|
![]() |
#20672 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
kad je najbolje, odnosno najpovoljnije kupovati zimske gume? rješio sam se starih Sava eskimo guma pa lagano škicam zimske na nekoj akciji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20674 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#20675 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
da,nema ono u srpnju su najjeftinije,najjeftinije su tik pred zimu,onda je najbolji izbor i akcije. ja još na zimskima,imao tehnički 7.4. pa se bojao da nebi bilo..dr.tj. idu uniroyalke gore.
![]() |
#20677 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo danas stigli meni amortizerici iz Lagerosa, stvarno full pozitivno iskustvo, brzo i povoljno. Hvala svima koji su me uputili u tom smjeru. ![]() A što se tiče druge stvari, da li ima neko ovdje iskustva sa osiguravajućim kućama, točnije sa naknadom štete. Naime u čemu je stvar, prošli tjedan me neka gospođa malo kvrcnula dok sam izlazio sa parkinga. Nismo zvali policiju, nego smo samo otišli u njeno osiguranje (ne znam da li smijem spominjati radi se o Ergo osiguranju) i sad smo mi popunili taj odštetni zahtjev, po nekom mojem tumačenju krivica je njezina, sad da li sam ja u pravu ili ne, to je neko drugo pitanje. Uglavnom evo točno tjedan dana sam čekao procjenitelja, koji je danas došao i poslikao to sve, te mi rekao da pričekam izvješće od osiguranja prije nego odem popraviti štetu. Mene sad zanima ako netko ima iskustva, što mene sad čeka ? Kakva je procedura, koliko bi se to moglo čekati, itd. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20678 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Nemamo prigovora, odlične gume. Ako dobiš popust i dobar DOT smatraj da si super prošao ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 08.04.2016. u 21:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20679 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Goranbm, u tom izvješću na osiguranju, jedno od vas dvoje je MORAO potpisao da je kriv i da priznaje krivicu te je suglasan da se s njegove police naplati šteta drugome. Ako to niste napravili, zaboravi nofce Osiguranje NE ODREĐUJE tko je kriv, niti presuđuje u nečiju korist. To što ti misliš je nebitno Ako nitko se ne osjeća krivim, morali ste zvati policiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20680 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20681 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20682 |
Premium
|
Ja sam izlazio s parkinga s jedne strane ulice. Ona je bila na parkingu s druge strane. Ja sam izasao na cestu zaustavio se i taman da cu krenuti naprijed ona se u rikverc zabila u mene. Ja dok sam kretao van s parkinga ona je bila na parkigu i nije krenula. Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#20683 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20685 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koji salon rabljenih u zg preporučate? Tražim nešto za cca 6500€ i da dolazi s nekakvim jamstvom. Od njuškala i švercera, skidanih km (novost je da jedan i priznaje koliko je skinuo), auta koji su super ali im treba mijenjati dvomaseni, turbina neće dugo itd itd.
![]() |
#20690 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20691 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#20692 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Moje đevojče kupilo Gnjofla MKVI 1,6 TDI od njih prije 2 mjeseca. Sve bilo OK i check outano, od papira do mehaničara, par mojih kolega i tehničkog pregleda. Auto cca 88k km-a, 2011., bio na lizalici u firmi iz Pule. Naravno, bilo je par ogrebotina po karoseriji, ali to je neizbježno, jer na kraju krajeva ne kupuješ novi auto, već polovni. ![]() Uz njega je došlo i 6 mjeseci garancije (nisam sad točno siguran na pamet što sve ide pod to) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20693 | |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Jebeno je kad te uvati kavez kompleks kad voziš u koloni, i kako se usuđuje da te priđe pri suluduih 40 kph. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20695 |
Premium
|
Jedno pitanje, da li mi vrijedi ona zelena karta ako sam na autu promjenio tablice ? Da li moram tražiti novu i mogu li uopće dobiti, ili samo nastavim koristiti ovu bez problema ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20696 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Ideš u osiguranje i dobiješ novu, ova ne vrijedi. Besplatno je |
![]() |
![]() |
![]() |
#20697 |