|
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
tdu
kad ce ono sluzbeno van na prodaju da kupim na torrentu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#184 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Igra se čini totoalni šit! Jedva ju igram na 30 fps-a i šta je najbolje nisam se mogao ulogirati sa svojim podacima pa sam posudio acc od frenda. Nadam se da će ju ispolirat do izlaska jer ako će ovak ostat onda 0 bodova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Netko je gore spominjao GTA4 vezano za fiziku auta i to. Mislim da bi se svi trebali ugledati na ekipu iz Rokstara koji su paralelno uz tu igru napravili igru sa ozbiljnim štihom za ganjanje. Ovaj TDU ako ne poprave ja neplaniram nabavljati za PC. Katastrofa na što je spalo ovo sve...samo na šminku i šerdere ![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Koliko sam ja upucen igra je odgovdjena za Q1 2011.
![]() |
#188 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Prvo tromjesečje u 2011.g, odnosno period od početka siječnja do kraja ožujka. Negdje sam i vidio da je najavljeno za 15.siječanj, barem zasad, tko zna što će biti još. Možda još odgode s obzirom na feedback beta testera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
No da se vratimo na temu, duboko se nadam da ce se odmaknuti od totalno arkadnog modela igre. Graficki, jako mi se svidja kisa i noc, dobro su to odradili. Ali koliko vidim i dalje nisu radili na prometu. Tu i tamo koji civil, vrlo slicno jedinici... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Danas sam naletio na offline beta koja radi bez ključa, i to na jednom hr forumu, ne znam jel smijem postavit tu, vjerojatno ne, pa ako netko želi, kažem mu preko PM-a ![]() BTW radi 100% provjereno, od provjerenog člana foruma je, tako da je sigurno, meni se upravo skida... nadam se da se neću razočarat sa gameplayom... Zadnje izmijenjeno od: Trotter IT Co. 20.09.2010. u 21:56. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#192 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo da dam mali osvrt na igru, snimio je, probao je... ne valja, bar kontrole, pa bolje i realnije kontrole su u Revoltu i Cobra 11 igrici, ovo je katastrofa, nadam se da će to ispravit... Grafika je ok, fino radi na high, jedino me te kontrole ubijaju, ja ću se radije držat originala i brdo dodataka koji su izašli za njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Xulos :)
|
![]() |
#195 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
takođe proba...šta reć...bolje da nisam.....jel to igra koju čekam godinama !? Negdi san pročita da je igra kao skoro pa gotova i da rade na poboljšanjima za multiplayer , jel to znači da fizika ostane takva kakva je ? Ono , simulaciju nije nitko ni očekiva ali..... Grafika je onako ajd neloša ali na max postavkama imam 20fps-a , prilično me neugodno iznenadilo a glede grada očekiva san mozda malo više prolaznika i onako....da bude malo "življe" nego jedinica . Mislim da sam previše očekiva a to nikad nije dobro....hmmmm....budu li uzeli u obzir mišljenja beta testera ova igra neće van još dugo.....palac dole . |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Premium
|
Citiraj:
Covjece, sada sam tek skuzio, DVADESET GODINA je proslo i oni ne mogu dostici kvalitetu igre koja je tada rulala na Amigama i PC-u. Ono, slamperaj da se izrigas. I opet ce optuziti piratiju za losu prodaju umjesto da pogledaju kako Poliphony digital radi. A ne nece eksplodirati prodaja PS3 kada izadje GT5. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Došao neki veliki update od 500 MB. Imam neki brutalan bug, auto s gasom ne ide naprijed nigdje, s kočnicom ide u prvoj do 307 km/h, i dodje do njih za 4 sekunde negdje. ![]() http://img.techpowerup.org/100925/Capture118.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Može mi netko dat direktan link ja googlo nisam našo. Imo sam neku staru verziju koja ne radi. Odakle da skinem help. Dobijo sam key pa da ga iskoristim dok se još bude moglo ionako ako sam shvatio samo nekad dozvole igrat..... ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Igra još nije na tržištu, ne lupetaj gluposti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
TDU2 ce bit no1 voznja na pc-u Beta nema veze sa pravim proizvodom, ionako ne testiraju fiziku auta nego samo traze bugove i isprave ih. Grafika je predivna, neznam o cemu vi pricate i duplo je veca igra od bilo koje voznje danas, cak i od GT5
![]() |
#209 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
sad si se prosro,nikad al nikad vishe ne usporeduj test drive i sveto ime GT ! da se razumijemo volio sam zaigrat i test drive,probat cu i opet,al rec da ce bit jaca od GT5?? HALOOOOO
![]() |
#210 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|