|
![]() |
#2041 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Sto se tice Intera, svi znamo kako je Chelski pokraden bio. Ali je u te dvije utakmice Barca pokradena vs Intera. Bez obzira volio ti patuljke ili ne, ovo je cinjenica. A ta gore dva slucaja su spomenuta ne da bih branio ManU ili barcu, nema sanse. Vec cisto radi onog spominjanja Moua i sudaca. A isti su mu u nebrojeno slucajeva donijeli velike trofeje, trofeje koje ne bi osvojio da mu nisu pomogli. A i dalje kad ne dobije utakmicu za sve krivi suce. Valjda covjek uvijek ocekuje takvu pomoc? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2042 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2043 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
6 utakmica kazne za ovo ![]() Čisto za usporedbu, Ronaldo je nedavno udarao sve oko sebe kak je stigao i dobio samo 2 tekme kazne ![]()
![]() |
#2045 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2046 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Eto i na službeno ![]() Nadam se da Šurle bude odlična kupnja kao što je to i De Bruyne bio ![]()
![]() |
#2048 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Lako za to! Roberto Di Matteo bolje priča nje'ački nego engleski. ![]() ![]() Dinamo je manje više uvijek izgledao ok u pripremama. ![]() Minvajl... Bertrand otišao iz CFCa for good. Southampton je novi klub. Salah je otišao (fala bogu) u Fiorentinu. Juan Cuadrado je potpisao za CFC...kako god. ![]() Schurrle je otišao za Wolfsburg. ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 03.02.2015. u 09:54. |
![]() |
![]() |
#2049 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=X3Unmby0nos |
|
![]() |
![]() |
#2050 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
United vodi 2-0 na poluvremenu. ![]() Schalke izgubio dva boda protiv Bayerna. Domaćini kmečali nekaj na suca, nejde baš po planu. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2051 |
Guest
|
U nedjelju padaju čekićari. ![]() Jučer me nešto kopkalo u vezi tog Bayerna, imao sam namjeru pospajat na kladi MU,Bayern i Real danas, dobro da nisam. Presudio je onaj Wolsfburg neki dan, koji je nalampao Bayern za gledat. |
![]() |
#2055 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pa ovaj Real zbilja neće.Pazi igraju bez Pepea,Ronalda,Modrića,i bez Carvajala u prvih 11.Nakon 20 minuta se ozljede Ramos i Hames,tako da sada igraju protiv jake Seville s rezervama.Bude to jako teško danas!
#2058 |
Premium
|
#2060 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Mene više brine ova sad utakmica, glupi Bale ima šansu da riješi tekmu za 3-0 i idiot neće dodat čistu loptu Benzemi nego puca u blok Edit: kraj, kakva jbna drama radi idiota kojem je cilj da on zabije gol a ne da ekipa pobjedi. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 04.02.2015. u 22:37. |
![]() |
![]() |
#2061 |
Premium
|
ajd dobro je prošlo,meni je srce stalo do pred kraj.Sada dolazi ono pravo.
#2063 |
Premium
|
mother fucker!morat ce cudo od djeteta ifrat u subotu.btw,carvajal igra desnog bocnog ,junior lijevog.na njegovom mjestu je isto ozljedeni coentrao.Jebote,pola momcadi je u autu,katastrofa!
#2066 |
Premium
|
subota: Casillas,Varane,Pepe (ako se oporavi,ako ne Nacho).Ramos out 6 tjedana! Carvajal desno,Coentrao lijevo(ako bude spreman).Zadnji vezni budu Kroos i Khedira,ili možda da priliku Silvi,mada mislim da neće. Lijevo Ronaldo,playmaker Isco ,desno Bale,naprijed Benzema! Mislim da Ancelotti bude tako igrao,mada osobno mislim da ne bude dobro.Ja bi išao na malo zgusnutiju formaciju,jer se ovakva pokazala nedjelotvorna protiv Atletica.Ja bi pročekao otraga Atletico i išao na kontra napad ,nešto kako ih je Barca razbijala,naročito ovu zadnju tekmu. A možda da priliku čudu od djeteta? I da Mirko,imaš pravo,mogao bi ubaciit Arbelou.Je panjina al protiv Atletica treba biti defanzivno jači!
#2067 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2070 |
Premium
|
|