|
![]() |
#181 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni trenutno DownloadHelper.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
u biti mi piclens ne radi kod stranica gdje postoji video sadržaj, jedino ako baš koristim search unutar piclens-a..? i kako ugasiti da mi ne pamti u adress bar web adrese, iako obrišem private data, on mi i dalje izbaci one u ovoj verziji glupe linkove od stranica..? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Treci link, eh taj google ![]() Inace ako odes u History >> View all history mozes vidjeti broj posjeta za sve stranice koje se tamo nalaze |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
EMP moderator
|
Yes, 293 times... ![]() Obrisao sam profil misleći da ću tako riješiti onaj problem s CTRL+F1, ali nisam mogao ništa bez Keyconfiga. Inače, nije mi žao, s novim profilom bolje radi. Stranice se ne učitavaju cijele kao sa starim profilom nego samo onaj dio koji je drugačiji. Recimo, kad šećem po podforumima, gornjih 10-ak cm stranice uvijek stoji na mjestu, a samo ovo ispod se mijenja. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
dobre, sta nikom ne smeta alt+s funkcionalnost od nedostatak iste!?!?! about:config sheme ne prolaze , probo sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
EMP moderator
|
Kako ne, meni uredno radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
EMP moderator
|
Da, jedino to ne šljaka. Maloprije sam skužio i da me uopće ne pita kod zatvaranja kad imam više otvorenih tabova, prije je... ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
za sve korisnike na XPu kojima novi kvazi Vista look ne paše izašla je defaultna FF 2.0 thema za FF 3 : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6898
![]() |
#192 |
lepi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
lepi
|
mjb jeee proradilo je ! hvala vuco. meni je islo 17 4 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Jeste li si napravili certifikat?
![]() |
#201 |
Lika u mom srcu
|
ja sam napravio ![]() nego, nije mi nitko rekao kako da pobrišem history iz adressbar-a? iako odem na clear private data, on mi opet izbacuje sve u adressbaru kad počnem tipkati ili ako pogledam u nju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#204 |
Lika u mom srcu
|
o ovome pričam, u Firefox2 kad bih stiskao clear private data bi ovaj adress bar bi o prazan, pouključivao sam da briše sve, no to tu stoji, on kao da mi random povlači bookmarkse, jer neke stvari koje ovdje pokazuje nisam gledao valjda nijednom nakon što sam ih stavio u bookmarks prije pola godine... ?! slika: |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
49%winner
|
To su bookmarksi jasno (imaju zvjezdicu). Izgleda da je to normalno, kad nemaš niš u historyju povlači 12 bookmarksa. Eh sad, kod mene prikazuje 12 onih koje sam zadnje pregledavao tako da to još mogu shvatiti... Al ne kužim zašto tebi izbacuje neke koje nisi dugo gledao... Možda je stvarno na random, al evo probao sam par puta istu proceduru brisanja historyja i sve - uvijek izbaci istih 12.
![]() |
![]() |
#207 |
49%winner
|
LAcy je jednom postao ovaj link koji otad zasluženo čuči u mojim bukmarksima. Nije na odmet ponoviti ga: http://support.mozilla.com/tiki-wiki...=500&categId=1 Nisam isprobavao, al ovo bi trebalo rješiti tvoj problem: http://support.mozilla.com/en-US/kb/...t+Location+Bar
![]() |
![]() |
#208 |
Lika u mom srcu
|
tnx, taj addon radi. no mrzi me to kod firefoxa što moraš imat milion addona za takve gluposti.. što ne mogu to jednostavno staviti pod opcije i gotovo. te bookmarksi, nemaju opcije da bookmarkse izlistava u stupcima, nego u jednom kojeg moraš skrolati prema dolje non stop što me smeta pošto imam milion bookmarksa, što u folderima što solo... a addon "Columns" ne radi sa FF3.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Dobro, moze li mi netko reci zasto mi stranice poput vip.hr-a ili myspacea tako sporo novi firefox otvara? Sve te nove stranice, s animacijama i slicno... Clean je instalacija windowsa, sp3. Citao sam vecinu ovdje, ali nisam nasao nista takvo. Ako netko ima ideju, bio bih zahvalan. Od addona imam samo yet another smooth scrolling i delicious tabove.
![]() |
#210 |
Lika u mom srcu
|
da, a ja sam primijetio da mi na nekim stranicama back tipka na mišu ne hvata iz prve.. jako čudno. isto tako i scroll ima lag nekakav, i isto neće iz prve da scrola, ono skrolnem (koja riječ lol9, i ništa, i onda opetm i onda samo skoči scroll prema dolje.. arrrghhh |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|