|
![]() |
#181 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
Vidin da ste vi prišli igru im sto godina ali ja san je tek dobija ![]()
![]() |
#182 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam drapo pežoa 412km/h po freewayu isto samo sam zabunom stisnuo scroll lock umjesto prt scr. Časna izviđačka, kunem se samovim kompjutorom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ovih 385.nešto mi je sa airport freewaya, a ovih 386.2 sa prve staze za drag - nemam pojma kako se zove. Fischeru sad moram učit informatiku sutra za školu : bonker : al sutra ti skidam rekord.:clap: :burn: :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Baš. Mogao bi i ti ponovit to da vidimo jer, khm, baš i ne vjerujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
JDM
|
Šit nije mi uspjelo prokockat samov PC. Ganjo sam Celicu sa kojom sam prešo igru (svi uniki) 389km/h pomoču finog vjetra i nitro veeeeeeeeeee. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#192 |
JDM
|
Brijem da se neda preč 400km/h. Ko uspije dižem mu kapelicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
I nas danas pita... Baba je u qourcu, skoro je provalila da se ram stavlja u pci-port, neš zna u paskalu i brije da je faca... Al, nema veze, svaki mjesec od nje dobim 20 sati besplatnog interneta!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() ![]() Opća gimnazija ![]() ![]() ![]() P.S. Hardver se i ne spominje, tako da mi ostaje samo forum ![]() BTW baš smo danas dobili 7 novih kompića, Celeron D 2400, 256 rama, 17 inča - ove mašine uskaču umjesto 486-ica, ali hebeni XP-i ne vole se sa Pascalom, a profesor vjerojatno ne zna za freepascal ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
ČLAN FKTa
|
Kad malo bolje razmislim, ne treba hardver puno ni spominjat jer recimo neko će pisat knjigu danas, dok se bude po toj knjizi učilo ko zna kakav će hardver bit u toku. Ono, u knjizi iz informatike prije tri godine pročitam "Današnji diskovi dosežu nezamislive kapacitete od čak 2 GB" a već je bilo 20-gigabajtnih. LOL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
JDM
|
Jebemu ! Došo do 65% i neda dalje, kaže da sam prešo! Jel ko prešo 100%. Kaj da dalje radim da dodjem do 100%. Svi performance su mi otključani, ali dost visual nije. Kaj da radim u gradu kad pređem gricu. Da tražim skrivene utrke? Glupo mi se ganjat za pare jer dobiem samo 100 $. Pliz Help. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() Nama je knjiga ipak malo update-ana, "Preporučljiva količina radne memorije je 128 megabajta, a već se postoje moduli od 256 Mb. "Igraća palica"..itd, dok su naprimjer printeri objašnjeni do zadnjeg detaljam, od laserskog do matričnog... : lol2 : : lol2 : : lol2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
JDM
|
Ja se svaki put zdrobim kad lik priča o ''nametljivcima'' jer tak piše za viruse u knjizi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() Meni se recimo nisu otključali Wide body kits ![]() @Fischer - Ma kud baš matematičku sine crni, ako mi nešto ne ide onda je to matematika, ne pamtim više zadnju pozitivnu ocjenu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
JDM
|
Ja bi uvjek isto rađe matišu nego faking latinski... Dve godine za redom na popravni iz latinskog. Sad ga više nemam i jako mi fali ne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
JDM
|
Meni je jedini predmet koji mi ide vjeronauk. I to mi je jedino 4. Za sve ostalo je 2 više nego dovoljno. Amen. Sad me muči iz čeg na popravni. Nema više matematike, latinskog.... Baš bi mogo iz interne medicine. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
ČLAN FKTa
|
A evo i drugi put 388.5. Sutra ću još probat sa Mazdom RX8, čujem da je i RX7-ica brza ko svi đavli:burn: Baš sam počeo iznova na Medium sa SX240, neću sad trošit pare na pizdarije, nego šta prije neku od ove 2 bijesne mazde i pojačat do kraja ![]() Šteta što Skyline dolazi prekasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Cucci
Datum registracije: Mar 2004
|
Daj, e jel treba nabavit original igru da se pređe 100%.Jel ju ima tko i di je nabavio?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|