|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo njemačkih tarifa za iPhone http://www.t-mobile.de/iphone/tarife...1410-_,00.html
![]() |
#182 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ili ne zelim ili nisam shvatio - iphone ne mozes ovdje koristiti, a bez da koristis jednu od onih i150, i300 i ostalih mjesecnih tarifa? ![]() Jebes to sto ga mogu dobiti za kunu, kada cu placati 150,300 ili vise kuna da ga posjedujem. Strasno. ![]()
![]() |
#184 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma neka se samo masivno prodaje ![]() Za kojih nesto manje od godine dana moci ce ih se naci na trznici i oglasniku za sicu.. Jos pogotovo kada kada je TomRI pokazao pravu i jedinu stranu beskonacnoga surfanja od sat\30min u najnizoj tarifi MJESECNO ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
A sta si ti mislio ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
.code
Datum registracije: Oct 2008
|
Zasto u Zagrebu nemogu odrediti rute...nisu ucrtani smjerovi prometnica ili sto? Da se tu nesto napraviti?
![]() |
#187 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja da imam viška para odma bi ga kupio, frend ima kojih godinu dana stariju verziju iphonea i lijepa je to igrackica, ali nekako se više veselim Nokiji 5800. Što se tiče "zlih" komentara na iphone kako je to obična šminka, a neki od ljudi koji daju takve komentare imaju kompove sa procesorima od neznam kolko jezgri, jakim grafičkama a to kao nije šminka. Iphone definitvno nije potrebna stvar no bože moj da kupujemo samo ono što nam zbilja treba to bi onda bila samo hrana i voda ![]()
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kako među 'jednakima' uvijek ima 'jednakijih', kad vam budu htjeli odbiti garu za hakirani iPhone, stavite im ovo pod nos ![]() http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=408592
![]() |
#189 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#190 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
oko 350 i nesto iznad 400 Jureka za 16GB model. Gledajuci ovdje ponudu za modele bez pretplate. Sad sam prvi put i pogledao. Cuo sam za ovo, ima vec preko mjesec dana. No mozda ovo razveseli nekoga : Will Apple Sell A $99 iPhone Next Year? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
U principu gledajući cjelokupni dojam Hrvatske nacije AJFON se ima da se pokazuje kak si kul i kak se možeš spojit na vajrles da pogledaš jubito dok čekaš tramvaj... :-)
![]() |
#192 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Kolega je kupil danas jednog, sav presretan ga je pokazival okolo. To je kao i glavna namjena ovog aparata... Normalno da sam ga podbol da mi pošalje MMS, samo je duboko udahnuo. ![]() 1900kn je dao, s tim da je imao neke plus bodove... Ne razumjem se u mobitele previše, al to je samo igračka koja nema neku svrhu. Za tu paru kupiš nokiu E90 ili pristojan laptop. Ovo je čisti dokaz da su ljudi kreteni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ni sam ne znam koliko puta smo prošli to da iPhone ima MMS kada instaliraš aplikaciju... To da je igračka, ne slažem se, kako kome... 95% ljudi koji ga imaju kupili su ga da budu u trendu i to je njihov domet, znači, nikakve korisnije funkcije osim telefoniranja, sms-anja, slušanja zike i sličnih stvari neće koristiti... 2% ljudi će mu izvući mast, pet puta ga zblokirati, deset puta mijenjati/restorati firmware, staviti aplikacije koje im koriste i od iPhonea napraviti točno kaj su htjeli i očekivali... Preostalih 3% će ga kupiti i prodati jer to nije za njih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Sad neznam dali je to zbog nize rezolucije ali stvar radi fenomenalno. Sama kvaliteta izrade nije tako losa. Ovo da su ljudi kreteni hm.. Ko kupuje Nokiu 8800 koja nema nista osim toga da nekog mozes ubiti ak ga pogodis njome ( čelik). Svaka roba ima svojega kupca i ja nemam nista protiv Iphona,dapace svida mi se a ovo da nema MMS to se sve data softverski srediti. Dapace ima on i mana a velika boljka mu je "apple ov nacin izvedbe.. nista osim prek itunesa.. da bi preso preko ulice trebas napraviti krug oko grada pjeske pa se vratiti i tek onda preci ulicu ,ali zbog toga je jailbrejk tu ![]() Da i preskup je kod t-mobila.. daleko preskup |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Mislim da sam odabrao novi mob - bit će iphone - zašto? Kad produžim ugovor platit ću ga 700kn, a recimo za Nokiju E66, trebao bih uz produženje ugovora zamijeniti još 18 000 bodova da bi cijena bila 598kn. Ima sve što meni treba i nije me briga za one koji kažu da je šminka - meni za to sigurno neće služiti. Jedino me zanima koliki je SAR novog iphone-a, da ne guglam sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...a%C5%BEi&meta= |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zašto bi bili kreteni. Možda već imaju pošteni laptom. Tak i tak nitko neće dati punu cijenu od 7000 kn za njega. Nabavio sam si jednoga i imam MMS. Jedino što je meni neugodno ga pokazivati okolo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#200 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
potpuno se slazem sa ovom izjavom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Premium
|
Mene samo zanima koliko je od ovih ljudi sta su se smijali redu za iphone, na potpuno identican nacin cekalo wow eskpanziju pred algoritmom, ili recimo u redu za dionice ht-a/prodaju ine molu. Nekima je to debilno, jer recimo wow si mogao kupiti dan poslije sasvim normalno ili naruciti preko neta, a inu prodati molu iz fotelje od doma poslavsi odobrenje preko poste. ![]() Svakome svoje i sta ga god veseli. Inace se slazem u tome da je to jedan veliki napuhani proizvod s prevelikom cijenom. Meni recimo ne pada napamet ni pomisliti kupiti nesto takvo kad od mobitela koristim jedino poziv i tu i tamo sms, a za to me itekako sluzi neki shrot stari samsung džnj model. |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
a.k.a. Wik7im
|
ima ga frendica, danas sam te isprobao, nista posebno osim sta ima wlan, koj mi se svidja jer u skoli ovak i onak nis ne radim pa sam surfal tu i tam ![]() jednostavan je prilicno, ekran je cisto ok a baterija malo jace se prazni, 16 giga ima macan, jbg curica ima para pa kupili starci, ja nebi to uzeo jer je prevelik za djep, pa precesto se napijem pa da jos na to pazim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
http://www.bug.hr/vijesti/?id=93674 T-Mobile strikes again. |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-11-00-00.asp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-11-00-00.asp Uz pomoć svoje kreditne kartice** osigurajte 12 automatskih mjesečnih nadoplata za svoj Simpa račun u iznosu od 100 kn mjesečno. I kaj je sad to tu čudno? Plačal budeš ti 100 kn mjesečno preko kartice kupio ti 3310 ili iPhone. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Banned
|
Citiraj:
ugl tinejdzeri i svi oni koji se zele tako osjecati kupuju te proizvode zato sto se u americkom drustvu stvorio dojam da je sve sto nosi apple oznaku na sebi cool i izvan dometa "regularnim seljoberima" dovoljno da umjetno napumpas cijenu svojih proizvoda i uvijek ce biti budala koje ce to kupovati misleci da dobivaju ne znam sta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo i ja planiram postati sretni vlasnik ajfona ![]() Nakon pobližeg razmatranja tarifa i njihovih + i - doša sam do zaključka da bi nam (doma) najbolje odgovarala tarifa Obitelj 300. Otac trenutno ima flex 150 kojeg debelo premaši svaki mjesec, a ja imam flex 80 na kojem potrošim isto oko 100ak kn mjesečno, dok stara ima simpu, pa po tome flex obitelj 300 dođe idealno jer je komunikacija unutar paketa besplatna, a opet stari i ja djelimo 300kn za pozive van. U tom slučaju ajfon16 košta 1300kn, a to je baš onoliko koliko stari ima +club bodova na računu ![]() Što se tiče samog uređaja, trenutno mislim da je to najbolji mogući uređaj za mene jer objedinjuje odličan file player i bez problema mjenja laptop za nekakvo "casual" browsanje netom, a opet nije velikih dimenzija, i tek je nešto veći od normalnog mobitela. Znam da to sve zvuči kao reklama, al eto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Danas sam ga malo gledao,prejeben mobitel.Ekran je predivan,software je brz i kamera je odlicna i isplati se kupit.Pocinjem stedjet od danas.Ne kuzim zasto se neki bune sto moraju svaki mjesec placat.Za 2000 i nesto sitno dobis iPhone 3g od 8 gb,svaki mjesec placas 150kn,ali zato dobis 150 besplatnih minuta razgovora i 50 sms-ova te 1gb prometa za surfanje.Meni bi iPhone najvise služio za surfanje preko wlan-a.I idu mi na živce budale koje pljuju po iPhone-u a nikad ga nisu ni vidli.I ono,jao meni nema mms,sto cu sad,kao da itko rabi mms. |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Jer za razliku od tebe zarađuju za život i imaju drugih izdataka, pa im je zadnje na pameti slušati hvalospjeve ovakvih poput tebe o najobičnijem telefonu. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Banned
|
Citiraj:
bmk na sta ces trosit novce, ali nemoj se cudit ako vecina pljuje po tom mobitelu za te novce mozes kupiti elegantan i funkcionalan uredjaj tipa nokia n95/96 (ne znam sad koliko dodje HTC titan, ali vjerujem da je u istom cjenovnom rangu)- oba ta moba imaju pun k vise funkcija u manje prostora - da ne kazem koliko je lakse nabavit dijelove ili servisirati ih i instalirati veliki broj aplikacija na njih evo jedne zgodne slike http://www.labnol.org/gadgets/phones...artphone/1792/ ^^ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|