|
![]() |
#20641 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma nemam pojma koliko je sigurno. Iskreno, i meni je sumnjivo. Auto je mirno i tiho radio u leru. U vožnji nikakvog znaka nekakve buke osim šuma guma. Na displayu nema nikakve greške, auto "vergla", ali ne pali. Majstor kaže da je s**balo ventile i da će biti zanimljiva cifra. Nije rekao konkrentnu, ali po tonu, rekao bih 1500€ najmanje
![]() |
#20642 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
S obzirom da se čuo udarac sve se bojim da je klip poljubio mladu, tj. ventil(e). Ako je koštat će papreno, tj. najbolje cijeli drugi motor tražiti.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20645 |
Bazinga
|
Ma k.. će mi platiti. Auto sam kupio prije 3 tjedna. Provjerio auto prije kupnje i nikakvih znakova bolesti (osim relativno loših guma).
![]() |
#20646 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Pa jesi provjerio kilometrazu lrije kupnje, odakle je auto, koliko vlasnika, gdje je kupljen, servisna knjiga? A ako nista od toga nisi provjerio i kupio na lijepe oci... Znas kako se kaze, na greskama se uci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20647 |
Bazinga
|
Jesam, ali eto, ni to nije garancija. A ništa, moram ohladiti glavu i potražiti nekog provjerenog majstora (između ostalog, koji će ga spojiti na dijagnostiku). Ako me već čeka poveći trošak, onda hoću da se to napravi kako spada. Nego, ima tko preporuku za servis (osim Tomića ![]()
![]() |
#20649 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20650 |
Bazinga
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20651 |
Lika u mom srcu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20652 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Normalno da BMW govori da se nemjenja i šuti o tom problemu. sigurno bi im utjecalo na prodaju da kažu da lanac na N47 modelu motora do neke 2010 g. može puknut na bilo kojoj kilometraži jer su eto odlučili štedi na lancu i cijelom tom sistemu. Ima tema na raznim portalima na netu o tom problemu http://automatic.hr/2015/05/31/bmw-n...vodnim-lancem/ http://www.forum.hr/showpost.php?p=4...4&postcount=41
![]() |
#20653 |
Bazinga
|
Ne diram ga više bez prisustva mehaničara. @pinkskin Pročitao maloprije na nekom forumu da je nekoj ženi na 116i puknuo na 40k km. Doduše, u vožnji, ali svejedno.
![]() |
#20654 | |
Premium
|
Citiraj:
Prošle godine je BMW izdao službeni servisni naputak za zamjene natezača na ovim N47 motorima.. izgleda da je problem u natezaču, jer ako je motor s malo km tj. ako je lanac još uvijek dobar mijenjaju samo natezač. No na drugim mjestima se spominje i zupčanik na radilici kao krivac.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20655 |
Lika u mom srcu
|
Posto mi nisi odgovorio na pitanje, pitam opet, gdje je do sada servisiran auto? Ako ke servisiran u ovlastenom, vrlo lako moguce da ce ti odraditi popravak cak i pod garanciju ili ako je bio kakav opoziv, ili sa sudjelovanjem u cijeni popravka. Meni audi hoce djelomicno platiti nakon 12godina popravak hrdje sto je probila na vratima. Nakon 12 godina! 70% bi sudjelovali u trosku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20661 | ||
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Citiraj:
svake godine jedno dva tri puta par kvartova ostaje bez toplovoda zbog starih dotrajalih cijevi. svakih malo negdje rokne vodovod (sjecate se kratera na vukovarskoj) ali zato fontane su presudne za kvalietu zivota u zagrebukoje su postavljene usred valjda najprometnijeg dijela grada zagreba i gdje te udavise auti em bukom em smradom em gledas gdje ce te pogaziti dok prelazis zebru preko 8 prometnih traka |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20667 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20668 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Laguna mi troši 7,86L/100km živahne vožnje bez štednje u zadnjih 2000km i mjesec dana kaj je kod mene, a Megy je trošio 7,5L u zadnjih 10 tankanja. Laguna ima dvaput više konja i 300kg viška u usporedbi s Megyjem. ![]() Pretpostavka mi je bila točna. ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 08.04.2016. u 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20670 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Čul sam da su dunlopice jako dobre. Tak da ak ti cjenonvo pašeju, mislim da nije loša alternativa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|