|
|||||||||||
|
|
#20672 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Na pola druge sezone sam utrnio. Malo kad namjerno ugasim seriju il mi dosadi pa prestanem gledat il se natjeram do kraja, ovo što su od witchera napravili je bilo za ugasit pretplatu. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#20673 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Witchera sam odledao sve, jednom, neću više nikada. Ali ovo, rijetko kada, ali ovo možda ni neću gledati. Ili hoću, čisto radi radoznalosti. Čak ni glas mu se nisu sjetili fejkati, što odmah govori da ne znaju išta o Lore-u i ne brinu se više od toga. Geralt kao takav ima dubog, hrapav glas s razlogom. Znači da postoji matematika iza toga. ![]() Možda nama nelogična, ali postoji za Netflix. Koliko vidim Mindhuntere nema baš neku publiku s obzirom na ostale "veće" serije. To je problem danas, većina ne shvaća da ocjena na imdb ne znači ništa, samo lova. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 14.10.2025. u 11:05. |
|
|
|
|
|
|
#20674 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Mindhuntera nije niko gledao. Zato je ugasena. Jedino mi je zao sto nisu prodali IP nekome drugom da nastavi kao sto se to desava u streaming svijetu. Ne moraju nuzno biti isti glumci, neka je svaka sezona drugacija kao True Detective. Ali ocito je IP slab za široke narodne mase pa ga niko nece. Ali kako sam vec jednom rekao, ako nastavis nepopularan show, njegovo ime u Netflix katalogu zauzima jedno mjesto. Ako ga ugasiš i startas neki krš od serije, sada u katalogu imas dvije serije za ponuditi. Umjesto da zavrse Mindhunter, oni su vjerovatno startali pa ugasili 5-6 novih serija. Mislim da zakonom treba natjerati ove servise da oznacavaju sve napuštene serije u katalogu. Cancelled Netflix Series Ovo je samo za 2024:
|
|
|
#20675 |
|
Premium
|
Srećom, pa navedene nisam nikad ni čuo, vjerojatno postoji i razlog da budu ugašene. ![]() Osim Firefly-a, nije mi žao ni jedne serije koja je ugašena. Ali imam brdo onih koje nisu nikad dobile nastavak. |
|
|
|
|
|
#20676 |
|
Registered User
|
Sve je to ok ali evo lista otkazanih serija u 2025 sa svih servisa (oko 100 za sad): https://www.directv.com/insider/cancelled-tv-shows/ ![]() Definitivno je najpametniej cekati da se serije zavrse i ako im treabju po 2-3 godine izmedju sezona. Jbt prije jedna godina, jedna sezona, a jedna sezona znala imati po 25 epizoda ala TNG. Danas je max 3 sezone. Ako serija ode na 5, mora biti ludilo popularna.
|
|
|
#20678 | |
|
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Poslano sa mog 2211133G koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#20680 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Splinter Cell: Deathwatch taman upalio na netflixu, nadam se da valja bar donekle.. prva 4 dijela igre sam prešao svaki bar 5 puta.. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#20683 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Upravo završio, zasad izgleda odlično, osim toga što nema veze s IT ako ignoriramo prezimena likova. Kad već film ignorira cijeli koncept na kojem je knjiga bazirana, očekivao sam da serija neće biti tako plitka, ali hej, bad guy ipak mora biti u jednom prepoznatljivom obliku jer bi ljudima drugačije bilo teško za shvatiti. Vidjet ćemo kako će se razvijati do kraja, ali teško će nadmašiti originalnu seriju https://www.imdb.com/title/tt0099864 Knjiga je remek djelo, preporučam
|
|
|
#20684 |
|
Premium
|
Ja sam bio nešto na bolovanju pa sam listao šta ima, naletio na Invasion. Bez da sam pogledao išta na imdb, pogledao prve 2-3 epizode, bilo mi je ok. Ništa posebno, mislio sam nekakva "predigra" za sezonu, gledljivo. Kako je sezona odmicala, sve gore i gore, realno išta se ne dešava. Ideja super, realizacija nikakva. Kad sam vidio da astronaut onako vesla rukama u svemiru da se pokrene, ugasio seriju. ![]() |
|
|
|
|
|
#20689 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Dobar danski uradak, realna ocjena, za pogledat solo ili još bolje s ženskim društvom jerbo je tematika za svaki spol ponešto. Imaju čak i hommage Le bureau des légendes u prvoj epizodi, a i glavna glumica ima nepravilne zube što se rijetko viđa na ekranu ovih dana. To me šarmiralo ![]() |
|
|
|
|
|
#20690 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
|
|
|
#20691 |
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Počeo sam gledati Witchera S04. Inače nit sam odigrao ijednu igru, nit pročitao knjigu nit pogledao prve tri sezone. Toliko mi fali neka nova serija koja će me zaintrigirati |
|
|
|
|
|
#20693 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izašla je S03 Star Wars - Visions. Za one koji ne znaju, radi se o seriji sa crtićima na temu SW. Svaki ima svoju radnju i junake, svaki ima drugačiji način animacije jer su im autori drugačiji.
|
|
|
#20694 |
|
Registered User
|
Pogledao S1 True Detective. Nisam je gledao jos od vremena kada se prikazivala. Svaki put kad gledam nove serije kontam, mozda je ovo dobro samo sam ja postao pesimista. Sve sebe lažem; dobro je ovo samo ja trebam posvetiti paznje. I onda ovako nesto pogledma i skontam da je 99% serija mrtvi odron. Ovo je za bilo sta danas sto se prikazuje, remek djelo. Toliko su ulozili truda u pricu, likove, detalje, pozadosnku pricu, pozadinske likove. Zbog ovakvih serija mi se nista vise ne gleda. Mozda podjem Breaking Bad po treci put jer sve ostalo je tezi krš nakon zadje S1 epizode. A suvišno je spominjati kakav su posao Woody i Matthew odradili.
|
|
|
#20695 |
|
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
IMHO također odlična Mare of Easttown miniserija je bila na tom (prva sezona) True Detective tragu. ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 AMD Ryzen 5 7600 | Scythe Kotetsu SCKTT-1000 | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 64GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x14TB WD Red Pro | Fractal Define 7 Compact | Seasonic SSR-550PX |
|
|
|
|
|
#20696 |
|
Registered User
|
Dobra. Gledao. Ali je serija trebala biti nastavljena. Nekako nisu znali da li da je oznace kao mini serija ili da idu dalje. Licno meni fali nastavak i ako nije neki cliff. Mozda donekle u zadnjoj epizodi. ‘Mare of Easttown’ Season 2 in ‘Early Discussions,’ Says HBO Drama Boss: ‘We Might Be Willing to Figure Out’ How to Pick Up the Story ‘Years Later’ https://variety.com/2024/tv/news/mar...bo-1236033926/ Isto i The Killing u tom nekom randgu dobra prica, glumci i kako je uradjena. Ali je nikada vise nisam pozelio pogledati. Mozda nema replayability kad se stvari povezu na kraju.
|
|
|
#20697 |
|
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
The Killing je isto (bila) dobra serija, ali i dobar primjer da su trebali stati nakon te prve sezone, jer sve ostalo je išlo samo nizbrdo, tak da nije ispalo loše za Kate Winslet i njezin angažman. Ispričali su priču kak spada od početka do kraja i pokrili sve popratne događaje i likove, tak da nije bilo nikakvog pritiska za drugu sezonu ili više njih.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 AMD Ryzen 5 7600 | Scythe Kotetsu SCKTT-1000 | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 64GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x14TB WD Red Pro | Fractal Define 7 Compact | Seasonic SSR-550PX |
|
|
|
|
|
#20700 |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Je li netko baš aktivno gledao Bosch i Bosch Legacy? Treba mi info od onih kojima je original bio odličan, ali su gledali i Legacy. Original vidim da općenito ima odlične dojmove za zadnju epizodu pa bih rekao da je dobro završio. Legacy ako se ne varam je otkazan/nedovršen i zadnja epizoda nema baš dobre ocjene pa je moje pitanje za ove koji su oboje gledali, bi li preporučili ljudima da odgledaju samo original i to je to ili bi svejedno preporučili da se pogleda i Legacy?
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|