nema.
Ja imam 32 a Alistar 33, pa čim gainam level sva tri cu dati Alistaru u strenght i staviti mu taj Juggernaut armor
Pa kako ste vi svi 21 lvl A tako slabasni.
Ja isto biram kralja, taman sam nagovorio Alistera da se ozeni s onom macom kraljicom, a lvl 18.

Vendetta je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2009., 20:38   #198
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

A molim te mi reci kako je tebi health 507 a constitution ti je 44,a ja imam constitution 41 a health mi je 404? Sta to imas na njemu?

ne znam dali su samo meni cudne tvoje statistike. daj reci kakve bonuse imas od itema,da vidim gdje sam mozda nesto previdio za kupit ili pokupit...

Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 20.11.2009. u 21:23.
Staro 20.11.2009., 20:39   #199
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

2 St-M Ja sam trenutno 13. lvl

A baš gledao opet taj Jaggernaut armor, 38 Strenghta traži, ja mislio 36.
Oh well, još će malo pričekati.
A brutalan je armor, tj, cijeli set.
Breast plate ima 18 Armor i 10% + resistance na sve - fire, cold, lightning, mental...
A Boots i Gloves +5% resistance isto na sve
Helm ima nešto drugo
4 djela ima set, 3 dijela sam pokupio od ova 3 Revenanta u Brescilian Forestu, četvrti u Werewolf lairu

Spasio sam onog dječaka od Demona, i sad sam u onom selu pod planinom našao onog Genetivia te sam u hramu tražim Urn
Staro 20.11.2009., 22:16   #200
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Citiraj:
A molim te mi reci kako je tebi health 507 a constitution ti je 44,a ja imam constitution 41 a health mi je 404? Sta to imas na njemu?

ne znam dali su samo meni cudne tvoje statistike. daj reci kakve bonuse imas od itema,da vidim gdje sam mozda nesto previdio za kupit ili pokupit...
Nemam pojma, mozda ovaj prsten "lifegiver" sto ga kupis u onog retardiranog dwarfa nasuprot vrata za u diamod district (tocnu tu stojis u tom ss-u xD).

Sta ti imas ? Vidim da si otporan na sve zivo po 20-30 %. I lvl 20 si a ja 18 :S ne kuzim nista sad
Btw ja sam u onoj misiji kad lutas po veilu, spasavas kompanjone, kad se mozes pretvarat u misa itd. sve one nasao sto ti daju permanent +1 za snagu itd...
Staro 20.11.2009., 22:47   #201
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

to sam presao,tad se dosta nakrcas sa statsima,evo vidi moje prstenje,lifegivera sam kupio odavno:

prstene sam platio pravo bogatstvo,prodao sam armora i armora za njih,a o lifegiveru sam pisao prije 2-3 dana,odlican je...87gold i nesto sitno silvera kosta,a ovaj moj drugi je mislim isto tako nesto

koristimo isti armor,imamo isti amulet...

belt ti je mozda bolji od mog,moj ima 10%fire resistance i 10% healing effects recieved

dosta sam poradio na tome da budem otporan na razne gluposti zato sam i uzeo onaj prsten
Staro 20.11.2009., 23:02   #202
Perki
Premium
Moj komp

Plus što ima tri specijalizacije: Champion, Templar i Berserker, dok igra dopušta samo dvije...
Bit će da su mladi gospon malo varali.
Staro 20.11.2009., 23:07   #203
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Citiraj:
Autor Perki Pregled postova
Plus što ima tri specijalizacije: Champion, Templar i Berserker, dok igra dopušta samo dvije...
To nisam znao,ja sam ocajno htio biti jos i champion...

Ja sam Berserker i Templar a Alistair mi je Templar i Champon...
Staro 20.11.2009., 23:32   #204
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Citiraj:
Nisam varao, ne kuzim, procitao sam par onih knjiga za specijalizacije i vidim da mogu i dalje klikat, nisam ni znao da su 2 max :/. Ma nebitno... Ionako templara ne koristim niti unaprjedjujem.

@VulcanRaven
Gdje si uzeo "Ring of Ages" ?
Ja sam stavio onaj DLC odmah nakon istalacije u kojem dobije armor prsten belt itd...
Staro 20.11.2009., 23:37   #205
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Citiraj:
Točno tak sam rješio onog prvog Ogra. Doduše, nije bila baba u pozadini, nek mu je cucak gricko guzicu. Poslije sam skužio kam to sve skup vodi i stavio na easy.
pa to ti je to, VG spika , hehe

edit : @ ST-M ovi skrinovi gore su ti bezveze,,, stavi heroic akoplišment da vidimo.... vidio sam hit voriora negdi na netu 250... meni je zasad najači sa lvl 12 bio 85 :-s
Staro 20.11.2009., 23:39   #206
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

A ne znam ti napamet,znam sam da je kostao ko svetog petra kajgana,kao i lifegiver...i da,ja otpocetka nisam kuzio to DLC koje se spominjalo u temi,ja sam poceo bez icega,ne sjecam se sta sam dobio na pocetku al bilo je bijedno i najosnovnije...

ring of ages je cini mi se iz denerima kod onog mage-a u shopu ali nisam siguran,majke mi
Staro 20.11.2009., 23:47   #207
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Citiraj:
Autor Pizz Pregled postova
@ ST-M ovi skrinovi gore su ti bezveze,,, stavi heroic akoplišment da vidimo.... vidio sam hit voriora negdi na netu 250... meni je zasad najači sa lvl 12 bio 85 :-s
189, vjerojatno s berserk + final blow.

Sad tek vidim, 38% igre tek

Citiraj:
A ne znam ti napamet,znam sam da je kostao ko svetog petra kajgana,kao i lifegiver...i da,ja otpocetka nisam kuzio to DLC koje se spominjalo u temi,ja sam poceo bez icega,ne sjecam se sta sam dobio na pocetku al bilo je bijedno i najosnovnije...

ring of ages je cini mi se iz denerima kod onog mage-a u shopu ali nisam siguran,majke mi
A fak, moram nac taj prsten
Staro 21.11.2009., 00:03   #208
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

evo moga Heroic-a:

nije mi bas nesto greatest damage dealt,ali uzmite u obzir da otpocetka igre koristim 2 oruzja istovremeno i da nisam nista skillova stavio u dual-hand oruzja.Zato i lupam sa dva oruzja istodobno sa momentumom i po 90dmg po sutu a sve to ubrzano i od strane morrigan sa spellom Haste,pa oni koji koriste warriora znaju kako lupa Hero sa Momentumom I Haste-om....

jedino mi nije jasan moj hitrate od 100% jer je to nemoguce,ocito neki bug,ako se to odnosi na postotak pogodenih udaraca...
Staro 21.11.2009., 00:09   #209
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

kaj ti nije jasno.... koliko si puta vidio "MISS" kod šusa, možda si složio lika koji ne nanosi velki demiđ al zato uvijek pogađa...
Staro 21.11.2009., 00:13   #210
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

pa gada odlicno al ne vjerujem da nije niti jednom promasio.

@ St-M koji ti je taj najjaci lik koje si ubio,ja ga se uopce ne sjecam,otkud je on? GAXKANG????
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno