|
![]() |
#182 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
http://br3tt.deviantart.com/art/Xcha...-0-0-124592263 Link na sve potrebne pluginove: http://www.deviantart.com/users/outg...xchange_v2.zip
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
*
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
jel postoji mogucnost u foobaru stavit vise playlista pod jednu? ako me razumijete, znaci kak su oni tabovi da kliknem na jedan jedan npr. ''strano'' i onda mi se otvori vise playlista pod tim. thx unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
..... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 01:01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#192 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Koji mi plugin treba za Windows 7 da ga mogu preko Aero Peeka kontrolirat? Kao onaj novi WMP. Koji sam panj, pa nisam vidio da radi sa ColumnsUIom po def ![]() RJEŠENO ![]() Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 20.10.2009. u 00:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače super napisano. Keep up! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Premium
|
OK, moj bed. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
*
|
Lijepo od tebe sto si se potrudio, samo mi je zao sto si se odlucio na PanelsUI koji je promasen koncept. Steta sto je tako dobro uhvatio korijenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
/
|
meni se činilo da ga je najlakše podesiti a i sviđali su mi se setupi za dotični. zašto promašen? osim ako pod time misliš da se više ne razvija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
*
|
O lakoci instalacije ne mogu suditi jer ne mogu na to gledati kao netko tko nema iskustva sa foobarom (meni se cini da je lakse instalirati nove setupe, ali ono sto je meni savrseno logicno i jasno nekom drugom nece biti). Promasenost - da, to sto se vise ne razvija je velik hendikep. A iza tog nerazvoja stoji nekakav (znam samo okvirno o cemu je rijec, a mislim da je sva dokumentacija o tome na hydrogenu izbrisana) sukob autora panelsa sa developerima foobara jer je ovaj prvi koristio foobar na nacin kako to nije zamisljeno (a to je onda rezultiralo povremenim rusenjima i povelikim zauzecima resursa). Od onda se pojavilo dosta korisnih pluginova koje je steta ne iskoristiti, a isto tako postoji odlicna zamjena u vizualnom prikazu za panelsui. Samo za primjer - puno je lakse i prakticnije koristiti biography panel koji ce automatski skinuti biografiju i sliku artista ili opis i sliku albuma nego rucno to rjesavati preko comments taga i artist.jpg. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
/
|
Citiraj:
![]() btw. dodao linkove na tvoje vodiče di je to puno detaljnije još ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
*
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
gledam ovaj setup na deviantart: http://re-9.deviantart.com/art/aero-...set=0#comments. htio bi ga složit pod svaku cijenu, međutim baš i neide. skinuo sam sve plugine i stariju verziju foobara 0.9.5.1. pa ako ima neka dobra duša za ispomoć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Kako je zakon ovaj Waveform Seekbar, evo vam jedan ss: http://img94.imageshack.us/img94/6869/screenshotjbr.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pošto se pojavila potreba za printanjem tekstova / lyricsa, ali se najčešće radi o čitavim albumima bacio sam se u potragu za rješenjem koje bi mi ponudilo nešto slično kroz foobar. Riješio bi to i sa posjetom na site tipa DarkLyrics koja mi nudi donekle elegantno rješenje (primjer) da izaberem sve tekstove sa pojedinog albuma -> copy/paste -> formatiranje -> print. Nažalost gore spomenuti site podržava jedan žanr - Metal dok meni trenutno treba za Time Flies... 1994–2009 koji je rock/britpop. Pošto ne dolazi u obzir zapisivanje teksta pjesme kao taga kao što većina pluginova, poželjno bi bilo naći način za zapisivanjem tekstova u .txt datoteku koja bi u sadržila sve tekstove sa pojedinog albuma. Lokacija nije toliko bitna, ali poželjeno bi bilo X:\Music\Artist\Album\album.txt Da li postoji site koji je okrenut više mainstreamu, a nudi pregled tekstova kao DarkLyrics. Nije da nisam tražio, ali možda netko od vas ima asa u rukavu (plugin/url). EDIT: Uspio dobiti .lrc sa Lyrics Show Panel 2, ali kako forsirati .txt bez timestampa ili imati duple, za printanje bez timestampa, dok za foobar sa timestampom za pjevušenje. ![]() Mislim da je nemoguće... Zadnje izmijenjeno od: tOta. 01.08.2010. u 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
*
|
Citiraj:
Makar nisam siguran koliko ima smisla trositi vrijeme na nesto sto se ne razvija i gdje je velika mogucnost da neces moci dobiti pomoc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Može mala pomoć oko foobara? Naime,skinuo sam već gotov skin i setup "Silent Night" i uglavnom sve zasad radi odlično ali ima jedna stvar koja me živcira. Kad mu stavim da prikazuje albume tako da prikazuje cover od albuma, on mi ne prikazuje cover osim ako taj slika nije imenovana kao "Folder" iako sam mu namjestio da prikazuje cover i kad je slika imenovana kao "Front". Da li tko zna kako bih mogao to riješiti?
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
*
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() e sad,znači kad kliknem na tu sliku covera,on počne svirati taj album. ali problem je u tome što ta slika u folderu gdje je album mora biti imenovana kao "Folder", a ja bih htio da koristi i one gdje piše "Front" ili koje sadrže u nazivu "front". Kako da to omogućim? Evo kako mi je u postavkama od foobara namješteno što se tiče coverarta: ![]() Ja sam bio ubacio još jedan line isti kao ovaj za folder na kojem sam zamijenio i stavio da piše "Front.jpg" ali nije pomoglo, i dalje mi prepoznaje samo kad je kao folder
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|