Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.05.2008., 15:42   #181
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Sad sam sebi zaljepi picu s promidžbenom porukom.
Može, kakav poljski model bude OK?
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Začetniku teme je namjenjeno da kupi 5600+ X2.
Žilsku sam na vrijeme, pa je editirano. Makar mogel sam i komotno ostaviti. Za ušlagiranu mladež. Ma budu ljudi dobili na mail, pa nek se vesele.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2008., 23:59   #182
Exe
Premium
Moj komp

Exe's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Imam 8800 GTS 512 Gainward i cvili u uvodnim scenama igri, u igrama ne.To mi nije čudno nakon što sam tu pročitao, ali meni cvili kad pustim film i to dosta glasno. Napajanje je Corsair hx 520, probao sam sa Taganom 580 i sa njim se ne čuje. Kaj sad,Tagan je bučan Corsair tih ali cvili grafička.
Exe je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.05.2008., 00:26   #183
cuna
te je a...
Moj komp

cuna's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
imam isto corsair hx520w i isto cvrlji kao i vx450w prije njega, dok recimo sharkoon 500w ne proizvodi nikakve zvukove i puno je tiši od corsaira, to je bilo malo off topic
dok grafa čuje isto samo kad je spojena na corsaira
cuna je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2008., 11:39   #184
Exe
Premium
Moj komp

Exe's Avatar

Citiraj:
Autor Tomislav Č Pregled postova
imam isto corsair hx520w i isto cvrlji kao i vx450w prije njega, dok recimo sharkoon 500w ne proizvodi nikakve zvukove i puno je tiši od corsaira, to je bilo malo off topic
dok grafa čuje isto samo kad je spojena na corsaira
tebi se čuje samo u 3D ili i kad je 2D.Sad pišem ovo i cvili,ne cvili samo kad sam i win čim sa na internetu i otvaram stranice graf cvili.Siguran sam da je ona 100%
Staro 21.05.2008., 11:50   #185
cuna
te je a...
Moj komp

cuna's Avatar

Citiraj:
Autor Exe Pregled postova
tebi se čuje samo u 3D ili i kad je 2D.Sad pišem ovo i cvili,ne cvili samo kad sam i win čim sa na internetu i otvaram stranice graf cvili.Siguran sam da je ona 100%
Meni recimo cvili napajanje kad sam na netu i to ne na svim stranicama, npr. na pc ekspertu cvili dok recimo na nekim ostalima ne, a grafa cvili kada uđem u razne igre do k ne počnem igrat!
Staro 21.05.2008., 12:57   #186
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Meni ništa ne zuji, zapravo lažem zuji matična kad ubodem stik u prednji USB utor (samo kad se nešto kopira inače nikad) zašto onda zuji neznam ali vjerojatno neka indukcija...

Ali grafa ne zuji (iako je MSI) i PSU ne zuji (iako je VX450) tj ja ne čujem, a nije baš da je kanta mlaznjak...
Staro 21.05.2008., 13:15   #187
Exe
Premium
Moj komp

Exe's Avatar

Citiraj:
Autor Tomislav Č Pregled postova
Meni recimo cvili napajanje kad sam na netu i to ne na svim stranicama, npr. na pc ekspertu cvili dok recimo na nekim ostalima ne, a grafa cvili kada uđem u razne igre do k ne počnem igrat!
I tako si stalno sa tim cviljenjem ili si nešto mijenjao.
Staro 21.05.2008., 13:28   #188
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
seasonic (corsair) su hvaljena napajanja, ali sto se mene tice mislim da si takva firma nebi smjela dopustiti da napajnja zuje tim više što se promoviraju tišinom...

Ja sam imao seasonic 430W kojeg sam kupio prvenstveno jer je tiho, no pormjenio sam ga nakon 2 dana jer je zujalo.

Sad sam ponosan vlasnik enermaxa 500W kojeg sam uzeo kao second hand u linksu i promjenio mu ventilator s max. 2000rpm na max 1350rpm te je sad potpuno necujno
ZMAJ je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2008., 13:46   #189
cuna
te je a...
Moj komp

cuna's Avatar

Stalno zuji u istim situacijama, prije toga sam imao corsira vx450w on je pak bio nepodnošnjiv pa sam ga prodao i ubo hx520w dok on zuji kojih 70% manje al ipak zuji
Staro 22.05.2008., 10:18   #190
Majo
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
Exe i meni se npr.u crysisu kad su one uvodne scene ea,nvidia,intel,crysis tam lagano grafa prozuji skoro necujno,no samo u uvodnim scenama,cudno,a,kad igram nekaj,nista????
Majo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.05.2008., 12:45   #191
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
u ovih zadnjih par grafa koje sam promijenio sve su mi zujale no onak, podnosljivo... najjace je zujala gigabyte 8600GT, probijala mi je usi i preko slusalica, nisam mogao biti u sobi kad se vrtilo nesto u 3D-u :/
maX je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2008., 16:18   #192
Exe
Premium
Moj komp

Exe's Avatar

Meni ne smeta u igrama, cvili samo u uvodnim dijelovima kadse igra onda ne cvili.Smeta me što cvili kad sam na internetu ili pokren film onda isto cvili i to neki visoki zvuk.Sad skidam nešto sa neta sa RapGet-om i sad cvili,čim ga ugasim RapGet više ne cvili.Grafička je stara 2 tjedna kupljena u Ve-milu dali bi mi priznali reklamaciju.
Mijenjao sam i napajanje ali se čuje opet to cvilenje u 2D i 3D

Zadnje izmijenjeno od: Exe. 22.05.2008. u 16:29.
Staro 22.05.2008., 16:42   #193
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
evo ti tu thread, ja sam bio otvorio zbog nepodnosljivog cviljenja 8600GT

http://forum.pcekspert.com/showthrea...00GT+cviljenje

sumnjam da ce ti priznat garanciju, a i ako ti priznaju kako znas da ti i ova koju ces dobit novu nece cvilit?
maX je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2008., 16:56   #194
Exe
Premium
Moj komp

Exe's Avatar

Citiraj:
Autor maX Pregled postova
evo ti tu thread, ja sam bio otvorio zbog nepodnosljivog cviljenja 8600GT

http://forum.pcekspert.com/showthrea...00GT+cviljenje

sumnjam da ce ti priznat garanciju, a i ako ti priznaju kako znas da ti i ova koju ces dobit novu nece cvilit?
Čitao sam taj thread več prije, ali mene muči što mi cvili u 2D kad sam na internetu ili kad gledam film.Ima tko takav slučaj.
Ne znam kaj da sad radim,nemogu izdržati taj zvuk.
Staro 22.05.2008., 18:36   #195
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Čitao sam taj thread več prije, ali mene muči što mi cvili u 2D kad sam na internetu ili kad gledam film.Ima tko takav slučaj.
Ne znam kaj da sad radim,nemogu izdržati taj zvuk.
Zavojnice koje cvile poliješ otopljenom plastikom. To možeš napraviti plastičnim pištoljem. Mislim da je netko već pisao o tome...
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2008., 23:36   #196
Exe
Premium
Moj komp

Exe's Avatar

Probao sam u safe modu i pokrenuti program RapGet na koji mi grafička cvili, i u safe modu ne cvili.Da ne cvili možda zbog drivera, koristim 169.44 beta
Staro 23.05.2008., 00:10   #197
Majo
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
Pa instaliraj nove 175.16 pa vidi,nozda nebude cvrcalo
Majo je offline   Reply With Quote
Staro 23.05.2008., 01:11   #198
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Probao sam u safe modu i pokrenuti program RapGet na koji mi grafička cvili, i u safe modu ne cvili.Da ne cvili možda zbog drivera, koristim 169.44 beta
Pa eto,ocito da je softverski problem,probaj nove drivere kao sto je kolega Majo rekao

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2008., 10:08   #199
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
malo kasnim, no iskustva iz prakse. 8800gtx je sasvim dobro radila sa x2 4400+ 2mb cash edition procom. istina je da se je proc zapravo s vremenom pokazao kao usko grlo (kad sam presao na c2d), no na 1280x1024 je sve sasvim pristojno radilo na highu, osim naravno uvijek prisutnih izuzetaka (recimo u to vrijeme novi bf2142 koji je volio stekat).

3dmark je bio strasno slab, prvenstveno jer proc naprosto nije mogao dati nikakav rezultat koji bi bio zadovoljavajuci za GRAFICKI benchmark lol

uglavnom, mislim da mu je zavisno od monitora i zeljene rezolucije igranja, taj proc preslab(ako je to dobar izraz) za takvu karticu. zapravo, citaj, taj proc je preslab za danasnje naslove. radi, no da je to to, i nije. 8800gtx ce raditi i s njime, i sa slabijima i sa jacima. tek extreme neki quad danasnjice moze reci da je dovoljno jak da iscijedi grafu. znaci, nek uzme za kaj ima para i nek uziva jer ce mu grafa izvlaciti slabiju konfu
Staro 01.08.2008., 22:36   #200
Paso
Registered User

Paso's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Moja 8800 GT nikada nije zujala, a od kada sam stavio HR-03 Plus i Arctic Cooling 92 mm PWM vent postala je potpuno beščujna čak i pod ekstremnim opterećenjem i u neklimatiziranoj prostoriji. Tko zna, možda bi kod mnogih i zujanje prestalo kada bi cijela kartica bila bolje hlađena?
Paso je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2008., 07:13   #201
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Eto, bas nam je drago za tebe. Reci Jeltzu da i on svog Tagija aka terarij bolje ohladi i istjera orkestar cvrcaka konacno iz njega

Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2008., 15:33   #202
Saljy
Premium
Moj komp

Saljy's Avatar

8800 gtx problemi..

Bok evo sto mi se u zadnje vrijeme pocelo desavati...
Igram COD 4 i igra radi dobro i odjednom stane i opet krene na sekund pa opet stane pa opet krene i tako stalno!

skino sam ati tool i stavio scan for artifacts i nadje mi dead pixels svaku sekundu par komada... stavio sam fan na 100% i dalje isto! temperature su u normali! max mi je 80 bilo a to je ok za tu grafu a na 100% fan dodje do 70 max!

najprije sam mislio da su driveri krivi pa sam isprobavo razlicite verzije i opet isto! probo vista x64 i xp! jos skidam cod 4 za iAtkos OS X 10.5.4 da probam tamo...

Jeli moguce da je termalna pasta otisla ili oni mali ram chipovi ispod coolera da nemaju vise paste?

Aaaaa poludit cu! help!
Saljy je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2008., 15:38   #203
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Izgleda da ti grafa pomalo rikava.
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2008., 15:39   #204
BeroVK
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Jel ti graficka u windowsima baca artefakte, ljubicaste crte ili nes slicno?
Moguće da je memorija na grafi krepaje
BeroVK je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2008., 15:41   #205
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Je izgleda da je mema dobila svoje.
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2008., 16:08   #206
Saljy
Premium
Moj komp

Saljy's Avatar

u windowsima nema nista cudnog! sve je normalno! sve radi ok! evo sad igram sat i pol cod 4 bez beda! a kod hoce odjenom samo pocne zajebavat! wtf is going on =(
edit: bas sam se hvalio kako je dobro radio cod 4 sad... i opet isto sranje ono sekundu radi sekundu se zaledi i tako sam stavio leave game i sad sam u menu-u i radi normalno bez stekanja!
Staro 02.12.2008., 16:44   #207
jpelko1
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Saljy Pregled postova
Bok evo sto mi se u zadnje vrijeme pocelo desavati...
Igram COD 4 i igra radi dobro i odjednom stane i opet krene na sekund pa opet stane pa opet krene i tako stalno!

skino sam ati tool i stavio scan for artifacts i nadje mi dead pixels svaku sekundu par komada... stavio sam fan na 100% i dalje isto! temperature su u normali! max mi je 80 bilo a to je ok za tu grafu a na 100% fan dodje do 70 max!

najprije sam mislio da su driveri krivi pa sam isprobavo razlicite verzije i opet isto! probo vista x64 i xp! jos skidam cod 4 za iAtkos OS X 10.5.4 da probam tamo...

Jeli moguce da je termalna pasta otisla ili oni mali ram chipovi ispod coolera da nemaju vise paste?

Aaaaa poludit cu! help!
reinstaliraj windowse ja sam imao sličan problem sa igrama na xp i onda stavio vistu i sve radi
jpelko1 je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2008., 18:05   #208
Saljy
Premium
Moj komp

Saljy's Avatar

probo vec 5 puta reinstalaciju! evo sad bas radim na fresh xp-u =/...
evo probo sam spustit memory clock i gpu i evo sto se desava!

Staro 02.12.2008., 18:09   #209
cuna
te je a...
Moj komp

cuna's Avatar

Citiraj:
Autor Saljy Pregled postova
probo vec 5 puta reinstalaciju! evo sad bas radim na fresh xp-u =/...
evo probo sam spustit memory clock i gpu i evo sto se desava!

samo je pitanje vremena kad će se ugasit i morat ćeš ju nosit na reklamaciju, meni je tako 4870 krepala, isti sindrom - problem s memorijom
Staro 02.12.2008., 18:49   #210
Saljy
Premium
Moj komp

Saljy's Avatar

aha a i mislio sam da je problem sa memorijom.. reci mi koliko bi kosto popravak? da nemam garanciju.. tj nemam je jos... jer sam je kupio od jednog lika sa foruma al mi je zaboravio poslat garanciju! nazovem ga ja danas da mi poslaje! u slucaju da je bez garancije koliko bi to moglo kostat?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno