|
![]() |
#2041 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Kod mene je samo bonbon u igri. Za 82 kune mjesečno imam sve najjače opcije i to jedino ja u cijeloj državi. Privilegije su jebena stvar.
![]() |
#2042 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2043 |
Premium
|
Da bonbon ne postoji trebalo bi ga izmislit i nazvat JE_EM SVE pa neka ljudi umetnu slovo koje im paše.
![]() |
#2044 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ionako ta "za surfanje" tarifa niti u ono doba nije bila nešto. Meni nije smetalo jer ne koristim puno neta (wifi i doma i na poslu), ali samo 1GB po full brzini u paketu se ne može nazvati large tarifom, a niti flat-om :-) Od fore sam probao jedan mjesec probiti tu gigu i doživio šok pokušavajući browsati netom na edgeu :-) Flat pozivi recimo su mi dobro došli. Bonovi, here I come...again :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2045 |
Premium
|
Odi na bonbon i otkrit ću ti jednu sjajnu tajnu, ali samo radi toga što si iz Istre kao i Alen Vitasović, moj omiljeni pjevatelj pijesama.
![]() |
#2047 |
Premium
|
![]() |
#2048 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja imam još mjesec dana ugovor u t-comu za obiteljsku tarifu i to mi je mjesečno oko 300 kn ( 3 broja su uključena).Sad isto gledam da bi možda dva broja prebacil na bonbon,nekako mi se to čini najisplativije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2050 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Moze savjet vezano uz bonove ?? Nisam nikad imao bonove, nemam apsolutnog pojma :-D Enivej, posto me posao vuce van drzave, ne vidim smisao ostanka na pretplati, ali cu i dalje vrsiti i primati pozive prema hr Koja bi bila najpovoljnija opcija za nekih 300-400 minuta i gigabajt interneta ? Također je bitno koliko me kosta roaming, na vipu imam sad 10 lipa za dolazne i 40-50 za odlazne. Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2052 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
I nije 2000 + 2000 nego je 1000 + 1000. Dva soma imas jedino ako ih akumuliras tokom mjeseci. Zadnje izmijenjeno od: Juice. 22.10.2016. u 19:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Mi rekli VIP lihvarima i njihovim pretplatama zbogom i sad imamo žena dijete i ja tri velika neta na bonbonu što je 210 kn a nemreš potrošit promet a 300min svima previše. Prije smo rokali skoro 400 kn na tri moba. A imali manje. BTW na poslovnom VIPu na istom faking mjestu je 3/4G išao puno brže nego na tarifi L na istom mobu. Baš smo testirali ja i ekipa. Dakle pljačkaju privatne korisnike gdje i kako stignu. I to ne samo preko cijena i famoznih smeće paketa. O njihovim lihvarskim mjernim jedinicama da ne pričam. Oni su smeće a korisni su jedino možda poslovnim korisnicima. Sad na bonbonu koji koristi Tcomovu infrastrukturu mi i signal bolje radi ak sam u nekoj pripizdini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2058 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Nekako mi je u glavi da se ugovor može raskinuti bez penala u nekom roku prije isteka. Jel to bilo 30 ili 90 dana ili kako vec, ne znam. Na Vip pretplati sam, ugovor mi je do pocetka veljače 2017. a htio bi što prije paliti na bonove ili neku jeftinu tarifu sa puno MB - barem 3gb (jer za pozive imam sluzbeni mob). Jesam li nesto pobrkao? Sent from my LG-H818 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Mislim da si nešto pobrkao.. u većini mreža je moguće produljiti ugovornu obvezu 90 dana prije isteka postojeće, ali to je kao pogodnost.. raskid ti nijedna neće dati ranije bez penala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Inače sam na Tomatu. Žestoka+sve po 500 =1500/1500/2000mb + uspostava poziva Obično mi je bilo dosta 77kn bonova. Jučer me Tomato teta nazove i ponudi 1500/1500/5gb/lte/bez uspostave poziva za 89kn na pretplatu. Planiram to objeručke prihvatiti ![]() Sent from my Redmi note 3 pro
![]() |
#2061 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
To je Žestoka tarifa za 110 kn, ne znam imaju li trenutno kakvu promociju pa je 89kn ali savjetujem ti da pripazis, pogotovo ako je teta iz Significa, a ne iz Tomata.
![]() |
#2062 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Inace imaju oni alciju da daju i regularno 20% popusta tebi i osobi koju prebacis u tomato 6mjeseci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2064 |
fx
|
Bonbon je ok, jedini koji mi je rijesio da mogu klincu dat mobitel i potrosit 10kn da bude dostupan i da me moze zvat, meni i zeni je 10kn za razgovore i 30kn za net preko glave, preporod nakon placanja preko 200kn za neke druge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2065 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
koja je fora s tim bonbonom i kunama? Kako ekipa dođe do tih jeftinijih kuna, pa prodaju okolo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2067 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2068 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
ovako ljudi,nije baš vezano za ovu temu,ali...produžio sam ugovor s tmobileom za broj koji glasi na moje ime i sve je prošlo manje više ok do danas,supruga me maloprije zove da joj je dosla poruka na mobitel(tele2) da će joj hp ekspres isporučiti paket u toku dana! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2070 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Palo mi na pamet... Al nije... Edit: a ništa.. Ona nek preuzme paket, a ja ću ih zvat i pitat di je moj.. ![]() Teško da ću lihvare zajebat.. Al valja probat, al su malo puta oni mene okinili.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: MeanBoss. 21.11.2016. u 13:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|