|
![]() |
#20641 |
All-rounder
Datum registracije: Sep 2013
|
Krepao mi daljinski od Sony XE9005. Ne reagira na ništa ni nakon promjene baterija, a nema vidljive štete. Bio u najlonu svih 8 godina... Za zamjenu da kontaktiram servis, ili ima nekih ebay ili sličnih trikova? Ili ovo radi jednako dobro: https://www.ronis.hr/daljinski-uprav...m_medium=click |
![]() |
![]() |
![]() |
#20642 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Aliexpress ima odlične zamjenske daljine Ja za Sony android koristim ovaj I just found this on AliExpress: €9.71 | New RMF-TX520E Voice TV Remote Control For Sony Series 4K 8KHD Smart TV Remoto Control KD-65X80 KD-75X80J https://a.aliexpress.com/_EQMiZke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20643 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20644 | |
All-rounder
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
To reset a standard Sony remote, remove the batteries for one minute, then press and hold the Power button for three seconds before reinserting the batteries. For a Google TV or Android TV voice remote, hold the Volume Down button and the Microphone/Google Assistant button simultaneously until the indicator light blinks to reset and disconnect from the TV, then re-pair it through the TV's settings menu under "Remotes & Accessories". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20645 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Jeli ima negde za naruciti silikonske/gumene zamijenske tipke za LG daljinski upravljac, za G2 mislim da je to model MR22GN? Sve su ostale bez oznaka pa se ne razaznaju tipke, a ne bacaju mi se pare a kompletno novi daljinski... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20646 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2019
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20647 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ima i mojih fotki u recenzijama. Super je kvaliteta od oba, jedino je ovaj za novi C4 fakat debeli silikon, cca 1,5mm i super je osjećaj u rukama kada je daljinac u njemu. Nije nužno da se nema 20€ za novi daljinac, ali svakako je fora kada ga mogu vidjeti u svakom trenutku jer je u kričavo zelenom "kurtonu" ili još bolje u fluorescentnom koji svijetli u mraku ![]() BTW, kupio sam i ovaj daljinac za 5$ tako da nema potrebe davati više. Kako piše u recenzijama, ne radi mu air mouse funkcija i scroll, ali kako je to namjenjeno starijim osobama, njima te dvije funkcije ionako ne trebaju. Tako da je sasvim dostojna zamjena, a materijal je identičan originalnom, nevjerojatno.
![]() |
![]() |
#20648 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Preuređuje se dnevna soba i dobio sam zeleno svjetlo za novi TV. Inča što više, jer udaljenost od TV-a do kauča biti oko 3,5 metara. Problem je sljedeći. TV ide na zid pored kojeg su dva velika prozora, i sunčeva svjetlo radi problem. Izgubljen sam od svih ovih tehnologija. Što je najbolje izabrati? jel ima smisla gledati ove nove igrače tipa TCL/Hisense ili se držati Samsunga/LG. Budget je do nekih 1500 eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20649 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Tehnologija koja te zanima: OLED -> MiniLED -> sve ostalo. Što više inča i OLED za 1500EUR, teško. Moja preporuka, MiniLED TCL, 75" (85" bi bila moja preporuka, ali je preskup). Hisense ne bi gledao samo zbog njihovog OS-a. TCL android i vozi. Npr. https://www.bigbang.hr/tv-i-audio/te...google-tv.html OLED za te novce ne možeš kupiti veći od 55", po meni je MiniLED najbolja kupnja uloženo dobiveno trenutno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20650 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Posto je jako sunce ja mislim da bi miniled moga bit bolja opcija, tcl neki ima 3500 nitsa, mislim c855, pa to nije losa opcija |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20651 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Hvala, ali nisam.mislio na "kurton" nego na tipke, znaci rastaviti daljinski istaviti nove tipke, jer suse ove izlizale, ne vidi se na niti jednoj oznaka.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20652 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Koristim stariji led TV kao monitor, LG 32LB5800 1. Da li je moguće podesiti da se TV pali i gasi kad i komp, dakle da se ponaša kao monitor (i ako da, kako?) 2. Imam drugi LG tv odmah pored kao glavni TV, model 42LH5000. Oba TVa reagiraju na iste svoje daljinske, dakle kad palim/gasim jednog, i drugi se pali/gasi Jel moguće to kako promijeniti? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|