Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.10.2009., 20:08   #181
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Može nekoliko siteova sa prikazanim setupovima i komponentama? Konkretno me zanimaju jednostavniji setupovi sa ColumnsUIom (ne ove morph Chameleon đinđe )
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2009., 21:47   #182
Domi
-.
Moj komp

Domi's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Razarach Pregled postova
Treba mi za onaj xchange skin ili ti setup, e sad nisam mogao naci dva plugina neznam točno koje jer sam popizdio i sve obriso , biće red ponovno tražiti
Brett je čak sve pluginove koji ti trebaju za ovaj setup pobacao u jedan .zip file.
http://br3tt.deviantart.com/art/Xcha...-0-0-124592263

Link na sve potrebne pluginove: http://www.deviantart.com/users/outg...xchange_v2.zip
Oglas

Oglas
Staro 06.10.2009., 22:08   #183
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Može nekoliko siteova sa prikazanim setupovima i komponentama? Konkretno me zanimaju jednostavniji setupovi sa ColumnsUIom (ne ove morph Chameleon đinđe )
http://browse.deviantart.com/customi...r2000/?order=5
morph je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2009., 22:09   #184
Razarach
Premium
Moj komp

Razarach's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Hvala Domi za link, ali još uvijek mi neće učitat skin jer kaže da mi fali Explorer tree :S
Razarach je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2009., 22:15   #185
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Autor Razarach Pregled postova
Hvala Domi za link, ali još uvijek mi neće učitat skin jer kaže da mi fali Explorer tree :S
http://www.hydrogenaudio.org/forums/...howtopic=34207
Staro 06.10.2009., 22:28   #186
Razarach
Premium
Moj komp

Razarach's Avatar

Imaš pivu
Staro 06.10.2009., 22:50   #187
Razarach
Premium
Moj komp

Razarach's Avatar

Stvar riješena, Domi i morph su mi tu dali neke linkove pa sam našo te plugine...
Staro 08.10.2009., 11:58   #188
Ludy
Banned

Datum registracije: Jun 2007
jel postoji mogucnost u foobaru stavit vise playlista pod jednu? ako me razumijete, znaci kak su oni tabovi da kliknem na jedan jedan npr. ''strano'' i onda mi se otvori vise playlista pod tim. thx unaprijed.
Ludy je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2009., 16:57   #189
AbAdd0n
Premium
Moj komp

AbAdd0n's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
ok i zasto je taj foobar tako poseban ?
osim sto se moze podesiti po volji ...

test konfa
AbAdd0n je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2009., 18:23   #190
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
.....

Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 01:01.
McG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.10.2009., 15:43   #191
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
I najbrži je takav program svoje vrste sigurno. Winampu trebaju tri gladne godine da se pokrene...
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2009., 23:46   #192
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Koji mi plugin treba za Windows 7 da ga mogu preko Aero Peeka kontrolirat? Kao onaj novi WMP.

Koji sam panj, pa nisam vidio da radi sa ColumnsUIom po def

RJEŠENO

Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 20.10.2009. u 00:39.
Staro 03.11.2009., 22:22   #193
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
Ukratko, sa svim potrebnim komponentama i temama

Foobar2000 - Kako promijeniti izgled?

svebee je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2009., 22:34   #194
Speedbreaker
Premium

Citiraj:
Foobar2000 može reproducirati svu gomilu poznatih i nepoznatih audio formata tako da bez problema prolaze i .FLAC datoteke (FLAC audio datoteke zauzimaju MANJE od originalnih “audio” pjesama, no radi se o kompresiji bez gubitaka).
Zar ne zauzima FLAC više od normalnih pjesama?

Inače super napisano. Keep up!
Speedbreaker je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2009., 22:38   #195
svebee
/

Citiraj:
Autor Speedbreaker Pregled postova
Zar ne zauzima FLAC više od normalnih pjesama?
Radi se o originalnom audio CDu (ne mp3cama).

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58272
Staro 03.11.2009., 22:45   #196
Speedbreaker
Premium

OK, moj bed.
Speedbreaker je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2009., 22:48   #197
morph
*

morph's Avatar

Lijepo od tebe sto si se potrudio, samo mi je zao sto si se odlucio na PanelsUI koji je promasen koncept. Steta sto je tako dobro uhvatio korijenje
Staro 03.11.2009., 23:15   #198
svebee
/

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Lijepo od tebe sto si se potrudio, samo mi je zao sto si se odlucio na PanelsUI koji je promasen koncept. Steta sto je tako dobro uhvatio korijenje
meni se činilo da ga je najlakše podesiti a i sviđali su mi se setupi za dotični. zašto promašen? osim ako pod time misliš da se više ne razvija?
Staro 03.11.2009., 23:45   #199
morph
*

morph's Avatar

O lakoci instalacije ne mogu suditi jer ne mogu na to gledati kao netko tko nema iskustva sa foobarom (meni se cini da je lakse instalirati nove setupe, ali ono sto je meni savrseno logicno i jasno nekom drugom nece biti).
Promasenost - da, to sto se vise ne razvija je velik hendikep. A iza tog nerazvoja stoji nekakav (znam samo okvirno o cemu je rijec, a mislim da je sva dokumentacija o tome na hydrogenu izbrisana) sukob autora panelsa sa developerima foobara jer je ovaj prvi koristio foobar na nacin kako to nije zamisljeno (a to je onda rezultiralo povremenim rusenjima i povelikim zauzecima resursa).
Od onda se pojavilo dosta korisnih pluginova koje je steta ne iskoristiti, a isto tako postoji odlicna zamjena u vizualnom prikazu za panelsui.
Samo za primjer - puno je lakse i prakticnije koristiti biography panel koji ce automatski skinuti biografiju i sliku artista ili opis i sliku albuma nego rucno to rjesavati preko comments taga i artist.jpg.
Staro 04.11.2009., 00:10   #200
svebee
/

Citiraj:
Samo za primjer - puno je lakse i prakticnije koristiti biography panel koji ce automatski skinuti biografiju i sliku artista ili opis i sliku albuma nego rucno to rjesavati preko comments taga i artist.jpg.
to svakako (čak sam i tražio plugin za to, fala) probat ću još nešto skemijati sa ColumnsUI pa ćemo vidjeti. nego, samo meni nema slika u prvom postu ili su otišle sa hosta gdje su bile?

btw. dodao linkove na tvoje vodiče di je to puno detaljnije još
Staro 04.11.2009., 00:14   #201
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Autor svebee Pregled postova
to svakako (čak sam i tražio plugin za to, fala) probat ću još nešto skemijati sa ColumnsUI pa ćemo vidjeti. nego, samo meni nema slika u prvom postu ili su otišle sa hosta gdje su bile?
Ma bilo je hostirano na PCE image hosting koji je ocito van funkcije. Ali to je sve i tako sada zastarjelo, baci oko na Deviantart foobar sekciju, tamo ima zanimljivih gotovih stvari (Eiko, Darkone, Xchange itd.)
Staro 12.11.2009., 01:20   #202
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
gledam ovaj setup na deviantart: http://re-9.deviantart.com/art/aero-...set=0#comments.

htio bi ga složit pod svaku cijenu, međutim baš i neide. skinuo sam sve plugine i stariju verziju foobara 0.9.5.1. pa ako ima neka dobra duša za ispomoć...
keyser_s()ze je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2010., 23:46   #203
ivand123
otišo po cigare i nesto

ivand123's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Kako je zakon ovaj Waveform Seekbar, evo vam jedan ss:
http://img94.imageshack.us/img94/6869/screenshotjbr.jpg
ivand123 je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2010., 14:40   #204
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor ivand123 Pregled postova
Kako je zakon ovaj Waveform Seekbar, evo vam jedan ss:
http://img94.imageshack.us/img94/6869/screenshotjbr.jpg
Pobogu moga si ga stavit šta širega jer je veća korisnost tad
Staro 01.08.2010., 16:59   #205
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Pošto se pojavila potreba za printanjem tekstova / lyricsa, ali se najčešće radi o čitavim albumima bacio sam se u potragu za rješenjem koje bi mi ponudilo nešto slično kroz foobar.

Riješio bi to i sa posjetom na site tipa DarkLyrics koja mi nudi donekle elegantno rješenje (primjer) da izaberem sve tekstove sa pojedinog albuma -> copy/paste -> formatiranje -> print.

Nažalost gore spomenuti site podržava jedan žanr - Metal dok meni trenutno treba za Time Flies... 1994–2009 koji je rock/britpop.

Pošto ne dolazi u obzir zapisivanje teksta pjesme kao taga kao što većina pluginova, poželjno bi bilo naći način za zapisivanjem tekstova u .txt datoteku koja bi u sadržila sve tekstove sa pojedinog albuma.

Lokacija nije toliko bitna, ali poželjeno bi bilo X:\Music\Artist\Album\album.txt

Da li postoji site koji je okrenut više mainstreamu, a nudi pregled tekstova kao DarkLyrics. Nije da nisam tražio, ali možda netko od vas ima asa u rukavu (plugin/url).

EDIT:
Uspio dobiti .lrc sa Lyrics Show Panel 2, ali kako forsirati .txt bez timestampa ili imati duple, za printanje bez timestampa, dok za foobar sa timestampom za pjevušenje.

Mislim da je nemoguće...

Zadnje izmijenjeno od: tOta. 01.08.2010. u 17:13.
tOta je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2010., 16:48   #206
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ljudi jedno pitanjce. Onaj item details u foobaru. ja bi si ga malo modificirao. No ne mogu naci nikakve upute za to. Kad otvorim properties dosta je komplicirano i ne kuzim bas sto treba. Ima ko kakve advence upute za to ? Evo slika da vidite o cemu se radi.

Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2010., 17:24   #207
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Ljudi jedno pitanjce. Onaj item details u foobaru. ja bi si ga malo modificirao. No ne mogu naci nikakve upute za to. Kad otvorim properties dosta je komplicirano i ne kuzim bas sto treba. Ima ko kakve advence upute za to ? Evo slika da vidite o cemu se radi.

Plugin za taj item details zove se foo_uie_trackinfo mod, pogledaj ovdje za vise informacija. Mislim da se vec odavno ne razvija, vidim da je i stranica na wikipediji sa uputama izbrisana. Za pomoc oko koda guglaj foobar title formatting.

Makar nisam siguran koliko ima smisla trositi vrijeme na nesto sto se ne razvija i gdje je velika mogucnost da neces moci dobiti pomoc.
Staro 02.09.2010., 23:43   #208
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Može mala pomoć oko foobara? Naime,skinuo sam već gotov skin i setup "Silent Night" i uglavnom sve zasad radi odlično ali ima jedna stvar koja me živcira. Kad mu stavim da prikazuje albume tako da prikazuje cover od albuma, on mi ne prikazuje cover osim ako taj slika nije imenovana kao "Folder" iako sam mu namjestio da prikazuje cover i kad je slika imenovana kao "Front". Da li tko zna kako bih mogao to riješiti?
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2010., 11:33   #209
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Autor Babaloo Pregled postova
Može mala pomoć oko foobara? Naime,skinuo sam već gotov skin i setup "Silent Night" i uglavnom sve zasad radi odlično ali ima jedna stvar koja me živcira. Kad mu stavim da prikazuje albume tako da prikazuje cover od albuma, on mi ne prikazuje cover osim ako taj slika nije imenovana kao "Folder" iako sam mu namjestio da prikazuje cover i kad je slika imenovana kao "Front". Da li tko zna kako bih mogao to riješiti?
A gdje ti ne prikazuje (ima vise mjesta gdje se prikazuju coveri) i gdje si to namjestio?
Staro 03.09.2010., 15:01   #210
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
A gdje ti ne prikazuje (ima vise mjesta gdje se prikazuju coveri) i gdje si to namjestio?
imam u tom skinu za birati kako da mi prikazuje albume, kao tree view, kao velike slike covera koje zapravo predstavljaju playlistu tog albuma (ali moraju biti imenovane kao "folder") i kao male slike covera (isto kao i velike). Evo i slike kako to izgleda:

e sad,znači kad kliknem na tu sliku covera,on počne svirati taj album. ali problem je u tome što ta slika u folderu gdje je album mora biti imenovana kao "Folder", a ja bih htio da koristi i one gdje piše "Front" ili koje sadrže u nazivu "front". Kako da to omogućim? Evo kako mi je u postavkama od foobara namješteno što se tiče coverarta:

Ja sam bio ubacio još jedan line isti kao ovaj za folder na kojem sam zamijenio i stavio da piše "Front.jpg" ali nije pomoglo, i dalje mi prepoznaje samo kad je kao folder
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno