|
![]() |
#181 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
8800Ultra je jača od 9800GTX, i mogu ti nabrojati još 2 člana koji ce me potvrditi ![]() ![]() A ja sam ih bome preko 30ak komada provrtio kroz ruke, od toga skoro pa pola su g80 grafe, i naspram ovih danas g80 je sve samo ne pećnica. Dapače... Ako pucaš onda pucaj na GTX260 i bok, inace 8800GTX/Ultra ol d vej ![]()
![]() |
#182 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
8800GTX je najtisa grafa koju sam imao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Tišina G80 fanboyi. ![]() Kad baš hoćete dečeci GTS250tke su tiše i hladnije od 8800GTX-a,pa i podjednake performansama,rekao bi. Ali opet,NE,ovo nije još jedan od onih threadova. ![]() ![]() Sad će vam lažljivi Toma dat po nosini. ![]() http://www.tomshardware.co.uk/charts...1200,1537.html Zadnje izmijenjeno od: thedream. 21.12.2009. u 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
O tom ja pričam ![]() ![]() Ok. da se vratimo na temu, a da nepoberemo mi ban umjesto TheDreama ![]() Ali ako se prelazi na Ultru, to je kao da se prelazi sa Lancie delte(HF integrale) na Mustanga iz 69" ![]() ![]()
![]() |
#187 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#189 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Imao sam 8800GT, 8800 GTX, i 9800GTX+...i uzevši OC u obzir, takvim redosljedom bih ih poredao. 8800GT štuca na 1920x1200, GTX gura ok, GTX+ gura najbolje ako je OC-ana. Rekao bih da je na 1920x1200, razlika između GT i GTX+ oko 15-20%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
|
![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Te recenzije/grafovi su ti za qrac i ništa više. Toliko objektivni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Premium
|
![]() |
#193 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
vjerujem da su razeru prosle kroz ruke vise nego liku koji je radio grafove. A i da nisu - gledaj danasnje naslove a ne gluposti iz proslih vremena. Sve je to tu negdje. Da ne spominjem da je tehnicki uzasno kompliciran komad hardvera koji samo ceka da krepa i bilo kakva zamjena nove grafe za nju osim sto bi sa stajalista performansi bila totalno besmislena bila bi onako slicno kako ju je Halos opisao - zamjena novog auta za oldtimera koji je ubercool ali ce te ubiti na odrzavanju osim ako ga ne drzis za ukras. Ukratko da ponovim bitno - dobra kartica, cak i danas jaka kartica ali osim kao kolekcionarski primjerak nabavka iste nema nikakvog smisla. Pogotovo sto kao svaki pravi oldtimer drzi cijenu na razini modernih i posve adekvatnih zamjena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
ali onda, 8800 >>ULTRA<<. GTX, GTS (ili nedaobog obicni HDxxxx kod ATIja) se mogu sakriti pod pravim nazivom ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|