|
![]() |
#20641 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
King Arthur 2017- pogledao ga donedavno u kinu 5/10 - nikako mi nije sjeo, previse mi je efekata i tih ciri-biri sranja za film iz tog doba John Wick 2- 5/10 - pogledao ga danas, volim akcije, al scene di on ubije njih 20 su mi tolko glupo snimljene da sam htio film na pola vec ugasit, njih 20 ide na njega i uvijek ovaj drugi kaj dolazi ne puca u njega, on njih potamani sve ko zeceve na samo sebi svoj nacin, inace prica i ostalo je zanimljivo i imalo je potencijala po meni da bude puno bolji film da nisu pretjerali sa nekim stvarima |
![]() |
![]() |
![]() |
#20642 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Film je snimljen 2007. godine budžetom od $200.000. Praktički sva radnja se odvija u jednoj sobi i sastoji se uglavnom od diskusije nekolicine ljudi. Zamalo sam odustao od skidanja filma, reku kako to može biti dobar film? Može, ne dobar nego preodličan, interesantniji, zanimljiviji i gledljiviji od 90% filmova.
The Man from Earth - dajem mu 9.5
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20645 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ne znam kaj je to sa sf filmovima u zadnje vrijeme? Kaj god pogledam sve neki oktopodi i lignjetine kao vanzemaljci:Prometej,Europa Report,Life ,Arrival! Ne kužim zašto? ![]()
![]() |
#20648 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20650 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vonder vomen - žena razbija sve i svašta, tuče se, skače, a ni ogrebotine na njoj. Radnja malo predvidljiva i predugačka (141 min). Moglo je to i bolje. 7,5/10
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20652 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Istina da je malo predugačak Wonder Women, no ako toliko dugo gledaš Gal Gadot, može proći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20653 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
Demain tout commence kao što mamutartka kaze simpaticna Francuska komedija -drama Za 8 icu bas i nije inace bi ga bolje zapamtio, od mene 7 ... skoro sam zaboravio da sam ga pogledao, pa da ponovimo za one koji su propustili ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20654 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
xXx The Return of Xander Cage - ovaj uradak je uvreda za filmsku industriju od prve do zadnje scene (zato ga ni ne zovem filmom). Vjerodostojini od njega je Commando u kojem Arni s jednim metkom ubije bar trojicu loših tipova. Suma: ako imate IQ veći od F. Gumpa i vodite računa o sovm psihičkom zdravlju, vi ovaj ispljuvak NEĆETE pogledati.
![]() |
#20655 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Ovaj nije treš: http://www.imdb.com/title/tt2345737/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20657 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Wonder woman - 6/10
Nisam bas cjepidlaka oko filmova, ali sam zapeo na nekim detaljima u filmu: |
![]() |
![]() |
![]() |
#20658 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Fast and Furious novi... Ekipa u 10 godina došla od običnih klinaca s autićima za street race do najjaćih komandosa na svijetu. Moram se pod hitno u Ameriku odseliti, čim više voziš auto to se bolje znaš fajtati, pucati iz raznih oružja itd. Pretjerivanje na najjače, zabava je ok, ali ništa više od toga. 5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20659 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20660 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ne mogu vjerovat da sam tek jučer pogledao state of grace... koja filmčina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20665 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
U ponedjeljak se kreirao popis 8 filmova prema trailerima na kazeti prije filma i rezervacija za subotu ujutro. U subotu ujutro, sused diže 4 kazete, ja 4. Tijekom vikenda razmjena ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20667 |
Antimićanin
|
Pokemoni 1993. godine??? Ja za to sranje nisam ni čuo do 1999 negdje... Mah, ugl, budem našao popis filmova koje sam imao na VHSovima ![]() ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#20668 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20669 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Barem dvije ![]() To su bili dani kad si se veselio filmu, ovo danas je sve burek... Em su filmovi teski trash postali. Vise nema dobrog trilera, ili akc trilera, a komedije da ne govorim,sve nesto isforsirano debilno Ali zato superjunaka usvim oblicima da su mi ubili volju za bilo kakvim sfom |
![]() |
![]() |
![]() |
#20670 |
Antimićanin
|
Ako niš, kod nas je bila dobra konkurencija. Praktički svaki kvart je imao jednu ili dvije, pa su se trudili filmove prvi imat blockbustere, čak i više kazeta istog filma. Npr, ova moja je imala Jurski Park ispod pulta dok nije u kinima kod nas još igrao. A učlanjen sam bio u najbližu tako da kad je bila popodnevna smjena u školi, čim starci odu na posao, trk u videoteku, digneš film ili pr0n, i kad idem u školu vratim. Lik je imao akciju, ako vratiš kazetu u roku 4 sata, košta 2 kune ![]() Sad kad gledam, kakva je to komedija bila ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|